Přejít na obsah

Bukajda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Bukajda

  • Narozeniny 21.1.1961

Kontaktní metody

  • Skype
    v.bukovy

Oznámení Bukajda

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Policejní komando rozehnalo hlouček chodců před nádražím, v jehož středu seděl jakýsi děda na schodech a pohazoval si v dlani dvoukorunou. "Co to tu vyvádíte dědku za provokaci!" - zahřímal ohvězdičkovaný velitel. "Jakoupak provokaci? Já si jen vzpomínám, že za tuhletu dvoukorunu jsem za 1. republiky koupil 20 dkg salámu, za minulého režimu 2 housky a mlíko a teď přemýšlím kde sehnat ještě 3 koruny abych se mohl jít vysrat.
  2. Neco ze severu 2. Preklad: Resime problemy - levne.
  3. S prodejem auta, to byla opravdu sranda. Ze strany bazaru to bylo nefer ale kupujici by mel byt pri smyslech. Pritom dodnes se neozval, proste to nechapu. Asi si mysli, ze TrailBlazer ma mit jen zadni nahon!
  4. Dekuji za laskavost, urcite se k tobe obratim. Moc mi to pomuze. Jakmile VIN zjistim, napisu.
  5. Ultra-Ever Dry - velice zajimava vecicka, zitra se na to podivam na E-bay, kde by to melo byt predpokladam jeste levnejsi.
  6. Diky za prani pri stastne koupi vozidla! Proc bych se mel urazet? Preci jsem psal, ze se citim jeste mladasem, prakticky pubertakem! Proverit auto je samozrejme nutnost, at ho kupujes odkudkoli a odkohokoli. Zkousecku laku si privezu s sebou, ale notas s diagnostikou uz bude problem. Porad mi prosim, jakym zpusobem a kde, zjistit co nejvice info z VINu. Trochu pro zasmani, a nebo mozna ne. Prodej meho Chevy probehl uplne jinak. Auto jsem samozrejme prodaval pres bazar. Clovek prisel, obesel auto, ktere mu bylo nastartovano. Posedel, pocvakal prepinacema, poslechl si muziku (BOSE s deseti repro hraje v Chevy proste SUPER), opet vysel z auta a jeste jednou obesel auto kolem dokola. Druhy den prisel, vytopil skoro pul melouna na drevo, sednul do kary a odsvistel. Az pote, kdyz jsem si prijel pro prachy, jsem se dozvedel, ze mu vubec nerekli zavady vozu, ktere jsem oznamil ja bazaru a byly zapsany v protokolu, ktery vsak jemu neukazali. Zavady, vpodstate to byly malickosti, jako nefungujici predni nahon, rizeni na vymenu, tekl zadni diferak a nutna vyna prednich nab, jelikoz hucely obe tak, ze to nebylo mozne nepostrehnout. Takze pratele, i takovym zpusobem nekdo prodava a nekdo kupuje auta. Zaplat panbu, se takovy nasel na me auto, bylo vystavene na prodej 3 mesice. Prag commando! Mozna tedy nekdy pristi tyden, nekde v Praze!
  7. Diky za odpoved! Chlapi, vy tomu s tou klimoskou asi vubec nerozumite! Ma to ctyri mrizky, odkud funi studenej vitr? MA! Takze je to ctyrzonova klimatizace a basta! :kol-28: Nataceci svetla mam dojem nema ani dvojka, takze to me nechava klidnym na 100%. Senzor tlaku v pneumatikach nevidim v popisu Superba poprve, takze k tomu se vyjadrit nemohu. Kdyby to melo neoriginal, musel by nekde byt videt pridelany nejaky displej. Ja ho nikde na fotkach nevidim. Zitra budu o neco chytrejsi.
  8. Fotografie je jedna vec a skutecnost muze byt uplne jina. Dnes jsem volal do bazaru, ale kompetentni clovek, ktery mi o tomto vozu muze rict o neco vic bude az zitra, takze uvidime. Az se bojim zeptat - co je to takove "Dovozové auta bez SB"? Nekde jsem tady videl seznam ruznych skratek, ale ted uz to zaboha nemohu najit.
  9. Zdravim vsechny majitele "Supiku". Nejdrive bych se Vam chtel trochu predstavit. Jsem na Vasem foru novacek a vim, co se slusi a patri. Jmenuji se Vladimir, je mi malilinko za pade, ale necitim se na ne. Jiz nejaky patek sedim za volantem a rukami me uz proslo mnoho aut. Od Skodovek, pres Fiaty, Ziguliky, Volva, Peugeoty, Chryslery, Toyoty, Mazdy a Chevrolety. Prave to posledni - Chevrolet TrailBlazer 4.2 jsem nedavno prodal. Narychlo jsem si pred Novym rokem koupil starickou Oktavku 1.6 (r.v.1998), abych se mohl premistovat, jelikoz bez auta si to vubec nedovedu predstavit. Konkretneji jsem se potreboval premistit 2000km na sever, kde momentalne ziji. Jelikoz take silham po nejakem Superbu, pomerne dlouho jsem cetl vase nazory, pripominky a popisy Vasich milacku. Jsem zvykly na plnou vybavu a pohodli. Take planuji vice se pohybovat na dlouhe trasy, takze vybiram nejaky kompromis mezi pohodlim, dostupnym servisem a cenou za kilometr. TrailBlazer mi poskytoval pohodli, ale se spotrebou to bylo horsi, nemluve o servise. Vzdy jsem trnul, aby se mi neco cestou do CR nepos..., jelikoz v Evrope se toto vozidlo dvakrat casto nepotkava. Vyber tedy pada na nejakeho Supika. Muj dobry kamarad ho ma, take bydli zde na severu a nekolikrat jsme jeli do CR a zpet jeho autem. Ma ho v 1.9 TDI, manual, kuze. Jede se s tim velice dobre, spotreba proste idealni oproti memu byvalemu Chevy. Jen jedna vec me na jeho aute vadi, a to je manualni prevodovka. Jsem zvykly na automat, takze se chci k nemu opet vratit. Na soucasne Oktavce se primo trapim, ale vsechna cest, auticko slape jako hodiny a v kvetnu se ho chystam darovat svemu synu k 18-tym narozeninam. Na prvni "ridicske kroky" auto jako stvorene. Mam na Vas prosbu kolegove. Jelikoz se nachazim od CR dostatecne daleko, mam moznost hledat budouciho mazlika jen po internetu. Nevite nekdo o nejakem peknem exemplari? Auto bych chtel v maximalce a pokud mozno ve svetle kuzi. Zvykl jsem si na ni a kdo rika, ze je neprakticka, ten se seredne plete. Chevy jsem mel svetleho a nemohl jsem si stezovat. Pritom svetly byl kompletne cely vnitrek. Neznate nekdo toto auto? Na fotkach nevypada nejhur, ale to nemusi byt pravda. http://www.sauto.cz/osobni/detail/skoda/superb/11412479?goFrom=list Pristi tyden budu v Praze, pojedu i na Moravu a mohl bych se po nejakem podivat osobne. Budu rad za nejake tipy!
×
×
  • Vytvořit nový...