Jump to content

Razeni trojky

paja13
 Share

Recommended Posts

Zdravim, zlobi mi razeni trojky, nekdy se povede i petka ze zazlobi. Uz jsem tu videl na razeni temata 2, ale u obou to byl trosku odlisny problem. Pokud zaradim pri vyssich otackach (od 3000), zapadne tam nadherne, ale pokud to sudlam po meste v hustsi doprave a zaradim v nizsich otackach (cca 2000-2500), tak je tam jakoby mechanicka prekazka a musim paku vratit zpet a pak tam teprve zapadne. Co by pomohlo ? Diky za rady.

Je dost mozne ze mas uz dost natahane lanka z ktorymi sa pomocou radiacaj paky radi. Casom sa tie lanka ponatahuju a rychlost potom ide tazko zaradit. Ja som mal ten isty problem na mojej octavke ale to mi nesla poriadne zaradit dvojka. Musel som s tym skocit do servisu kde maju taky pripravok na paku, inaksie by som si to urobil doma aj sam. Ale je to len jedna z moznosti. Dalsia je ze je problem v prevodovke

Trojka mi blbla - nezaskakovala už dlouho.

Nyní jsem trošku závodil, trošku dal dvojku přes zuby (nevím zdali jsem už pustil spojku či jen pomalé zapadnutí) a posral jsem to tak, že jezdím 2-4-5 :( :( :( :( je to pěkně v hajzlu, vypadá to na novou převodovku, a u 4x4 fakt nevím :( :( :( :(

Trojka mi blbla - nezaskakovala už dlouho.

Nyní jsem trošku závodil, trošku dal dvojku přes zuby (nevím zdali jsem už pustil spojku či jen pomalé zapadnutí) a posral jsem to tak, že jezdím 2-4-5 :( :( :( :( je to pěkně v hajzlu, vypadá to na novou převodovku, a u 4x4 fakt nevím :( :( :( :(

pokud by jsi dal nový trojkový kolo včetně přesuvníku a symchronů, tak tě díly výjdou na cca 10tis, což je asi lepší, než dát na vrakáči min 20tis za starší převodovku s nejistym původem

• 4 weeks later...
Vůbec mám tužší řazení, ale hlavně, že řadí.

Nechal jsem vyměnit olej v převodovce a promazat vše co šlo a řazení trochu povolilo. Jde to poznat. Každopádně do fungl nové převodovky hoooooooodně daleko. Ale jsem spokojen.....zatím :feve: