panjawa Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 V Brně pije chlápek vodu z kašny. Přijde k němu Brňák a povídá: "Tý, kémo, nechlemté tu vasrůvku z tej kaserne, blejó do teho zkalené machři a chčijó do teho morgoši!" Chlápek se otočí: "Hele pane, já vám vůbec nerozumím, já jsem z Prahy." "Aha, tak to jo", říká Brňák a pokračuje: "Povídal jsem, voda je to dobrá, ale studená, tak pijte pomalu, ať se nenachladíte." 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Dveře se zavírají a tramvaj se chystá k odjezdu. K vozu však dobíhá uřícený muž a zoufale volá : Prosím Vás, počkejte ještě na mě, jinak nestihnu práci!" Cestující se přimlouvají u řidiče a ten čeká na opozdilce. Pán nastoupí, zavřou se dveře, tramvaj odjíždí a pán praví :"Dobrý den, kontrola jízdenek." ! 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 19. Září 2016 Sdílet Vloženo 19. Září 2016 Nejdulezitejsi znacka, co jsem zahledl ve Svedsku... 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 20. Září 2016 Sdílet Vloženo 20. Září 2016 *Na úřadu práce*A: Jméno?B: Jan NovákA: Místo narození?B: Zlín.A: Stav? B: Apatický. A: To jsem zrovna... B: Je mi to u prdele. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 21. Září 2016 Sdílet Vloženo 21. Září 2016 Četl jsem, že je dobré ženu na rande něčím překvapit.Tak jsem nedorazil. Dnes půjdu do práce jako normální člověk.... ...nevyspalej a nasranej Nedávná studie zjistila, že než chodit do fitka nárazově či ojediněle, je lepší necvičit vůbec. Fakt se mi ulevilo, že to dělám dobře. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Jdou dva na Nový rok ráno poněkud společensky unavení z hospody domů, jeden si nese urnu s popelem tchyně. Mrzne, jen to praští, a taky to strašně klouže. Druhý chvíli bojuje s náledím a pak říká: „Hele Vincku, pieta nepieta, sypej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Jde gay do řeznictví a říká:" Prosil bych tuhle vysočinku."Řezník se zeptá:"Nakrájet nebo v celku?" Gay na to: "Copak mám prdýlku na žetonky?" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Pracovním paradoxem je nazýván jev, kdy se tvá práce jeví naprosto bezvýznamná v případě žádosti o zvednutí platu, ale v případě žádosti o dovolenou je to ta nejdůležitější pozice na světě. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir_Jarek Vloženo 25. Září 2016 Sdílet Vloženo 25. Září 2016 Automechanik radí blondýně: "slečno, chtělo by to vyměnit všechny svíčky". Dáma na to: "to není potřeba, já za tmy nejezdím". 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 26. Září 2016 Sdílet Vloženo 26. Září 2016 Ženské myšlení je jednoduché. Ano znamená ano, ne někdy taky, avšak až na případy, kdy ne znamená ne a nebo ano znamená možná. Žena jednou večer povídá: "Dvě věci umím nejlíp. Sekanou a štrůdl." A manžel ukáže na talíř a říká: "A tohle je která?" Jde baba s dědkem po louce, obloha je zatažená a začíná pršet.Znenadání uhodí blesk těsně vedle baby a dědek říká:- "No co to?"A za chvíli uhodí vedle baby a dedek znovu říká:- "No co to?"Pak se blesk trefí přímo do baby a dědek: - "No proto!" 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 27. Září 2016 Sdílet Vloženo 27. Září 2016 --Z mobilu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 28. Září 2016 Sdílet Vloženo 28. Září 2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 29. Září 2016 Sdílet Vloženo 29. Září 2016 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2016 brzdy sú základ 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 6. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2016 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2016 Přijde žena s dítětem k doktorovi. Doktor dítě prohlédne a říká: „Paní, svlékněte se!“ „Ale proč já, vždyť nemocné je dítě?“ „Tomu už nic nepomůže, udělám vám nové.“ 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas F Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 (editace) "Koho si volil?" "Komunisty." "No a za kterou stranu?" Editováno: 9. Říjen 2016, autor: Tomas F 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 2 v 1:D 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 9. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2016 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 11. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2016 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 Par dalsich... Nový lekár psychiatrického ústavu sa pri zoznamovaní s pacientmi pýta pacienta : Vy ste sa sem ako dostali? No začalo to tým, že som sa oženil, to som však nemal ale nikdy urobiť. Zobral som si jednu vdovu s dospelou dcérou, ktorá sa stala mojou nevlastnou dcérou. Keď nás prišiel navštíviť môj otec, zamiloval sa do nej a potom sa s ňou oženil. Takže moja nevlastná dcéra sa stala mojou nevlastnou matkou. Potom sa mojej žene narodil syn, ktorý bol samozrejme otcov švagor, pretože to bol brat jeho manželky. No a keď bola moja nevlastná dcéra mojou nevlastnou matkou, bol i môj syn mojím strýkom. Z toho vyplýva, že moje žena, ktorá je matkou mojej nevlastnej matky je mojou babičkou a ja som jej vnuk. Ale to nie je všetko. Pretože mám za manželku svoju nevlastnú babičku, nie som len jej manžel a vnuk, ale i svoj dedko. No nejeblo by Vám z toho ? ..." 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 12. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2016 Prišlo majlom. Ako prišlo, tak dávam, bez názoru na politiku v ČR. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.