Prosinec 23, 200816 r Drobné sedemročné dievčatko skáče cez švihadlo. Príde k nemu hrozný zločinec s nožom v ruke a vraví: - Dievčatko, chceš žiť? - To ako že s tebou, ty kokot?
Prosinec 23, 200816 r Syn sa v škole strašne zle učí. Otec nevie, čo s ním, preto mu hovorí: - Počúvaj, ak denesieš na vysvedčenie zle známky, pôjdeš do cirkevnej školy. Samozrejme, syn donesie samé trojky, štvorky, preto ho dajú do cirkevnej školy. Po polroku príde domov zo školy s polročným vysvedčením so samými jednotkami, dvojkami. Otec sa ho pýta, ako je to možné. - Prídem do triedy, nad dverami jeden ukrižovaný. V jedálni ďalší ukrižovaný. V izbe, ktorú mi pridelili nad postelou zasa jeden ukrižovaný. To vieš, tam sa s tebou neserú!
Prosinec 23, 200816 r Bola anketa verejnej svetovej mienky. Odpovedalo sa na otázku: "Prosím vás, aký je váš názor na nedostatok jedla v iných častiach sveta?" Výsledok: V afrike nik neodpovedal, pretože nevedeli čo je "jedlo". V západnej európe zas nevedeli čo je "nedostatok". Vo východnej európe nevedeli čo je to "váš názor". V argentíne, čo je to "prosím vás". A v USA nik netušil čo môže znamenať "v iných častiach sveta".
Prosinec 23, 200816 r Učiteľka dala žiakom za úlohu zistiť, ako sa narodili. Jožko prišiel domov a pýta sa mamičky: - Mamička, ako som sa narodil? A mamička vraví: - Doniesol ťa bocian, Jožko. Ráno išiel do školy a na streche zbadal bociana. Vyšplhal sa na strechu a dal si bociana do tašky. Učiteľka sa ho v škole spýtala. - Tak, Jožko, už vieš, ako si sa narodil? Jožko hovorí: - No jasné, mám ho vytiahnuť? - Nie, nie!!! Nemusíš, máš jednotku
Prosinec 24, 200816 r Opitý muž potrebuje na WC a tak to oprie o najbližší múr. Staršia pani ide okolo a hovorí: - Och, aká hrubosť! On na to: - A dĺžku ste si všimli?
Prosinec 24, 200816 r Eskymák čeká na svou přítelkyni a v ruce kytici rampouchů. A ona pořád ne a ne přijít. Pomalu se stmívá a ochlazuje se. On podupává, pak vytáhne teploměr, mrkne na něj a naštvaně řekne: "Ještě chvíli počkám a jestli nepřijde do čtyřiceti pod nulou, tak má prostě smůlu."
Prosinec 24, 200816 r Bůh se ptá jeptišek jak na Zemi žily. První jeptiška říká: "Já jsem žila jen podle písma svatého." Bůh: "Tak tady máš klíč od Ráje. A jak žilas ty druhá sestro?" "Já jsem taky žila podle písma svatého a nikdy jsem nezhřešila." "Tak tady máš klíč od Ráje." "A jak žilas ty třetí sestro?" "No já jsem.............." "No, jen to řekni sestro." "No já jsem párkrát zhřešila." Bůh: "Tak tady máš klíč od mého pokoje."
Prosinec 24, 200816 r V pilotní kabině Praha-Ostrava zrovna letuška podává kolegům kávu, když se rozletí dveře kabiny a dovnitř vpadne ozbrojený mladík a namíří na pilota pistoli: "Poletíš do nějakýho paneláku, jinak ti vystřelím mozek z hlavy." Pilot v klidu odsune pistoli od svého obličeje a praví: "Když mě zastřelíš sletíme do pole." Terorista zapřemýšlí a pak namíří na navigátora: "Poletíš do paneláku, jinak ho zabiju." Nato zase odstrčí pistoli navigátor a praví: "Ale mě zastřelit nemůžeš. Beze mne netrefí ani z Prahy do Kolína." Terorista zas zapřemýšlí a pak zamíří na letušku, že ji zabije. Nato se letuška nakloní a něco mu pošeptá. Terorista zrudne, odhodí pistoli a uteče zpět mezi cestující. Tak pilot i navigátor vyzvídají co mu řekla: "Jestli mě zabije, bude to on, kdo vám ho bude muset vykouřit."
Prosinec 25, 200816 r Jak se řekne japonsky: Prodavačka == Šidilidi Walkman == Niči-uši Windows == Sereseto Sukně == Fičijidopiči Mimino == Cumizfusaku
Prosinec 25, 200816 r Prostitutka stopuje na cestě. Zastaví jí auto, z okna se vykloní chlap a říká: "Co uděláš za tři tisíce?" "Všecko, všecko!" "Tak nasedni, jedeme betonovat!"
Prosinec 25, 200816 r Mladá, pohledná matka kojí ve vlaku dítě, to však nechce pít. Matka ho nabádá: "Když nebudeš pít, nabídnu prs tady tomuhle pánovi!" Scéna se několikrát opakuje, až pán vypění: "Ať se ten mrňous konečně rozhodne, už jsem přejel pět stanic!"
Prosinec 25, 200816 r Diplomat je člověk, který Vás pošle do pr.dele takovým způsobem, že se budete na ten výlet dokonce těšit
Prosinec 26, 200816 r Zeměpis - ženy Mezi 15 - 18 rokem je žena jako Čína nebo Írán. Vyvíjející se rychlým tempem a s velkým potenciálem, leč stále není všem otevřená a přístupná. Mezi 18-21 rokem je žena jako Afrika nebo Austrálie. Napůl probádaná, napůl divoká. Má svou přirozenou krásu a najdeme tu oblasti bující a úrodné. Mezi 21-30 rokem je žena jako Amerika či Japonsko. Je již odhalená, velmi dobře vyvinutá a vstřícná k obchodům a transakcím týkajících se aut či financí. Mezi 30 - 35 rokem je žena jako Indie nebo Španělsko. Velmi horká, uvolněná a přesvědčená o své kráse. Mezi 35 - 40 rokem je žena jako Francie nebo Argentina. Může být napůl zničená během bojů, ale stále je to přitažlivé místo k návštěvě. Mezi 40 - 50 rokem je žena jako Jugoslávie nebo Irák. Prohrála válku a její chyby ji pronásledují. Nezbytná rekonstrukce. Mezi 50 - 60 rokem je žena jako Rusko nebo Kanada. Velká, klidná. Její hranice jsou prakticky nestřeženy, ale studené klima od návštěvy odrazuje. Mezi 60 - 70 rokem je žena jako Anglie nebo Mongolsko. Se slavnou a nádhernou minulostí, leč žádnou budoucností. Po 70 se žena stává Albánií nebo Pákistánem. Všichni vědí, kde se nachází, ale nikdo tam nechce.
Prosinec 26, 200816 r Po důkladné prohlídce pravil gynekolog: "Tak, milá paní, až se dnes vrátí váš manžel domů..." "Nejsem vdaná." - přeruší ho pacientka. "No tak až se setkáte s vaším snoubencem..." "Nejsem zasnoubená." "Tak tedy řekněte svému příteli, že..." "Nemám a nikdy jsem neměla žádného přítele!" Na to se lékař zamyslel, poodešel k oknu a dlouho se mlčky díval ven. "Pane doktore, proč vyhlížíte tak dlouho z okna?" - neudržela pacientka svou zvědavost. "No, naposledy, když se stalo něco podobného, tak vyšla hvězda na východě.
Prosinec 27, 200816 r Potka bruneta blondynu a pta se ji. "Kdyz jsi blondyna, mas to nahore stejny jako dole?" "Myslis jako vylizany?"
Prosinec 27, 200816 r Programátor v pekle Zemře programátor a dostane se do pekla. Po týdnu zavolá Lucifer Bohu: "Co jste mi sem poslali za blázna? Zničil mi všechny kotle, uškrtil všechny čerty a už tři dny bezhlavě běhá po všech chodbách pekla a řve: -- Kde je přechod do druhého levelu? --
Prosinec 27, 200816 r Přijde policajt do papírnictví. "Co si budete přát?" "Jeden řtverečkovano-linkovaný sešit." Prodavačka: "Takový neexistuje. Buď si kupte čtverečkovaný nebo linkovaný." "Ne, já chci čtverečkovano-linkovaný..." Tak se tam hádají a za chvíli přijde do obchodu druhý policajt. Prodavačka, celá nešťastná, mu říká: "Vysvětlete tady kolegovi, že neexistuje žádný čtverečkovano-linkovaný sešit!" "No jasně, kamaráde, co nám tu děláš ostudu?! Taková blbost." První policajt s neúspěchem odchází z obchodu, prodavačce se uleví a s úsměvem se ptá druhého: "Tak, co si přejete?" "Jeden glóbus Prahy..."
Prosinec 29, 200816 r Soutěž Chcete být Milionářem? Poslední otázka za 10 miliónů: "Má vaše manželka vyholené přirození?" Odpověď "Využiji poslední nápovědu a zeptám se přítele na telefonu.
Leden 2, 200916 r Neviem kde toto zaradit ale mrknite http://www.stream.cz/video/12/117760-pavel...vou-za-pul-mega
Leden 3, 200916 r tak mi teď došel bohovský mail z Ostravy, to sem musím postnout, bo to je dobre jak chleba: # # Jde Bůh a nese pytel s debilama. # # # # Najednou zakopne a debilové se rozsypou. # # # # Bůh se naštve a říká: # # # # No nic, sbírat je nebudu, Praha bude prostě tady ! # # # #
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.