Bikes Vloženo 8. Říjen 2019 Vloženo 8. Říjen 2019 Manželka podezírá manžela z nevěry. Najme si tedy detektiva, aby ho sledoval. Po týdnu jí detektiv odevzdá sešit plný pikantních podrobností, který její tušení jenom potvrdí. A detailně. Paní naštvaně čeká, až se její muž večer vrátí z práce. Omlátí mu sešit o hlavu. Ten jej zvedne ze země a prolistuje. "A co teď? Co budeme dělat?" Manželka ukáže prstem do sešitu: tohle, tohle, tohle a taky celý pátý odstavec!!!" Citovat
Bikes Vloženo 8. Říjen 2019 Vloženo 8. Říjen 2019 Chlápek jel po dálnici stopadesátikilometrovou rychlostí. Když si všiml, že za ním jedou policajti, tak ještě přidal na 180. Po chvíli to však vzdal a za- stavil. Přišel k němu policajt a říká: Heleďte se, už toho máme dneska dost, ale jestli od vás uslyšíme hezkou výmluvu, tak vás pustíme. "No", povídá chlap, mně včera utekla manželka s policajtem a já nejdřív myslel, že mi jí chcete vrátit. "JEĎTE!!! Citovat
Bikes Vloženo 12. Říjen 2019 Vloženo 12. Říjen 2019 (editace) ukazka z britskeho serialu Editováno: 12. Říjen 2019, autor: Bikes Citovat
slapnahrabe Vloženo 16. Říjen 2019 Vloženo 16. Říjen 2019 (editace) . Editováno: 16. Říjen 2019, autor: slapnahrabe 1 1 Citovat
Bikes Vloženo 16. Říjen 2019 Vloženo 16. Říjen 2019 (editace) Editováno: 16. Říjen 2019, autor: Bikes Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.