Král Zero Nultý 00 Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 Haló, to je policie??? Právě jsem byl okraden!!! Popište pachatele. Tankovací pistole číslo 9...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 4. Duben 2012 Sdílet Vloženo 4. Duben 2012 To je ale hodně černej humor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 TO JE HUSTY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom077 Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 Dost dobrý!!! Odesláno z mého Dell Streak pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 8. Duben 2012 Sdílet Vloženo 8. Duben 2012 Hustý, dobrý a pravdivý .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luxus Vloženo 11. Duben 2012 Sdílet Vloženo 11. Duben 2012 Honza se uchází o princeznu. Ta není proti, Honza je pohledný klučina, ale pan král si přeje zkoušku, že zeť není neschopný. Tak princezna veme Honzíka k jezírku s piraňami, stáhne z prstu prsten, hodí jej do vody a řekne: Vyndej ho! Honza rozepne kalhoty a vyndá ho. Vidíš, ti ostatní skákali do té vody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalJ Vloženo 20. Duben 2012 Sdílet Vloženo 20. Duben 2012 Řešení na drahý benzín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baris Vloženo 21. Duben 2012 Sdílet Vloženo 21. Duben 2012 no kdyby to jen takhle šlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 25. Duben 2012 Sdílet Vloženo 25. Duben 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 Cjo - už jsem to viděl. Celkem idioti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 ved bojuju proti fajceniu na verejnych priestranstvach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 (editace) Ta holka z toho může mít rakovinu-fakt mi to nepřipadá vtipné... Editováno: 27. Duben 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 26. Duben 2012 Sdílet Vloženo 26. Duben 2012 (editace) Editováno: 22. Květen 2012, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riper Vloženo 29. Květen 2012 Sdílet Vloženo 29. Květen 2012 Fyzika a chemie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 31. Květen 2012 Sdílet Vloženo 31. Květen 2012 nemá chybu .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 1. Červen 2012 Sdílet Vloženo 1. Červen 2012 Něco podobnýho - soupis rozdílů kočka vs. Kofolopithecus Zapětiprstus vulgo cikán: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Král Zero Nultý 00 Vloženo 11. Červen 2012 Sdílet Vloženo 11. Červen 2012 Tři psi sedí v čekárně na veterině a povídají si. S čím seš tady??? Ale, prosím tě, vlezl jsem k sousedům a zakousl jsem tam dvě slepice a ten páníček, debil, mě jde utratit. A s čím ty??? Já mám nějakej zánět v uchu a hráli si se mnou děti a jak mě zatahali za ucho, tak jsem po něm vyjel. No, tak trochu jsem ho kousl no. Ale utratit člověče. A ten třetí. No a s čím jsi tady ty??? Panička vytírala doma, od pasu dolů nahá, víš??? A jak lezla po tý zemi, já ti to v tom pelechu nevydržel, já na ni vlítnul, hele...!!! No jo, tak to je jasný, říkají ti dva další, utratit. Ne, jen zapilovat drápky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sssisko Vloženo 12. Červen 2012 Sdílet Vloženo 12. Červen 2012 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 6. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 6. Červenec 2012 Docela mě to pobavilo http://www.auto.cz/video-mini-hraji-britskou-hymnu-68040 http://www.auto.cz/video-mini-natocilo-vlastni-italian-job-londynskou-olympiadu-67514 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 (editace) Prej octa s navigací Editováno: 16. Červenec 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 A eště to je FABIE :'> :: :'> Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 (editace) No aspoň to nikdo nevykrade, ne? Editováno: 16. Červenec 2012, autor: Dodo-Kolín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 Octa,nebo Fabie,to je fuk,hlavně že to má navigaci s mapou celého světa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 16. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2012 A vyhledávání s rychlostí blesku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 28. Srpen 2012 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2012 asi nikde už nebolo miesto kde to nalepiť,tak na dverách miesta dosť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.