Bikes Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 30. leden 2020 Sdílet Vloženo 30. leden 2020 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 31. leden 2020 Sdílet Vloženo 31. leden 2020 Vandrák potká druhýho, co jde se špinavým zablešeným, kulhajícím vošklivým psem. Ten první se ptá: "Kam jdeš s tím čoklem?" "Jdu na trh ho prodat" "Prodat?" "Jo, za deset tisíc?" "Deset tisíc, za takovou zdechlinu? si děláš prdel?" Jde zpátky, bez čokla a zase potká toho druhýho. " Tak kde máš čokla?" " Prodal jsem ho, za deset tisíc." "Někdo ti dal za toho vypelichance deset tisíc?" "Jo, dal." "A v hotovosti?" "Ne. Dal mi dvě kočky po pěti tisících." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 1. Únor 2020 Sdílet Vloženo 1. Únor 2020 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Jsme již tak daleko, nebo ještě dál? Trochu delší, ale něco na tom je. :-( Haló, pizza Giovanni? - Jistě pane, ale nyní jsme Google Pizza. - Sakra, spletl jsem si číslo, omlouvám se. - Nikoli pane, Google koupil pizzerii Giovanni. - Ok, mohu si tedy objednat? - Jistě pane, dáte si jako obvykle? - Jak, jako obvykle? Vy mě znáte? - Přihlédnu-li k vašemu číslu telefonu, které se mi zde zobrazuje, objednal jste si za posledních 12 týdnů 12x pizzu quattro formaggi, s přídavkem chorizza… - Ano to souhlasí.... - Mohu vám k tomu nezávazně, jen na vyzkoušení, učinit nabídku naší nové pizzy? Tentokrát doporučujeme pizzu s fenyklem, tomaty a salátem? - Ne! V žádném případě, mám hrůzu ze zeleniny…, děkuji. - Ale váš cholesterol není nejlepší...!?! - Co vy o tom můžete vědět?! - Z vašich minulých mailů na Seznamu, kdy jste konzultoval výsledky rozboru vaší krve s vaším lékařem…?!? Máme tady výsledky za posledních 7 let. - Ok…, ok, ale já nechci vaší zeleninovou pizzu. A na zvýšený cholesterol beru pravidelně léky. - To ano, ale neberete je dostatečně pravidelně! - Jak to můžete vědět? - Protože poslední krabičku léku s 30 pastilkami, jste zakoupil před čtyřmi měsíci v lékárně U Salvátora, na Karlově náměstí č. 3, v Praze 2. - Koupil jsem si jiné balení potom..., v jiné lékárně. - Ale to nefiguruje na vašem bankovním výpisu z karty. - Platil jsem hotově! - Ale na vašem bankovním výpisu není žádný výběr hotovosti v poslední době! - Jistěže, proč by měl? Mám i jiné příjmy. - Ale ty nefigurují na vašem daňovém přiznání..., takže chcete řící, že máte příjmy nelegální, které nedeklarujete? - TO BY SNAD STAČILO! Přivezete mi objednanou pizzu, nebo jdu jinam! - Zajisté pane, k vašim službám, omlouváme se, ale naše poznámky a postřehy vám sdělujeme pouze pro vaše dobro…, abyste se cítil spokojeně, že je o vás pečováno. Ostatně na kterou hodinu vám máme pizzu dodat? - Manželka se vrací z Pardubic kolem 19. hodiny, takže na 20. to bude nejlepší… děkuji. - Mohu si dovolit malé doporučení? - Samozřejmě. - Pouze s vaším dovolením... - Poslouchám vás. - Vaše žena nemůže být doma kolem 19 hodiny, protože je právě 18 hodin 15 minut, a vaše žena platila přesně v 18 hod. svojí platební kartou jedny Rolexky v hodinářství Halada v Chrudimi. - Proboha jak to můžete vědět? - Protože stejnou kartou, ostatně registrovanou na váš soukromý účet ve Švýcarsku, platila dnes ráno v Chrudimi ve čtyřhvězdičkovém hotelu účet za dvoulůžkový pokoj. Nocleh za 3 dny. Ostatně jako účty z hotelové restaurace. Vždy za dvě osoby. Stále stejnou kartou. - Mohl bych prosím vědět v jaké výši byly ty útraty a kolik bylo celkem z našeho švýcarského účtu odepsáno? - Nikoli pane, lituji. Takové údaje vám nemůžeme zdělit! Zakazuje nám to směrnice GDPR. Musíme především respektovat soukromí klientů a občanů. - TO BY SNAD STAČILO!! Strčte si tu vaši pizzu do prdele! Mám dost Googlu, Facebooku, Twitteru i Whatsupu…, opevním se na pustém ostrově, kde NEBUDE ŽÁDNÝ internet, žádný chytrý telefon, ani počítač. Zvláště tam nebude ani živáčka, který by mě mohl sledovat, špiónit a podávat o mě informace! - Jistě plně vás chápu, pane…, ale informace kterými disponujeme, jste na sebe prozradil vy sám, nebo jste dal k jejich sdílení souhlas. Ostatně na pustý ostrov se s občankou EU nedostanete! Takže si musíte obnovit pas, protože ten váš je propadlý už 5 let a 4 dny…. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 3. Únor 2020 Sdílet Vloženo 3. Únor 2020 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 TESLA with Powerbank 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 4. Únor 2020 Sdílet Vloženo 4. Únor 2020 (editace) Trocha černého humoru :-) Editováno: 4. Únor 2020, autor: Dodi 15 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 5. Únor 2020 Sdílet Vloženo 5. Únor 2020 3 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 Trocha černého humoru podruhé ............ a konec s tím! :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effendi Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 6. Únor 2020 Sdílet Vloženo 6. Únor 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.