MichalF Vloženo 19. Květen 2008 Sdílet Vloženo 19. Květen 2008 (editace) EDIT : Uz to tu bylo ... DELETE PLS Editováno: 19. Květen 2008, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Přijde chlap na tržnici k Vietnamci a povídá: "Ty tu furt stojíš, nemáš křečové žíly?" Vietnamec: "Ne,ne ale zítra dovezu." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 20. Květen 2008 Sdílet Vloženo 20. Květen 2008 Howardovi je 96 a zije v domove důchodců. Kazdý den po veceri si vyjde dozadu do zahrady, sedne si na opustenou lavicku a premítá o svém zivote. Jednoho vecera tam potká Mildred, které je 78. Dlouho si povídají a pak ve chvíli ticha Howard rekne: "Vís, Mildred, co mi nejvíce schází?" "Copak?" ptá se Mildred. "Sex!" "Ale jdi, ty starý prdolo. Vzdyt by se ti nepostavil, ani kdyby ti drzeli pistoli u hlavy." "Já vím," povzdychne Howard, "ale stacilo by, kdyby mi ho nekterá zena na chvilku drzela v ruce." "Tak v tom bych ti snad mohla vyhovet," svolí Mildred,rozepne mu kalhoty, vytáhne z nich jeho muzství a pár minut ho drzí v ruce. Oba penzisti se potom domluví, ze se budou tajne scházet kazdý vecer na stejném míste, budou si povídat a Mildred pritom bude drzet Howardovo prirození. Tak to také jde mnoho dní, ale jednoho vecera se Howard na obvyklém míste neobjeví. Znepokojená Mildred se rozhodne Howarda najít. Chodí po celém areálu a nakonec Howarda najde, jak sedí u bazénu s jinou důchodkyní, Ethel, která mu drzí jeho prirození. Dopálená Mildred zajecí: "Takze ty to táhnes se dvema naráz, ty starý chlípníku? Já ti nestacím? Jen rekni: Co tak zvlástního má Ethel, co nemám já?" Howard se stastne pousmeje: "Parkinsona..." .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 (editace) Od té doby, co používám fixační krém Blend-a-dent, tak se mi již přátelé nesmějí.... Kua nenahrálo se mi video.....může tento příspěvek Admin smazat. Dík... Editováno: 21. Květen 2008, autor: vrkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 21. Květen 2008 Sdílet Vloženo 21. Květen 2008 Howardovi je 96 a zije v domove důchodců. Kazdý den po veceri si vyjde dozadu do zahrady, sedne si na opustenou lavicku a premítá o svém zivote. Jednoho vecera tam potká Mildred, které je 78. Dlouho si povídají a pak ve chvíli ticha Howard rekne: "Vís, Mildred, co mi nejvíce schází?" "Copak?" ptá se Mildred. "Sex!" "Ale jdi, ty starý prdolo. Vzdyt by se ti nepostavil, ani kdyby ti drzeli pistoli u hlavy." "Já vím," povzdychne Howard, "ale stacilo by, kdyby mi ho nekterá zena na chvilku drzela v ruce." "Tak v tom bych ti snad mohla vyhovet," svolí Mildred,rozepne mu kalhoty, vytáhne z nich jeho muzství a pár minut ho drzí v ruce. Oba penzisti se potom domluví, ze se budou tajne scházet kazdý vecer na stejném míste, budou si povídat a Mildred pritom bude drzet Howardovo prirození. Tak to také jde mnoho dní, ale jednoho vecera se Howard na obvyklém míste neobjeví. Znepokojená Mildred se rozhodne Howarda najít. Chodí po celém areálu a nakonec Howarda najde, jak sedí u bazénu s jinou důchodkyní, Ethel, která mu drzí jeho prirození. Dopálená Mildred zajecí: "Takze ty to táhnes se dvema naráz, ty starý chlípníku? Já ti nestacím? Jen rekni: Co tak zvlástního má Ethel, co nemám já?" Howard se stastne pousmeje: "Parkinsona..." .. Už to tady několikrát bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 (editace) Lúdo: No jo no. čtu, ale zapomínám Editováno: 22. Květen 2008, autor: zabiak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Sklepmistr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Jirka Paroubek se chystá na Technopárty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 # Nastoupí stařenka do autobusu a ptá se šoféra: # "Nechcete oříšky?" # "Ale ano, děkuji." # Druhý den to samé a šofér říká: # "Dejte si i vy!" # "Chlapče, já už nemůžu, já už nemám zuby!" # Třetí den znovu: # "Synku, nechceš oříšky?" # Šofér už celý zvědavý se zeptá: # "Babi, a odkud máte ty dobré oříšky?" # "Vycumlané z Toffifee...." Foto: asi je fakt dost dobrá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 (editace) Ženský o chlapech: Ale zabiaku,trošku čti než něco stažený z netu vložíš. Tohle už tady bylo několikrát. Naposled na předchozí stránce to dávala Cary_mary_T A D Y ! ! ! Editováno: 22. Květen 2008, autor: Luďa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Žena cvičí doma nahá aerobic a když dělá provaz, přisaje se mušličkou na parkety... Podtlak je tak veliký, že se sama nedokáže odlepit. Čeká na svého muže, aby jí pomohl. Avšak ani společnými silami se jim to nedaří. Muž přemýšlí a pak řekne: "Hanba, nehanba, zavoláme souseda, je domácí kutil, ten učitě něco vymyslí..." Soused přijde, dá si panáka a po chvíli říká: "Vyřežeme pod ní parkety, otočíme ji na hlavu, vyvrtáme dírku a až podtlak povolí, sundáme jí to dolů..." Manžel chvíli přemýšlí a pak říká: "Hele vole, víš co? Parkety byly drahý stály dva litry za metr. Začneme ji každý masírovat jednu bradavku a až zvlhne, odtlačíme ji jako slimáka do kuchyně tam je linoleum za dvě kila... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Před pár set lety se papež rozhodl, že vypudí Židy z Říma. Těm se to samozřejmě nelíbilo a strhlo se veliké pozdvižení. Nakonec tedy papež nabídl ústupek - uskuteční se zástupcem židovské komunity náboženskou diskusi a pokud bude poražen, Židi mohou zůstat. Jenže nikomu se do diskuse s papežem nechtělo, tak nakonec přesvědčili starého Mojšeho, který celý život strávil uklízením ulic a tak vlastně neměl co ztratit. Mojše měl jen jednu podmínku - během svého života toho moc nenamluvil, protože se s ním málokdo vůbec bavil, a tak chtěl, aby se ona náboženská debata odehrála mlčky. Papež nakonec souhlasil. Nadešel onen velký den. Mojše sedí naproti papežovi u velikého stolu. Za naprostého ticha papež po minutě vztyčí ruku se třemi zdviženými prsty. Mojše se na něj podívá a zvdihne jeden prst. Papež poté naznačí rukou kruh okolo hlavy. Mojše ukáže na zem, kde sedí. Papež pak vytáhne hostii a láhev mešního vína, Mojše odpoví tak, že vytáhne jablko. Pak se najednou papež postavil a říká: "Vzdávám to, ten muž je příliš chytrý. Židi mohou zůstat." O půl hodinky později se kardinálové shromáždili u papeže a chtěli slyšet vysvětlení. Svatý Otec povídá: "Nejdříve jsem ukázal tři prsty na znamení Svaté Trojice. On odpověděl jedním prstem, symbolizujícím jednoho Boha, který zůstal našim vírám společný. Tak jsem mu ukázal kolem nás, že Bůh je všude, ale on ukázal na zem, že Bůh je také přímo s námi. Vytáhl jsem hostii a víno, abych naznačil, že Bůh nám odpouští naše hříchy. A on zas vytáhl jablko, aby mi připomenul prvotní hřích. Měl zkrátka odpověď na všechno. Co jsem měl dělat?" Mezitím se Židé shromáždili kolem Mojšeho a ptají se ho, co se vlastně stalo. "Nejdřív mi ukázal, že máme tři dny na to, abysme vypadli, tak jsem mu dal najevo, že ani jeden z nás se odtud nehne. Pak ukázal, že celé tohle město od nás chce vyčistit a já mu ukázal, že hodláme zůstat právě a přesně tady, kde jsme doma." "A co potom?" "Já nevím. On si vytáhl svoji svačinu, tak jsem si taky vytáhl svoji." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Kněz zpovídá jeptišky: První: "Otče, včera jsem na výletě zhřešila." Kněz jí dá poučení a rozhřešení. Přijde do zpovědnice druhá: "Otče, včera jsem na výletě zhřešila." Kněz jí dá poučení a rozhřešení. Přijde do zpovědnice třetí: "Otče, včera jsem na výletě zhřešila." Kněz to už nevydrží a tiše zakleje: "Takový dobrý výlet a já, trouba, jsem se tam nepřihlásil!" Dva dlouholetí přátelé byli spolu na dovolené na moři a hádali se, jaké je Bůh rasy. Černoch pořád opakoval, že Bůh je určitě černoch. Jeho bílý přítel trval na tom, že Bůh je bílý. Byli tak zabráni do hledání argumentů, že si nevšimli blížící se bouře. Ta jejich loď rozbila o útesy. Oba dva zemřeli a šli do nebe. U perlové brány je přivítal Svatý Petr. Oni se ho hned ptali, jaké rasy je Bůh. Petr jim řekl, ať se posadí a počkají, že k nim Bůh přijde. Tak si sedli a pokračovali v diskusi. Najednou uslyšeli hlasité kroky, které nemohli patřit nikomu jinému než Bohu. Otočili se akorát včas, aby zahlédli, jak se otevřely dveře a k nim vkročila mohutná postava: "Buenas dias, padres!" Nad dveřmi kostela je nápis: "Vejdeš-li s pokrytou hlavou, je to jako by jsi zesmilnil!" Pod tím připsáno: "Zkusil jsem obojí, nelze srovnat." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Sedí čtyři přítelkyně u kávy a rozmlouvají, která má důležitějšího syna. První povídá: "Můj syn je kněz, a když vejde do místnosti, lidé ho zdraví - Dobrý den, velebnosti." Druhá povídá: "Můj syn je biskup. Ten když vejde do místnosti, lidé ho zdraví - Dobrý den, vaše svátosti." Třetí na to: "To můj syn, ten je kardinál a lidé ho zdraví - Dobrý den, vaše eminence." Ta čtvrtá se napije kávy a říká: "No nechci se nějak chlubit, ale můj syn je krásný, svalnatý, metr devadesát vysoký striptér, a ten když vejde do místnosti, lidé volají - ó můj bože!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 22. Květen 2008 Sdílet Vloženo 22. Květen 2008 Rok 1981 1. Princ Charles se oženil 2. Liverpool získal pohár na evropském fotbalovém šampionátu 3. Papež zemřel. Rok 2005 1. Princ Charles se oženil (zase) 2. Liverpool získal pohár na evropském fotbalovém šampionátu (zase) 3. Papež zemřel. Pokud se v budoucnu princ Charles rozhodne znovu se oženit nebo Liverpool bude mít potřebu získat další evropský pohár, varujte někdo prosím papeže! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 23. Květen 2008 Sdílet Vloženo 23. Květen 2008 Před pár set lety se papež rozhodl, že vypudí Židy z Říma. Těm se to samozřejmě nelíbilo a strhlo se veliké pozdvižení. Nakonec tedy papež nabídl ústupek - uskuteční se zástupcem židovské komunity náboženskou diskusi a pokud bude poražen, Židi mohou zůstat.Jenže nikomu se do diskuse s papežem nechtělo, tak nakonec přesvědčili starého Mojšeho, který celý život strávil uklízením ulic a tak vlastně neměl co ztratit. Mojše měl jen jednu podmínku - během svého života toho moc nenamluvil, protože se s ním málokdo vůbec bavil, a tak chtěl, aby se ona náboženská debata odehrála mlčky. Papež nakonec souhlasil. Nadešel onen velký den. Mojše sedí naproti papežovi u velikého stolu. Za naprostého ticha papež po minutě vztyčí ruku se třemi zdviženými prsty. Mojše se na něj podívá a zvdihne jeden prst. Papež poté naznačí rukou kruh okolo hlavy. Mojše ukáže na zem, kde sedí. Papež pak vytáhne hostii a láhev mešního vína, Mojše odpoví tak, že vytáhne jablko. Pak se najednou papež postavil a říká: "Vzdávám to, ten muž je příliš chytrý. Židi mohou zůstat." O půl hodinky později se kardinálové shromáždili u papeže a chtěli slyšet vysvětlení. Svatý Otec povídá: "Nejdříve jsem ukázal tři prsty na znamení Svaté Trojice. On odpověděl jedním prstem, symbolizujícím jednoho Boha, který zůstal našim vírám společný. Tak jsem mu ukázal kolem nás, že Bůh je všude, ale on ukázal na zem, že Bůh je také přímo s námi. Vytáhl jsem hostii a víno, abych naznačil, že Bůh nám odpouští naše hříchy. A on zas vytáhl jablko, aby mi připomenul prvotní hřích. Měl zkrátka odpověď na všechno. Co jsem měl dělat?" Mezitím se Židé shromáždili kolem Mojšeho a ptají se ho, co se vlastně stalo. "Nejdřív mi ukázal, že máme tři dny na to, abysme vypadli, tak jsem mu dal najevo, že ani jeden z nás se odtud nehne. Pak ukázal, že celé tohle město od nás chce vyčistit a já mu ukázal, že hodláme zůstat právě a přesně tady, kde jsme doma." "A co potom?" "Já nevím. On si vytáhl svoji svačinu, tak jsem si taky vytáhl svoji." ikdyž jsem to už slyšet, tak se u toho pořád směju.... PS: i vy jste chtěli být vždy úderníkem??..Já ano... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brunoos Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Přijde maminka s vážně nemocným dítětem k doktorovi. Doktor dítě prohledné a povída mamince: "Svlekněte se a opřete se o stůl." Maminka nechapavě hledí na doktora, nacož doktor povídá: "No co, dítě už to ma jasný, tak vám udělám nový." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Fernet, to je nápoj pravý, dívkám svírá, chlapcům staví........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 26. Květen 2008 Sdílet Vloženo 26. Květen 2008 Fernet, to je nápoj pravý, dívkám svírá, chlapcům staví........ Tak, tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrkal Vloženo 27. Květen 2008 Sdílet Vloženo 27. Květen 2008 pán je filuta.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amigo Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 nieco pekne po praci : Víte která blondýna je nejchytřejší? Ne? Zlatý retrívr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Manžel povídá manželce: "Co bys dělala, kdyby se stala taková náhoda, že bys mě našla v posteli s jinou ?" A ona: "A co bys dělal ty, kdybys mě našel v posteli s jiným ?" Manžel na to: "No pozor, nepleť si náhodu s kurvením !!!" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 http://www.stream.cz/video/66566-novorocni...denta-cr-2014/0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Nejhorší verze ukřižování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 Výzva pro mrtvé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.