EAST Vloženo 14. Září 2007 Sdílet Vloženo 14. Září 2007 Zdarec , mam takovej dotazek. Jdou sedacky z GIV do Octavie 1 aniz by se muselo neco predelavat ? popr. jak je to kdyz bych chtel dat sedacky z varianta do sedana ? Predni by mely byt totozne ale co zadni jde to nejako upravit ? popr. jak Diky East Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 jo z G4 do Octavy jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
333222 Vloženo 15. Září 2007 Sdílet Vloženo 15. Září 2007 a i sedan a kombi by sedáky měly být stejné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 jo z G4 do Octavy jdou No nevím, kámoš je tam chtěl dát, ale nedal. Nevím přesně, proč, na to jsem se ho neptal. Ale myslím, že kdyby nebyl někde problém, už by je tam měl. Na tohle by ti asi dobře odpověděl Cosby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 to víš je jdou.Vždyť je tam manželka má.Jen se musí předělat konektor airbagu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Dneska jsem si prohlidnul jak vypadaji sedacky z noveho leona FR,tak oproti tem jsou sedaky z noveho RS naprosto hnusne!No a na obrazkach jsem dneska videl leon cupra a to je naproste peklo!Pokud by jste nekdo mel ty FR nebo cupru tak je beru za cokoliv! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.