Jenda0007 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Díky, zítra se na to podívám, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Ještě záleží na roku výroby, předfaceliftem měl dvě ŘJ, pod každým sedadlem jednu, po faceliftu je už jen jedna pod řidičovou. Jestli máš dvě ŘJ tak je zkus zaměnit. Nebo zkus vyměnit ovladače. Pokud i po všech vyměnách Ti bude hřát sedačka řidiče, tak je někde spečená kabeláž. Když Ti při těch výměnách začne hřát ta druhá, tak je vadná zrovna ta součástka, co jsi měnil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 13. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 13. Červenec 2014 Je divné ale,že jse mu nepřepálila pojistka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 Tak po dlouhé odmlce, záhada vyřešena, jednalo se o skutečně vadnou jednotku, jak popisoval DREWIE, když jsem ji rozloupnul, tak tam byl vyhořelý odpor ( prý tzv. tyrystor), kdy jeden opravář tuto součástku vyměnil cca 50 Kč a dnes jsem to namontoval zpět a vše je plně funkční Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 10. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2014 to jsem rád, že funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Combi2002 Vloženo 11. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2014 A pak že oprava elektroniky musí stát majlant Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda0007 Vloženo 12. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2014 Jo to je pravda, ted jsem akorát vyřešil problém se zatékáním do auta přes stahovačku, ale to už jsem upravil a dodělal, jak tady bylo na foru řešeno, ale problém mám s kýváním se řidičovi sedačky a to nevím, jak na to, kdyby jste věděli, co s tím provést, to bych byl rád a dále, kdy při 1100 otáček něco od motoru bouchne jako do podlahy dutými zvuky a je jedno zda je kvalt nebo bez kvaltu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 14. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2014 Ahoj, potřeboval bych pomoct, koupil jsem si fábii I 2003, dnes jsem si byl koupit jiné sedačky a ty mají vyhřívání, koupil jsem i regulaci teploty, má 5 poloh, mělo by to být originální, bohužel, nikde nemůžu najít kde se dá sehnat kabeláž a nějaký návod. Nemohl by mi tu někdo prosím poradit? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 jiné sedačky znamená co? Z jné F1 nebo úplně z jiného auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 ano, mely by byt z jednickove fabie, moje měli pouze u ridice nastavitelnou vysku, tyto mají obe stavitelnou vysku, obe vyhrivani s vlastní jednotkou, a dokonce ma i naklápěcí operku hlavy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 18. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 18. Listopad 2014 Návod na montáž je tu: http://forum.skodahome.cz/topic/18622-fi-v%C3%BDh%C5%99ev-seda%C4%8Dek-dod%C4%9Bl%C3%A1n%C3%AD/ ale ten už jsi našel budeš potřebovat svorkovnice, piny a "pár" kabelů. A pak trocha letování nebo lisování. Sezmam dílů i schémata jsou snad i tady v tom vláknu, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milhaus5380 Vloženo 27. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2014 Zdravím všechny škodováky, mám takový problém jak nastoupim do auta hned mi hřeje sedadlo řidiče na amximum už jsem zkoušel vymenit i potenciometr, kterým se reguluje teplota sedadel a pořád to nepomohlo. Měl někdo podobný problém a vyšel ho ? nebo popřípadě nějaké nápady předem děkuju za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 29. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2014 No, zkusil bych vyměnit ŘJ výhřevu. Je ze spodní strany sedačky. Z jakého je to auto roku? Možná máš dvě, pak by se daly mezi sebou vyměnit vyzkoušet, jestli je to tím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 30. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2014 milhaus - bude to tou RJ výhrevu, typoval by som to na mos-fet tranzistor v nej, šíkovný elektronik ti to opraví prípadne si kúp novú RJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 Ahoj, tak mam nainstalovano podle navodu, osvetleni tlačítek funguje a vyhrivani vypada ze se zapina jak ma, ale bohužel mi prijde, ze moc nevyhriva, teda s porovnanim s masazni podlozlou do auta, která ma vyhrivani a neda se to srovnat s tim slabim v sedačkách, nemůže byt něco spatne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 ja keď to dám na 5ku tak za 5minut je to také horúce že sa na tom nedá sedieť...maš všetko spravne zapojené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Termistor v sedadle, studený spoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 jako ze se to nekde dotyk ty kabely?mam vse s pajene a zaizolovane :/ tak nevim kde by se to mohlo dotykat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 11. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 11. Prosinec 2014 Ano bude to asi studeny spoj, poprvé jsem pajel a nemel jsem k pakce kalafunu a dratky jsem spojoval namotanim na druhy a prepajenim, ted vym ze by se měli při pajeni mazat kalafunou a pajen na delku třeba 1cm aby tam byla vetsi plocha stycna, hold chybama se clovek uci, jediny co me stve ze pod palubovkou je malo místo pro to pripojeni ke spinanemu napeti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 12. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2014 Asi hloupy dotaz, ale nemůže byt problém s tim malim vyhrivanim ze není po montazi nakodovane VAG? A popřípadě jak se to dela? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Tak vse prozkouseno, sedacka spolujezdce funguje jak ma, ridicovy kabely tez funguji, ovladac taky funguje a dokonce i RJ ridice funguje, ale sedacka nevyhriva ridice, takze to bude v haji vyhrivaní, asi bude nekde skublej kablik, pro nejlepsim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 (editace) v strede sedáka medzi operadlom a sedákom ide dole zväzok 4 vodičov, mne keď prestala hriať sedačka tak tam boli zlomené, musel som to rozčalúniť a nanovo nadpojiť tebe stačí zmerať na konektore zo sedačky odpor termistora a aj vyhrievacích dečiek, termistor bude mať niekoľko kohm a vyhrievanie niekoľko desiatok ohmov...potom zistíš v čom je problém Editováno: 15. Prosinec 2014, autor: Bobis-PD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 Termistor je v ridici jednotce ne? ty funguji na druhé sedačce obe dve na plno, mela by to byt decka, ale ted kde se to roztrhlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 termistor je v sedáku, na foto ako sú tie vodiče tak asi 10cm od kraja... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 aha, tak je třeba vadny on, ale stejne je třeba sundat potah. No pustim se do toho az bude zas cas, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.