Duben 27, 201510 r Príde zúfalá blondínka po natankovatí za pumpárom a prosí o pomoc: ”Pán pumpár, zabuchla som si v aute kľúče. Nemohli by ste mi s tým nejako pomôcť?””Dám vám háčik a s tým si to auto otvoríte.””A nemohli by ste mi to ísť otvoriť vy?””Bohužiaľ, ale musím zostať za kasou.”…Nato blondínka išla ku svojmu autu. V tom vošiel na pumpu pán, ktorý sa strašne smial. Pumpár sa ho pýta:”Čo sa stalo?””Ále, to ste ešte nevideli. Vonku je blondínka a snaží sa otvoriť auto háčikom.””No a čo? Však to som jej poradil ja.””No, ale v nútri v aute sedí ešte jedna, ktorá jej radí: doprava, doľava, ešte kúsok…
Duben 27, 201510 r Tohle mohla bejt sranda ještě v době feliny - ale pokud by to bylo moderní auto s centrálem a dálkovým ovladačem - a čistě NÁHODNĚ by se vybila baterka PO zamknutí auta ovládačem, zevnitř k tomu... to pak nefunguje nic - ani elektrický stahovací okna, ani vnitřní ovládač centrálu - a aby se auto dalo odemknout ZVENČÍ OTOČENÍM KLÍČE V ZÁMKU, tak by se nejdřív musel ten klíček nějak dostat VEN MIMO auto... Kolegovi se stalo, že si v zimě nastartoval před barákem Scénika - a šel odmetat sníh a škrabat skla. A auto se mu samo zamklo s klíčem v zapalování - a protože to bylo z bazaru a druhej klíč neměl, tak to musel vyřešit kladivem do bočního okýnka... Takže vtip jen na první pohled. Na ten druhej docela trapas...
Duben 28, 201510 r Jak se maďarsky řekne důchodce? Usztván-létyi .... A jak hřbitov (cintorín)? Tuhósz-kempink .... A uklízečka (upratovačka) alias kosmetička podlahových krytin? Hádró-szmátra .... Upraveno Duben 28, 201510 r od Ekkar_z_Bastlírny
Duben 28, 201510 r http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/jak-poznat-nebezpecneho-ridice-ridi-stribrne-auto-ma-majak-a-napis-policie/
Duben 28, 201510 r Chudák Áda, takovejch prachů mu dal... Ještě že má admirál Canaris to předání na videu!!!!
Duben 28, 201510 r A to může bejt Růžička ještě rád, že mu zaplatil v říšskejch markách - ty tiskla oficiální Říšská banka a byly pravý, zatímco kdyby mu zaplatil v anglickejch librách nebo v dolarech, tak by to tutově byly ty "sachsenhausenský" = padělky vyráběný vězněma v Sachsenhausenským koncentráku http://cs.wikipedia.org/wiki/Operace_Bernhard
Duben 29, 201510 r Teď jsem se ztratil, nevím jestli jsem ve vlákně "Vtipy, vtipné videa......." anebo někde v naučném slovníku.
Duben 29, 201510 r Dva pánové jdou proti sobě v parku po cestě a oba za sebou táhnou pravou nohu.Jeden se na druhého s porozuměním podívá, ukáže si na nohu a říká:"Kuvajt, 1993."A druhý ukáže palcem za sebe a říká:"Psí hovno, deset metrů zpátky."
Duben 29, 201510 r Kamzíci jsou super, ale viděl jsem video, kde na nich přistával orel a pak si na nich dole pochutnal. Bohužel ho nemohu najít.
Duben 29, 201510 r Neskutečná gratulace Ivetce Bartošové k jejímu prvnímu roku bez chlastu. Život na kolejích mění lidi :D
Duben 29, 201510 r O těch kokotinách to říká ten pravý Podívej se první na své příspěvky celkově a pak kritizuj ostatní.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.