Wittmann Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 být tebou, tak to silikonem nepatlám - tamtudy ta voda odtejká. a nikdy to stoprocentně neutěsníš. Spíš to vyčisti a stříkni rezistinem na dutiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 4. Únor 2009 Sdílet Vloženo 4. Únor 2009 1.4 MPI rv.2001 rezavění za předním podběhem- zástěrkou mam 2002 a zatial som nic take tuto jar nenasiel cim to bude zeby tym ze nemam zasterky ( lapace necistot ) tazko povedat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 Ničim nezapatlávat! Odřít- očistit-stříknout. Nejlépe jsešte nastříkat "voskem" na dutiny. Tam tudy totiž protéká i od prahů, i od dveří... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 5. Únor 2009 Sdílet Vloženo 5. Únor 2009 tak já bych přidal podle ohlasů a osobní zkušenosti u 1,2HTP špatný tlaky někdy se to nazývá podpalenej ventil a měnil jsem při 47tis.hlavu motoru.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 stačí vyměnit ventily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raca Vloženo 6. Únor 2009 Sdílet Vloženo 6. Únor 2009 to je možný,nevim nerozumim ... ...mě měnili komplet hlavu za 25litru zdarma těsně po záruce tak předpokladám že to nedělali jen tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.