Under Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Dobře Ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukajda Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Ten umi! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukajda Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Kdepak to asi je? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Podle pisma bych rekl ze Estonsko , a v Kunde maj pristav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 26. Únor 2013 Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 To mi připomnělo ten dětský vtip, který končí: ".... ne, tam už má přístav tatínek." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Manželský pár se dlouhodobě snaží o dítě a pořad nic. Absolvují proto řadu vyšetření, návštěvy u sexuologa, oba zdraví, všechno v naprostem pořádku a pořad nic. Sexuolog už opravdu neví co by a tak navrhne, že musí vidět jak to teda dělají. Manželé souhlasi. Ona si lehne na stůl a začne soulož. Sexuolog vše pořadně pozoruje ze všech stran a furt krouti hlavou, že to je divne. Soulož jak ma být a tak nechápe proč by se jim to nemělo pdařit. Z ničeho nic manžel najednou odběhne na záchod. Když se vráti ptá se ho sexuolog: "Kam jste běžel?" a manžel na to: "Jako vždy i dneska mě najednou zašlo brát takové divné čůrání." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Karle tvoji koně kouří? Ne. Aha, tak to ti hoří stáj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Are you sure this is beef?Yes, of horse! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Speciální šrouby pro strojírenstvi: Zvláštní šrouby pro strojírenství.pdf 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Z diskusných fór:Lamborghini Forum:Hluk obtekajuceho vzduchu nad 330 km/h, neviem co s tym!Audi A8 Forum:Kde dat najlepsie opravit Rolexky?Mercedes C-Klasse forum:Moj mercedes v nedelu pri ceste do obchodu zmokol - co mam teraz robit?Alfa Forum:Existuje aj zivot mimo servisu?MX-5 Forum:Niekto mi presiel Touaregom cez auto!Touareg Forum:Mam na podvozku zarazenu MX-5ku, da sa s tym jazdit alebo ju musim dostat von?Porsche Cayenne Forum:Spotreba pod 40L/100km - porucha motora?Fiat Forum:Halo je tu niekto??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Bentley Forum- Dnes jsem použil popelník. jak hovyměním?Camaro / Firebird Forum- Moje přítelkyně se vyspala s mým bratrema jeho ženou. Jak je zabiju? už jsem byltrestanej a zpátky do basy mě nedostanou.Mustang Forum- Nějakej pitomec v Civiku se mne dnespokusil předjet.Monte Carlo Forum- Proč mě pořád zastavujou, vždyť to neníkradený?Civic Forum- Nejakej pitomec v Mustangu se mě dnespokusil předjet.VW Brouk Forum- koncert "Zachraňte velryby" byl vskutkuvelkolepý.Yugo Forum- Kdy vám to naposledy fungovalo?Lamborghini Forum- Aerodynamický hluk při rychlosti nad 330km/h. už nevím co mám dělat.MX-5 Forum- Nějakej tupej zálesák s Chevy Tahoe mipřejel přes autoChevy Tahoe Forum- MX-5ka mi visí pod podvozkem, jak jidostanu dolů?Pontiac Fiero Forum- právě jsem si koupil azbestový oblek.BMW 7er Forum- Nevíte, kde mi oprvaví mé rolexky?Cadillac Forum- Včera jsem měl (před Bingem) potíže připarkování pozpátku.Chevy Suburban Forum- Myslíte, že ceny benzínu ještě někdyklesnou?Buick Forum- Jak vysoké jsou nyní poplatky za zdravotnípojištění?DeLorean Forum- právě jsem se vrátil z budoucnosti. Prasklomi těsnění pod hlavou. Prosím pomoc.Honda Accord Forum- Mami, dejte mi vaše auto, potřebuji 18"ráfky.Ferrari Forum- Nemáte někdo tip na služební cestu doKolumbie? Rychle tam a ještě rychleji zpátky.Porsche Forum- Píchnul jsem. Mám to dát na protiúčet neboto mám prodat sám?Jaguar Forum- Platí ještě množstevní slevy při nákupudoplňků interieru z karbonu?Mercedes Forum- Má žena a její smrdutý advokát se na měpři rozvodu snaží vytáhnout bahno. Jak sejich zbavím obou?Mini Forum- Právě jsem obrátil Mini Coopera na střechupoté, co jsem viděl ItalianJob. Budu je žalovat.McLaren F1 Forum- Nějakej pitomec s F-16 se mě snažilpředjet.Hummer Forum- Žádám o radu: Ohnul jsem nárazník; 24zraněných, 10 mrtvých. Musím kupovatčernou barvu u autorizovaného servisu? Je totam 20 km, to je 100 euro za benzin.Fiat Forum- halo... jsem tady sám?Ford 2.3 Forum- Pomoc!!! vše jsem vyměnil, ale stejně tonestartuje!VW Bora Forum- Už mě to štvě. všichni si myslí, že mámGolfa s baťohem.Kangoo Forum:- Byl jsem dnes na Safari. mé auto vypadalomoc dobře zvlášť u nosorožců. Dá se uplatnitdíra ve dveřích a prošlápnutá kapota nazáruku?Opel Forum:- Pomáhá Hammerit i na drobnou korozi?- Má Corsa nemá VÁŽNĚ žádnou korozi(smazáno Adminem)Jaguar Forum- Kam mám zabudovat nádrž na olej abychvyvážil jeho únik?VW-Forum- Jak dostanu víc decibelů z mého Pola 1,0?- Jakou máte spotřebu EGR ventilů za rok?Twingo-Forum- Sháním mračítka z pravých koňských žíní.Fiat-Forum- Je mimo servis také nějaký život?Mazda MX-5 Forum:- Může muž jezdit autem pro ženy?Trabbi-Forum:- Můžu strčit trabanta do kontejneru proplasty?- Odp.: Ale kdeže, to patří mezi papír akarton.Lexus-Forum- kde dostanu koncová světla ve VW stylu?BMW M3 Forum- Krucinál, jak tam dostanu zrcátka z Golfa3?Porsche-Cayenne-Forum:- Mám spotřebu pod 40 l/100km. Porucha?Viper-Forum- Spadl mi Smart do sání. Jak ho dostanuven?Smart-Forum- POMOC! Vyndejte mě ven.Audi A6 TDI-Forum- Kde je nádrž?Ford Fiesta-Forum- POMOC, mám pod kapotou šicí stroj.Renault-Forum:- Prodám měsíční jízdenku. Auto se mivrátilo ze servisu dřív než jsem čekal.Opel Vectra Forum- kde najdu Touran forum?A-Klasse Forum- Pokud byste mě hledali; převrátil jsem autona parkovišti.Honda CRX Forum:- Pomoc, pomozte mi rozepnout čtyřbodovýpás. Dochází mi v notebooku bater...Polo Forum:- Chci si koupit svíčky od BERU. Kolik jichpotřebuju? Nemám ponětí.- Musím pak vyměnit víčko rozdělovače? Kdeho seženu, kolik stojí, kde ho najdu?Touraeg Forum- Našel jsem krávu. Kde má mléko?Mercedes C-Klasse Forum:- Můj Mercedes zmoknul při sobotnímnákupu. Co mám dělat?Mercedes A Klasse Forum- Kdo řekně A, musí říct také ESP... jinak...Mini Forum- Dálkové RC ovládání zabudováno. Zkušebníjízda...Smart Forum- Zabudouval jsem motor z pionýra. Konečněto má odpich.Seat Marbella Forum- Dneska jsem se honil na dálnici s Avií. Apo 10 km jsem ji předjel!!!BMW 3ér E36-Forum:- Kde se dá koupit dobrý Kebap?Honda Civic CRX - Forum:- Sousedův pes spí v mém výfuku. Mohupřesto nastartovat?Forum nových M5- přehmátl jsem se při programování. Jak senormálně zavírá popelník?Omega Forum- eh... větrák nefunguje... Kde ho mámhledat?MB Vito Forum- Jak se jmenoval ten člen s fungujícímautem?MB 190D Forum- Můj kupec má dotaz... Nerozumím mu. Kdoz vás umí cikánsky?Manta Forum- zastavili mě policajti... prej s těmi spojlerymusím na STK. Proč proboha? Taky jimvadilo že není přes fólie vidět silnice. Divný.Věčná otázka z VW Brouk fóra.- Přítelkyně se shání po topení. co to je?Opel Forum- Pomoc honí mě korozeCalibra Forum- Který spoiler si mám koupit?Bora Forum- Seznam dílů z passata; co z toho pasuje?Golf Forum- Můžu svou 1,6ku nahradit W8kou?Lupo Forum- jaktože ten tříválec chcípne když brzdím?Polo Forum- Snížil jsem si konečně ještě víc auto.Nedostanu se ale do McDrive a když topoponesu nedosáhnu na mikrofon.Corrado Forum- Dneska jsem chtěl předjet Calibru.TDI Forum- Pomoc. Dal jsem si Remus, ale nemá tosportovní zvuk! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodo-Kolín Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Marně jsem hledal Škoda Forum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Tady žádný problémy nejsou :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 a co zadni naprava u Olll : D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 Ajo vidíš, to bych tam mohl dopsat a následně OIII a haldex aneb rozebereme to do šroubku a budeme se hádat o velikosti matky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 To tam přesně patři Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 5KG pytel brambor v Bille 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 5kilo jak cyp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malta Vloženo 27. Únor 2013 Sdílet Vloženo 27. Únor 2013 ani o deko méně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 v zoologické mají gorilu a ta je strašně smutná. tak vedení zahrady uvažuje, co by s milou gorilkou podnikli, aby jí bylo líp. a vymyslí, že zkusí překecat jednoho ošetřovatele, který není zrovna z nejbystřejších…tak jde ředitel za milým ošetřovatelem a ptá se ho: „ty, Tondo, ta gorila je strašně smutná, nemohl by sis s ní za pětistovku trochu zašpásovat? však víš…“„nooooo, šéfe, to bych jako asi mohl, ale chtěl bych poprosit, kdybyste mi s tou pětistovkou počkal, až budu mít po výplatě, teď jsem bez peněz“ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Hledání min Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Ptá se dcera táty: „Taťko, mohu dneska na diskotéku?“ „Když mi ho vykouříš, tak můžeš“ „Tak dobře teda……tati vždyť ti chutná po hovně“ „To víš, brácha chtěl jít do divadla“ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrero Vloženo 28. Únor 2013 Sdílet Vloženo 28. Únor 2013 Jak docílíš aby žena po souloži ještě hodinu řvala?....Utřeš ho do záclony 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.