Únor 26, 201312 r To mi připomnělo ten dětský vtip, který končí: ".... ne, tam už má přístav tatínek."
Únor 27, 201312 r Manželský pár se dlouhodobě snaží o dítě a pořad nic. Absolvují proto řadu vyšetření, návštěvy u sexuologa, oba zdraví, všechno v naprostem pořádku a pořad nic. Sexuolog už opravdu neví co by a tak navrhne, že musí vidět jak to teda dělají. Manželé souhlasi. Ona si lehne na stůl a začne soulož. Sexuolog vše pořadně pozoruje ze všech stran a furt krouti hlavou, že to je divne. Soulož jak ma být a tak nechápe proč by se jim to nemělo pdařit. Z ničeho nic manžel najednou odběhne na záchod. Když se vráti ptá se ho sexuolog: "Kam jste běžel?" a manžel na to: "Jako vždy i dneska mě najednou zašlo brát takové divné čůrání."
Únor 27, 201312 r Z diskusných fór:Lamborghini Forum:Hluk obtekajuceho vzduchu nad 330 km/h, neviem co s tym!Audi A8 Forum:Kde dat najlepsie opravit Rolexky?Mercedes C-Klasse forum:Moj mercedes v nedelu pri ceste do obchodu zmokol - co mam teraz robit?Alfa Forum:Existuje aj zivot mimo servisu?MX-5 Forum:Niekto mi presiel Touaregom cez auto!Touareg Forum:Mam na podvozku zarazenu MX-5ku, da sa s tym jazdit alebo ju musim dostat von?Porsche Cayenne Forum:Spotreba pod 40L/100km - porucha motora?Fiat Forum:Halo je tu niekto???
Únor 27, 201312 r Bentley Forum- Dnes jsem použil popelník. jak hovyměním?Camaro / Firebird Forum- Moje přítelkyně se vyspala s mým bratrema jeho ženou. Jak je zabiju? už jsem byltrestanej a zpátky do basy mě nedostanou.Mustang Forum- Nějakej pitomec v Civiku se mne dnespokusil předjet.Monte Carlo Forum- Proč mě pořád zastavujou, vždyť to neníkradený?Civic Forum- Nejakej pitomec v Mustangu se mě dnespokusil předjet.VW Brouk Forum- koncert "Zachraňte velryby" byl vskutkuvelkolepý.Yugo Forum- Kdy vám to naposledy fungovalo?Lamborghini Forum- Aerodynamický hluk při rychlosti nad 330km/h. už nevím co mám dělat.MX-5 Forum- Nějakej tupej zálesák s Chevy Tahoe mipřejel přes autoChevy Tahoe Forum- MX-5ka mi visí pod podvozkem, jak jidostanu dolů?Pontiac Fiero Forum- právě jsem si koupil azbestový oblek.BMW 7er Forum- Nevíte, kde mi oprvaví mé rolexky?Cadillac Forum- Včera jsem měl (před Bingem) potíže připarkování pozpátku.Chevy Suburban Forum- Myslíte, že ceny benzínu ještě někdyklesnou?Buick Forum- Jak vysoké jsou nyní poplatky za zdravotnípojištění?DeLorean Forum- právě jsem se vrátil z budoucnosti. Prasklomi těsnění pod hlavou. Prosím pomoc.Honda Accord Forum- Mami, dejte mi vaše auto, potřebuji 18"ráfky.Ferrari Forum- Nemáte někdo tip na služební cestu doKolumbie? Rychle tam a ještě rychleji zpátky.Porsche Forum- Píchnul jsem. Mám to dát na protiúčet neboto mám prodat sám?Jaguar Forum- Platí ještě množstevní slevy při nákupudoplňků interieru z karbonu?Mercedes Forum- Má žena a její smrdutý advokát se na měpři rozvodu snaží vytáhnout bahno. Jak sejich zbavím obou?Mini Forum- Právě jsem obrátil Mini Coopera na střechupoté, co jsem viděl ItalianJob. Budu je žalovat.McLaren F1 Forum- Nějakej pitomec s F-16 se mě snažilpředjet.Hummer Forum- Žádám o radu: Ohnul jsem nárazník; 24zraněných, 10 mrtvých. Musím kupovatčernou barvu u autorizovaného servisu? Je totam 20 km, to je 100 euro za benzin.Fiat Forum- halo... jsem tady sám?Ford 2.3 Forum- Pomoc!!! vše jsem vyměnil, ale stejně tonestartuje!VW Bora Forum- Už mě to štvě. všichni si myslí, že mámGolfa s baťohem.Kangoo Forum:- Byl jsem dnes na Safari. mé auto vypadalomoc dobře zvlášť u nosorožců. Dá se uplatnitdíra ve dveřích a prošlápnutá kapota nazáruku?Opel Forum:- Pomáhá Hammerit i na drobnou korozi?- Má Corsa nemá VÁŽNĚ žádnou korozi(smazáno Adminem)Jaguar Forum- Kam mám zabudovat nádrž na olej abychvyvážil jeho únik?VW-Forum- Jak dostanu víc decibelů z mého Pola 1,0?- Jakou máte spotřebu EGR ventilů za rok?Twingo-Forum- Sháním mračítka z pravých koňských žíní.Fiat-Forum- Je mimo servis také nějaký život?Mazda MX-5 Forum:- Může muž jezdit autem pro ženy?Trabbi-Forum:- Můžu strčit trabanta do kontejneru proplasty?- Odp.: Ale kdeže, to patří mezi papír akarton.Lexus-Forum- kde dostanu koncová světla ve VW stylu?BMW M3 Forum- Krucinál, jak tam dostanu zrcátka z Golfa3?Porsche-Cayenne-Forum:- Mám spotřebu pod 40 l/100km. Porucha?Viper-Forum- Spadl mi Smart do sání. Jak ho dostanuven?Smart-Forum- POMOC! Vyndejte mě ven.Audi A6 TDI-Forum- Kde je nádrž?Ford Fiesta-Forum- POMOC, mám pod kapotou šicí stroj.Renault-Forum:- Prodám měsíční jízdenku. Auto se mivrátilo ze servisu dřív než jsem čekal.Opel Vectra Forum- kde najdu Touran forum?A-Klasse Forum- Pokud byste mě hledali; převrátil jsem autona parkovišti.Honda CRX Forum:- Pomoc, pomozte mi rozepnout čtyřbodovýpás. Dochází mi v notebooku bater...Polo Forum:- Chci si koupit svíčky od BERU. Kolik jichpotřebuju? Nemám ponětí.- Musím pak vyměnit víčko rozdělovače? Kdeho seženu, kolik stojí, kde ho najdu?Touraeg Forum- Našel jsem krávu. Kde má mléko?Mercedes C-Klasse Forum:- Můj Mercedes zmoknul při sobotnímnákupu. Co mám dělat?Mercedes A Klasse Forum- Kdo řekně A, musí říct také ESP... jinak...Mini Forum- Dálkové RC ovládání zabudováno. Zkušebníjízda...Smart Forum- Zabudouval jsem motor z pionýra. Konečněto má odpich.Seat Marbella Forum- Dneska jsem se honil na dálnici s Avií. Apo 10 km jsem ji předjel!!!BMW 3ér E36-Forum:- Kde se dá koupit dobrý Kebap?Honda Civic CRX - Forum:- Sousedův pes spí v mém výfuku. Mohupřesto nastartovat?Forum nových M5- přehmátl jsem se při programování. Jak senormálně zavírá popelník?Omega Forum- eh... větrák nefunguje... Kde ho mámhledat?MB Vito Forum- Jak se jmenoval ten člen s fungujícímautem?MB 190D Forum- Můj kupec má dotaz... Nerozumím mu. Kdoz vás umí cikánsky?Manta Forum- zastavili mě policajti... prej s těmi spojlerymusím na STK. Proč proboha? Taky jimvadilo že není přes fólie vidět silnice. Divný.Věčná otázka z VW Brouk fóra.- Přítelkyně se shání po topení. co to je?Opel Forum- Pomoc honí mě korozeCalibra Forum- Který spoiler si mám koupit?Bora Forum- Seznam dílů z passata; co z toho pasuje?Golf Forum- Můžu svou 1,6ku nahradit W8kou?Lupo Forum- jaktože ten tříválec chcípne když brzdím?Polo Forum- Snížil jsem si konečně ještě víc auto.Nedostanu se ale do McDrive a když topoponesu nedosáhnu na mikrofon.Corrado Forum- Dneska jsem chtěl předjet Calibru.TDI Forum- Pomoc. Dal jsem si Remus, ale nemá tosportovní zvuk!
Únor 27, 201312 r Ajo vidíš, to bych tam mohl dopsat a následně OIII a haldex aneb rozebereme to do šroubku a budeme se hádat o velikosti matky
Únor 28, 201312 r v zoologické mají gorilu a ta je strašně smutná. tak vedení zahrady uvažuje, co by s milou gorilkou podnikli, aby jí bylo líp. a vymyslí, že zkusí překecat jednoho ošetřovatele, který není zrovna z nejbystřejších…tak jde ředitel za milým ošetřovatelem a ptá se ho: „ty, Tondo, ta gorila je strašně smutná, nemohl by sis s ní za pětistovku trochu zašpásovat? však víš…“„nooooo, šéfe, to bych jako asi mohl, ale chtěl bych poprosit, kdybyste mi s tou pětistovkou počkal, až budu mít po výplatě, teď jsem bez peněz“
Únor 28, 201312 r Ptá se dcera táty: „Taťko, mohu dneska na diskotéku?“ „Když mi ho vykouříš, tak můžeš“ „Tak dobře teda……tati vždyť ti chutná po hovně“ „To víš, brácha chtěl jít do divadla“
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.