Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

"Chlap volá domů ženě - honem přijeď za mnou do práce, mám na to hroznou chuť, rozdáme si to na pracovním stole.
Žena: Vždyť tam máš sekretářku...
Manžel: Fakt? Můžu? Tak díky a ahoj...."

Vloženo

Slečna na gyndě: "Pane doktore, mám takový problém... Děsně mi zapáchá přirození, a proto si nemohu najít žádného partnera..." "Dobře, podíváme se na to, svlékněte se... Sestro, otevřete okno. No, slečno, s tím se nedá nic dělat, jedině si snad najděte partnera, který nemá čich..." Slečna si podá inzerát, že hledá partnera, který nemá čich a za nějaký čas se jí jeden ozve. Domluví si schůzku u ní doma, chlapík zazvoní, slečna otevře... "Dobrý den, jsem tu na ten inzerát..." "Pojďte dál... A opravdu nic necítíte?" "Ne, nic, nemám čich." Popíjejí kávu, povídají si, a po chvíli se slečna zeptá: "Opravdu necítíte nic?" "Ne, v pohodě, nemám čich..." Za nějakou dobu se slečna osmělí a rozdají si to spolu... "Pořád nic necítíte?" "Ne, necítím nic, ale smrad to musí být příšernej, protože mě hrozně slzej oči..."

Vloženo (editace)

Chlap vstoupí do ložnice s kozou v náručí. Jeho manželka leží na posteli a čte si knížku. Chlap povídá: "Koukej miláčku, tohle je ta kráva, se kterou píchám, když se tobě nechce." Manželka mu odpovídá: "Kdyby jsi nebyl takovej čůrak, tak víš, že je to koza!" Chlap se usměje: "Kdyby jsi nebyla taková píča, tak si všimneš, že se nebavím s tebou..."

Zajíc přišel do bordelu a povídá bordelmamá, že by chtěl něco extra.
"No máme tu tygřici, žirafu …"
"A něco jinýho?"
"Nó,pak je tady anakonda."
A zajíc: "Tak to jo,to bych si dal! "
Zašel k ní na pokoj,anakonda ho uviděla ve dveřích a hned ho slupla. Pak ji ale napadlo,doprčic, co když to byl zákazník???
Tak zajíce rychle vyplivla.
Zajíc se oklepal a povídá: "Panejo, teda vykouřit celýho, to sem ještě nezažil."

Pozor, varování - nekupujte si CD americké skupiny Verbatim - jsou prázdná

Editováno: , autor: Bikes
Vloženo

Dřív jsem si o sobě myslel, že jsem docela nerozhodný, ale teď už si tím nejsem tak jistý.

Když jsem byl malý, byl jsem hrozně namyšlený.. Ale teď.... Teď už nemám chybu!!

Vloženo

- Co je to pleonasmus?
- Když nadbytečně použiješ víc slov se stejným významem.
- Nějaký příklad?
- Brno - venkov

Co to je Brno ,kde to leží?
 Řídce obydlená zatáčka na trase Praha - Vídeň
Vloženo

Babiš chytá ryby a uloví zlatou rybku. Rybka mu povídá : "Andreji, když mě pustíš, splním ti tři přání". Andrej si říká: "Kurva já žádné přání mít nemusím - mám na co si vzpomenu, ale když jinak nedáš, tak si přeju, aby celé Čapí hnízdo bylo ze zlata". Prásk, rána jako z děla a čapí hnízdo je celé zlaté. 
Tak to druhé přání - to bych chtěl, tu nejkrásnější kurvu světa. Prásk, rána a na pohovce před ním leží ženská až oči přecházejí - prsa krásné čtyřky, nohy do praku, dírka růžová a krásně vlhká. 
Babiš v úžasu čučí a pak povídá:To je sice moc pěkné, ale na ni bych potřeboval mít ještě alespoň tři kokoty. Prásk, rána jako z děla a před ním stojí Sobotka, Bělobrádek a Kalousek.

Klaus chyta ryby.chyti zlatou rybku.
Rybka "co takhle tri prani?"
Klaus "dobre,tak co bys chtela?"

Rodinka chytá ryby. Táta vytáhne zlatou rybku. Klasika, tři přání. Syn povídá: " Já chci ježka." Táta: " Do piči s ježkem." Máma: " Ježek z piči ven!"

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...