Bobis-PD Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 zmeraj si ten odpor na svorkovnici a hneď budeš vedieť kde je problém... vyhrievanie je hnedý + hnedožltý a termistor hnedočierny+čiernobiely Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 16. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2014 mam jen multimetr a tim to pry nejde, nebo snad ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 17. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2014 ide, prepni rozsah na meranie odporu - na meranie dečky daj do 200ohm a napiš mi sem hodnotu a na meranie termistora daj do 20kohm a napíš mi sem hodnotu, káble kde to máš merať som ti napísal vyššie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 18. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2014 prosim te, prez kterou svorkovnici to mam merit, je tam ta zelena, to je hlavni na sedacku, pak svorkovnice do RJ a pak bila, která by mela jit do operky vyhrivani. bila je hnedy + zlutohnedy kabel - mereno na 200ohm - 2,1 pak mereno na svorkovnici RJ hnedy + zlutohnedy - 3,1 a na svorkovnici RJ 20kohm hnedocerny + černobily - nic nezmereno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 21. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2014 Bobis-PD poradil bys mi prosim, zda jusme to spravne¨zmeril a jaky je výsledek? Dekuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 myslel som svorkovnicu ktorá ide do RJ výhrevu....takže tie vyhrievacie dečky máš OK trošku som prehliadol farbu vodičov toho termistora, správne je hnedý (pin 4) a čierno-biely (pin 6) ak tam nenameriaš na 20kohm rozsahu nič tak skús prepnúť na 200kohm al ak ani tam nič nebude tak máš vadný termistor alevo vedenie k nemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Děkuji moc za odpověď, jste dneska az prijdu z práce na to mrknu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 22. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2014 Mam trochu problémy s téma cislama pinu, nikde nejsou znacena a na cislech, kde by to mělo byt je dnedozluty a cernobily- to na 200kohm ukazuje 15,0. Ale pokud spojim opravdu hnedy a cernobily tak ukazuje 0, ale ten hnedy je na jinem pinu, prikladam foto jak mam ten konektor k RJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Termistor to dělá na 90%, potah dolu a pájkou prohřát, bývá na něm studený spoj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Sopro - aký máš ročník auta a je to vodičova či spolujazdcova sedačka?? možno časom spravili nejaké zmeny...poslal by som ti sem schému pre tvoje auto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 auto jsme kupovali před pul rokem a je to 2003 RV, ale ty sedacky mam prez inzerat cca 1mesic, ale na nich je RV 2002, obe sedacky mají RJ a ovladac s 5 stupni. ted jsem chtěl sundat operadlo od sedaku a drzi mi to na jednom sroubu, pac je celej zk.... uplne zniceny ten tisicihran. musim nejak sundat potah, nekde tu byl navod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 tak mam zadni cas potahu sundanou. problém je, ze ta decka je prileepena a nikde tam nevidim na konci kabelu ten termistor protože je to v molitanu ještě dal a ten by se musel asi rozříznout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 Tak davam foto jak to vypada u te decky, nikde nevidim zadny termistor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 23. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2014 termistor je na tých tenších vodičoch naletovaný, je to taká malá šošovica :-) v mojej bol modrý.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sopro Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 Nasel jsem kousek dal na dvou hnedych drátcích něco o velikosti desetniku, dratky pripevnene na obou stranách a dava to na 20kohm cca 8,0. To myslis ze ten termistor bude pod tou cernou paskou? jsou tam ctyry pasky, ale ty dva male podre pak vedou do decky a vyhrivajiji ji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 24. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2014 áno to je on ak má 8kohm tak je dobrý, ešte skontroluj vodiče až ku svorkovnici, zmeraj to na nej... na predošlej strane je foto kde som mal vodiče zlomené ja, tak pozri či ich tam aj ty nemáš poškodené.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wdave Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 Mám FI RS 07. Nejede mi výhřev sedačky řidiče. Spolujezdcova frčí jak má. Mám výuční list v oboru elektro a potřeboval bych poradit jak to proměřit (resp. Jak zdiagnostikovat závadu) co mám proměřit v tom zeleném konektoru pod sedačkou? Jaký drát co je? Tuším jsou tam dva tlusté a dva tenké.. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 stáhni si dílenskou příručku (viz níže) - v sekce "elektrika" je část "hledání závad" - postupu jak proměřit výhřevy je tam věnováno několik stránek http://forum.skodahome.cz/topic/126684-d%C3%ADlensk%C3%A1-p%C5%99%C3%ADru%C4%8Dka-a-u%C4%8Debn%C3%AD-pom%C5%AFcky-fabia-i/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobis-PD Vloženo 14. leden 2015 Sdílet Vloženo 14. leden 2015 písal som to vyššie, hrubšie vodiče sú výhrev - odpor 10tky ohmov a tenšie termistor - odpor rádovo kohm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toxikcz Vloženo 24. leden 2015 Sdílet Vloženo 24. leden 2015 Ahoj,dal by tu nekdo z etky nebo podle sveho auta cisla vsech dilu co jsou potreba k dodelani vyhrevu?myslim cisla decek,ovladacu,jednotek,konektoru a tak. Diky moc,ja mam rok 2006 Diky. A origo decky koupit asi jen ve skodovce ze? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 28. leden 2015 Sdílet Vloženo 28. leden 2015 (editace) Vím o vyhřívaných sedačkách se vším všudy na FI kdo má zájem napište, pošlu číslo. Editováno: 28. leden 2015, autor: VAG BoBo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin686 Vloženo 6. Únor 2015 Sdílet Vloženo 6. Únor 2015 Ahoj,máte někdo zkušenost s tímto el. svazkem http://skoda-parts.cz/predmet.aspx?polozkaID=14 Jinak jsem si koupil sedačky z F2 do F1,ale v autě nemám origo výhřev,takže řeším jak je zapojit co nejedudušeji Stačí s tím to svazkem zapojit a hotovo nebo budu muset upravit sedačky http://forum.skodahome.cz/topic/122734-seda%C4%8Dky-z-f2-v-f1-el-zapojen%C3%AD-v%C3%BDh%C5%99ev%C5%AF/ Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drewie Vloženo 7. Únor 2015 Sdílet Vloženo 7. Únor 2015 Jakékoliv jiné zapojení, než originál, je dost riskantní. Origo kabeláž pracuje i s tím "kontrolním" mechanismem (termistor, teplotní spínač), který je součástí dečky, aby ti to neshořelo. Můžeš to zapojit podle schématu v F2, to pak musíš vymyslet, kam dát ty spínače co má řadící páky, nebo podle F1, a to je pak podle mého návodu, jak se na něj odkazuješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Ahoj,je tu někdo kdo by udělal kabeláž na vyhřívaní sedaček se dvěma říd. jednotkama. Samozřejmě že ne zadarmo. Svorkovnice všechny mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 10. Únor 2015 Sdílet Vloženo 10. Únor 2015 Tak nikdo nechce udělat dobrý skutek a ještě si něco přivydělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.