paja13 Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Zdravim, zlobi mi razeni trojky, nekdy se povede i petka ze zazlobi. Uz jsem tu videl na razeni temata 2, ale u obou to byl trosku odlisny problem. Pokud zaradim pri vyssich otackach (od 3000), zapadne tam nadherne, ale pokud to sudlam po meste v hustsi doprave a zaradim v nizsich otackach (cca 2000-2500), tak je tam jakoby mechanicka prekazka a musim paku vratit zpet a pak tam teprve zapadne. Co by pomohlo ? Diky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Píst Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Tak hlavně bys měl popsat, co máš za motor auto. (lanka, táhla?). Bez informací se ti dá težko poradit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Taky se mi to občas stane. Ve kterých otáčkách nevím, nesledoval jsem to zatím důkladněji. Mám TDI 66kW r.v. 7/2000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Vůbec mám tužší řazení, ale hlavně, že řadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paja13 Vloženo 13. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Uplne jsem na to zapomel :-) mam Octavia 1.9 Tdi 81kW r.v. 2001. Me jde razeni naprosto zlehka, jen ta trojka tam nechce za nizsich otacek, stava se to casto (jeden ze 3 zarazeni). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Asi ty kolečka v převodovce do sebe špatně sedají, nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tibio Vloženo 13. Září 2007 Sdílet Vloženo 13. Září 2007 Je dost mozne ze mas uz dost natahane lanka z ktorymi sa pomocou radiacaj paky radi. Casom sa tie lanka ponatahuju a rychlost potom ide tazko zaradit. Ja som mal ten isty problem na mojej octavke ale to mi nesla poriadne zaradit dvojka. Musel som s tym skocit do servisu kde maju taky pripravok na paku, inaksie by som si to urobil doma aj sam. Ale je to len jedna z moznosti. Dalsia je ze je problem v prevodovke Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomm Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Stalo se mi to samé a vyměnil jsem olej v převodovce a chdí jako nová! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DKx Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Trojka mi blbla - nezaskakovala už dlouho. Nyní jsem trošku závodil, trošku dal dvojku přes zuby (nevím zdali jsem už pustil spojku či jen pomalé zapadnutí) a posral jsem to tak, že jezdím 2-4-5 :( :( je to pěkně v hajzlu, vypadá to na novou převodovku, a u 4x4 fakt nevím :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 Trojka mi blbla - nezaskakovala už dlouho.Nyní jsem trošku závodil, trošku dal dvojku přes zuby (nevím zdali jsem už pustil spojku či jen pomalé zapadnutí) a posral jsem to tak, že jezdím 2-4-5 :( :( je to pěkně v hajzlu, vypadá to na novou převodovku, a u 4x4 fakt nevím :( :( pokud by jsi dal nový trojkový kolo včetně přesuvníku a symchronů, tak tě díly výjdou na cca 10tis, což je asi lepší, než dát na vrakáči min 20tis za starší převodovku s nejistym původem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ignác Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 Vůbec mám tužší řazení, ale hlavně, že řadí. Nechal jsem vyměnit olej v převodovce a promazat vše co šlo a řazení trochu povolilo. Jde to poznat. Každopádně do fungl nové převodovky hoooooooodně daleko. Ale jsem spokojen.....zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.