Ondra16V Vloženo 19. Března Sdílet Vloženo 19. Března V tom případě posílám ještě jeden na tohle téma 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Března Sdílet Vloženo 19. Března Co je to pleonasmus? Když nadbytečně použiješ víc slov se stejným významem. Nějaký příklad? Brno – venkov Jaký bylo nejdivnější místo, na kterým jsi kdy měl sex? Brno. Divadlo se dá hrát třemi různými způsoby: dobře, špatně a v Brně. Co je to nejstrašidelnější na tom bydlet v Brně? Že se to může stát každému. Američtí vědci konečně zachytili komunikaci mimozemšťanů. Po chvíli si uvědomili, že omylem naladili brněnské lokální rádio. Co se stane z Tramvaje po smrti? Šalina. V Brně otevřeli pivovar. Uvařili první várku a inkognito poslali vzorek do Plzně na rozbor. Po týdnu přišel výsledek: „Vaše kobyla je zdravá.” Baví se dva vězni: „Za co seš tady?” „Započítal jsem DPH na Starobrno jako na pivo…” 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prof. Birkermaier Vloženo 19. Března Sdílet Vloženo 19. Března Co máte pořád s tím Brnem? Kde to vlastně je? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Března Sdílet Vloženo 19. Března Kousek od Vídně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Března Sdílet Vloženo 19. Března 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prof. Birkermaier Vloženo 19. Března Sdílet Vloženo 19. Března To je přece jasné, ne? Když nastřílim dotazy do Superbu 2, 3 a Fabie 1, že mám Octavii 3 😀 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 20. Března Sdílet Vloženo 20. Března 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 20. Března Sdílet Vloženo 20. Března 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 20. Března Sdílet Vloženo 20. Března 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 21. Března Sdílet Vloženo 21. Března 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 21. Března Sdílet Vloženo 21. Března Koupil jsem si ve specializované prodejně nový automobil - Ford F250 Tri-Flex Fuel. Úžasný... Ovšem ještě ten den jsem se vrátil i s vozem do prodejny, kde jsem ho koupil, s tím, že neumím uvést do provozu rádio. Což mě dost silně hnětlo, neřkuli s*alo... u tak drahého auta by to mělo jít skoro samo... Technik mi s úsměvem ve tváři vysvětlil, že rádio je ovládáno hlasově. “Nelson”, řekl technik směrem k rádiu a z rádia se ozvalo: “Willie, nebo Mandela?” “Willie”, řekl technik a rádio začalo hrát “On the road again”.´ Potom technik řekl: “Ray Charles” - a z rádia zaznělo “Georgia on my mind”. Spokojeně jsem odjel a během příštích dní si užíval poslechu mé nejoblíbenější hudby, od Beatles až po Beethovena. Včera odpoledne nějaká pitomá nána projela křižovatku na červenou a málem mě sejmula. Ulevil jsem si slovy: “Píča jedna blbá!” A z rádia se ozvalo: “Vyslechněte si včerejší projev předsedkyně poslanecké sněmovny Pekarové Adamové.” Skvělý automobil! Nejlepší, co jsem kdy měl... 2 5 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 21. Března Sdílet Vloženo 21. Března 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Března Sdílet Vloženo 22. Března 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 22. Března Sdílet Vloženo 22. Března Pase ovčák ovce na zelené louce. Najednou, co to? U pastviny zastaví bavorák. Za volantem sedí skvěle oháknutý mladý muž a zavolá: "Hej, ovčáku, když ti řeknu, kolik máš ve svém stádě ovcí, dáš mi jednu?" Ovčák se podívá na úspěšného mladého muže a řekne klidně: "Proč ne?" Mladý muž zadá vyfocení stáda přes satelit a po chvíli řekne ovčákovi: "Máš přesně 1586 ovcí!" "To je pravda, ovce je vaše" Ovčák pozoruje hejska, jak se snaží napasovat chudáka zvíře do kufru auta, a pak povídá: "Když Vám řeknu, jaké je Vaše povolání, vrátíte mi, co jste si vzal?" Mladý muž se na vteřinu zamyslí a odpoví: "Jistě." "Jste komisař Evropské unie", řekne ovčák. Mladému muži spadne čelist: "To je pravda. Jak jste to poznal?" "Nic složitého", povídá ovčák. "Přijel jste a nikdo Vás nezval. Řekl jste mi to, co dávno vím a přitom o mé práci víte úplný hovno. A TEĎ MI VRAŤTE MÉHO PSA !!! 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 22. Března Sdílet Vloženo 22. Března Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Března Sdílet Vloženo 22. Března Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 22. Března Sdílet Vloženo 22. Března 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 23. Března Sdílet Vloženo 23. Března Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 24. Března Sdílet Vloženo 24. Března (editace) Editováno: 24. Března, autor: Dodi 15 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Března Sdílet Vloženo 25. Března Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 25. Března Sdílet Vloženo 25. Března 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prof. Birkermaier Vloženo 25. Března Sdílet Vloženo 25. Března 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 25. Března Sdílet Vloženo 25. Března 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Března Sdílet Vloženo 26. Března 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VeteranChild Vloženo 26. Března Sdílet Vloženo 26. Března (editace) V 16. 3. 2024 na 18:46, VeteranChild napsal: Editováno: 26. Března, autor: VeteranChild 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.