Galvi Vloženo 23. Duben 2018 Vloženo 23. Duben 2018 (editace) Myslím že Brna už bylo dost, zas tak velké ani významné není, aby se o tom tady muselo tolik psát Přidávám jednu fotku ze života Editováno: 23. Duben 2018, autor: Galvi 5 Citovat
Ondra16V Vloženo 24. Duben 2018 Vloženo 24. Duben 2018 Babka táhne po ulici za sebou dvě igelitové tašky.Z jedné jí občas vypadne tisícikoruna. Policajt ji zastaví: "Matko, padají vám peníze z tašky, odkud je máte? Neukradla jste je?" praví žertovně.Babka na to: "No, víš, synáčku, já mám zahradu, která sousedí přímo s parkovištěm u stadionu.A chlapi, co tam parkují, choděj mi čůrat přes plot na květiny.Já jen tak stojím, čekám za keřem se zahradnickýma nůžkama, a vždycky, když některý strčí svého ...hm ehm.. skrz díru v plotě, chytím mu ho a zavolám: "TISÍCOVKU, NEBO TI HO USTŘIHNU!" Policajt se usmívá: "Hm, to zní fér. Tak hodně zdaru! A mimochodem - co máte v té druhé igelitce?" "No, najdou se i hajzlové, co nezaplatěj... 1 2 Citovat
Čečulák Vloženo 25. Duben 2018 Vloženo 25. Duben 2018 Stara uvari manzelovi kavicku... On ochutna a rika...teda ta je lahodna, takovou si mi nikdy neuvarila... Je promin, ja ti dala tu svoji... Citovat
Ondra16V Vloženo 25. Duben 2018 Vloženo 25. Duben 2018 Houskové knedlíky: "Krájejte tři dny staré housky" Už odpoledne jsem toho měl plnou vanu, recept jak pro regiment... 1 2 Citovat
Ondra16V Vloženo 25. Duben 2018 Vloženo 25. Duben 2018 Poté, co se v Brně utopil kočí i s povozem a koňmi a tím způsobil kolaps celé hromadné dopravy, zůstalo Brno bez MHD. Radní se zřejmě rozhodli, že si pořídí trolejbus, bohužel jim ale nedošlo, že Brno nemá přívod elektřiny a tak teď nebozí cestující musí tlačit. Citovat
Cjoctavian Vloženo 26. Duben 2018 Vloženo 26. Duben 2018 (editace) Editováno: 26. Duben 2018, autor: Cjoctavian 2 Citovat
Ondra16V Vloženo 29. Duben 2018 Vloženo 29. Duben 2018 Znám křišťálovou studánku Kde nejhlubší je les Tam víly chodí tancovat A nahoře jsou bez Nahoře jsou bez A dole jenom tak Je mi to prd platný Neb mám slabý zrak 2 Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.