Bikes Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 26. leden 2023 Sdílet Vloženo 26. leden 2023 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 27. leden 2023 Sdílet Vloženo 27. leden 2023 Koncernové auto cestou na STK. 😄 koncern.mp4 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 27. leden 2023 Sdílet Vloženo 27. leden 2023 tvl to ma rozsekalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 27. leden 2023 Sdílet Vloženo 27. leden 2023 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 28. leden 2023 Sdílet Vloženo 28. leden 2023 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 28. leden 2023 Sdílet Vloženo 28. leden 2023 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 29. leden 2023 Sdílet Vloženo 29. leden 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 29. leden 2023 Sdílet Vloženo 29. leden 2023 A Čaputovej s Pavlom predchádzalo... ...niekde pred 30 rokmi... 😄 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel z HK Vloženo 29. leden 2023 Sdílet Vloženo 29. leden 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 29. leden 2023 Sdílet Vloženo 29. leden 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 29. leden 2023 Sdílet Vloženo 29. leden 2023 před 4 hodinami, Karel z HK napsal: A kam se ztratil můj příspěvek? A nebo se vám zdá to, že proti roku 2022 jsou v roce 2023 osevní plochy řepky o 5 % větší málo vtipné? :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 30. leden 2023 Sdílet Vloženo 30. leden 2023 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
faithless78 Vloženo 30. leden 2023 Sdílet Vloženo 30. leden 2023 Ooops 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 Pro pamětníky a pamětnice Před třiceti lety jsme se ptali, jak dohnat životní úroveň Západu, a dneska se ptáme, jak se vrátit k životní úrovni před třiceti lety. Jsem tak starý, že si pamatuji, jak jsem se v restauraci najedl za peníze, které dnes dávám jako dýško. Jsem už tak starý, že nemohu pochopit, proč nám přátelé prodávají plyn a ropu dráž než nepřátelé. Podle faktury na elektřinu mám doma urychlovač částic, podle faktury za plyn bydlím na Aljašce, podle faktury za vodu mám koupaliště a podle výplatní pásky pobírám podporu v nezaměstnanosti. Ceny mouky a strouhanky se vyšplhaly tak vysoko, že výrobci přemýšlí, že by do párků opět dávali maso. Loni touto dobou nám nakazovali sprchovat se po každé cestě ven, dnes nám sprchování zakazují. Před rokem jsem se měřila, zda nemám moc vysokou teplotu těla, dnes měřím, zda nemám moc vysokou teplotu v pokoji. Loni jsem bez roušky nemohla zazvonit u sousedů a dnes se mám se sousedkou koupat v jedné koupelně a péct kuře v jedné troubě. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dodi 15 Vloženo 31. leden 2023 Sdílet Vloženo 31. leden 2023 Rakouský humor Rozdíl mezi rokem 1942 a 2022 je, že Němci nemusí až do Stalingradu, aby zmrzli. Východoevropský humor Je lepší, když Rusové zavřou plyn, než když ho Němci pustí. Český humor Manžel přinese manželce do kuchyně zajíce, kterého chytil venku a mlsně se olizuje: „Udělej ho na smetaně!“ Manželka: „Nejde plyn.“ On: „Tak ho upeč!“ Ona: „Nejde ani elektřina.“ Manžel se naštve a mrskne ušáka zpět za plot. Ten se oklepe a zařve: „Sláva Ukrajině!“ Německý humor Bývalý německý europoslanec Bernd Posselt: „Současné české předsednictví je nejlepší z 57 předsednictví, které jsem v politice zažil.“ Slovenský humor Dežo se v zime zobudí a v byte je pekne teplo. Chytí radiátor – je horúci. Pustí vodu – tečie aj teplá. Pustí plyn – plyn ide. Rozrušený Dežo kričí: „Aranka, vstávaj! Komunisti sa vrátili!“ Židovský humor Povídá Kohn Roubíčkovi: „Nedávno jsem četl, že jsme naši zemi zaprodali Rusku a Číně. A tuhle zase píšou, že jsme ji zaprodali Americe a Západu. No řeknou, není to krása, prodat takovej aušus dvakrát?“ 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 2. Únor 2023 Sdílet Vloženo 2. Únor 2023 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 3. Únor 2023 Sdílet Vloženo 3. Únor 2023 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 4. Únor 2023 Sdílet Vloženo 4. Únor 2023 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 5. Únor 2023 Sdílet Vloženo 5. Únor 2023 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondra16V Vloženo 6. Únor 2023 Sdílet Vloženo 6. Únor 2023 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 6. Únor 2023 Sdílet Vloženo 6. Únor 2023 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 7. Únor 2023 Sdílet Vloženo 7. Únor 2023 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.