Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

ešte ke tej RJ by to mala byť

1J0 972 724 - čierna

1J0 972 724 A - hnedá

obe súto 8 pólové na tú RJ -_-

Pls nemate nekdo cisla konektoru a pinu pro ty novejsi vyhrevy s jednou ridici jednotkou ?

mas to kousek vyse :kuk:

Nj, ale to jsou cisla konektoru pro starsi vyhrevy se dvema ridicima jednotkama. Ja mam ty novjsi s jednou ridici jednotkou a mam u toho jen dva konektory, ktere se zapojujou do deky (nemyslim tim konektor deky z operadla co se zapojuje do sedaku, ale co vede kabel ze sedaku... ) a maji cislo 1JO 937 731 takze tam budou asi jine konektory nez u te starsi verze ...

Takze potrebuju:

konektor do ovladacu 2x (ovladace maji cislo: 6YO 963 564 A, 6YO 963 563 A)

konektror do ridici jednotky 1x (RJ ma cislo: 1ZO 959 772)

do deky mam 2 konektory (1JO 937 731)

a pak kam se to zapojuje ? Napajeni, nebo tak .. ?

Auto mam rv 02, budou tam tyhle vyhrevy fungovat ?

Paneboze :kuk::kuk: Ja mam taky vyhrevy s jednou jednotkou a uz jsem to tady psal co potrebujes.Fungovat ti to bude i ve Felicii ;);) ;)A jinak to jsou cisla na vyhrevy s jednou jednotkou <_<

Upraveno od Grygy

Pls nemate nekdo cisla konektoru a pinu pro ty novejsi vyhrevy s jednou ridici jednotkou ?

mas to kousek vyse :kuk:

Nj, ale to jsou cisla konektoru pro starsi vyhrevy se dvema ridicima jednotkama. Ja mam ty novjsi s jednou ridici jednotkou a mam u toho jen dva konektory, ktere se zapojujou do deky (nemyslim tim konektor deky z operadla co se zapojuje do sedaku, ale co vede kabel ze sedaku... ) a maji cislo 1JO 937 731 takze tam budou asi jine konektory nez u te starsi verze ...

Takze potrebuju:

konektor do ovladacu 2x (ovladace maji cislo: 6YO 963 564 A, 6YO 963 563 A)

konektror do ridici jednotky 1x (RJ ma cislo: 1ZO 959 772)

do deky mam 2 konektory (1JO 937 731)

a pak kam se to zapojuje ? Napajeni, nebo tak .. ?

Auto mam rv 02, budou tam tyhle vyhrevy fungovat ?

Paneboze :kuk::kuk: Ja mam taky vyhrevy s jednou jednotkou a uz jsem to tady psal co potrebujes.Fungovat ti to bude i ve Felicii ;);) ;)A jinak to jsou cisla na vyhrevy s jednou jednotkou <_<

:D ale veď to tam písal že má len jednu RJ -_-

mé díly použité na starý typ výhřevu (každá sedačka svou ŘJ)

1x6Q0 972 773F - konektor do ovladače

1x6Q0 972 773E - konektror do druhého ovladače

1X 1J0937714 - 1/2 konektoru do ŘJ pod sedačku

1X 1J0937713 - druhá 1/2 konektoru do ŘJ pod sedačku

piny do těch konektrů si nepamatuju. Konektory se prodávají BEZ pinů a bacha jsou pěkně mastný cca 10kč/ks

Je to skoro stejne jako pro vyhrev s jednou jednotkou akorat ty 1J0937713 a 1J0937714 potrebujes po dvou ks.Ty piny do nich si radeji kup nekde v elektro soucastkach, ve skodovce za ne chteji nehorazne penize.

A tady to ma :D:D Profore, tohle je ten kousek vyse, vis jak jsem mu psal :D:D:D:D:D

:D:worthy:worthy

To je jak v kocourkove tady :smich:;)

• 2 týdny později...

Prosim mate nekdo schema zapojeni vyhrevu sedacek na ten novejsi typ ? Ja jsem hledal, ale nic jsem tady nenasel .. Dekuji

JA to nekde mam , jen to musim najit=))Jinak skoc do Skodovky , tam ti to nekdo ofotit za cigara=)

Takze mi nezbylo nic jineho, nez si kabelaz udelat .. Dnes jsem vyrazil do skodovky a nakoupil dva chybejici konektory co se zapojujou do ovladacu vyhrevu.

Tyhle dva konektory 6Q0 972 773 E, 6Q0 972 773 F jsem koupil teda ve skodovce za 70 Kc. Pak jsem jeste musel koupit piny, ale ty bohuzel v elektru nemeli, tak jsem je musel taky koupit ve skodovce :( . Potreboval jsem tyhle:

6U0972505P - 8 ks (7kc/ks) pin do konektoru od ovladace vyhrevu. (Do kazde ovladace 4 piny)

6U0971931 - 4 ks (8kc/ks) pin do konektoru co se pripojuje do deky, na kazdou deku 2 piny

N 90421201 - 8 ks (7kc/ks) pind do do konektoru co se pripojuje do deky, na kazdou deku 4 piny.

Takze jen za piny jsem nechal ve skodovce 150 Kc :( No ale co jineho mi zbyvalo .. Jeste musim sehnat schema a bude se zapojovat ... Kabely jsem koupil v elektru, ty vysly taky na nejakych 150 kc ..

Upraveno od kully

Pro ty co budou dodělávat výhřev sedaček na jednu ŘJ a nemají schéma, tak tady je. Poznámek si nevšímejte, schéma je od Cosbyho, který měl kabeláž na jednu ŘJ a předělával ji na dvě ŘJ.

post-10-1161930098.jpg

A druhá část..

post-10-1161930184.jpg

Potřebuju tyhle dvě zelené svorkovnice nemáte jejich čísla? Díky

post-10-1161935162.jpg

Rikam ti to asi uz po treti .. Obe maji cislo 1J0 937 731

post-10-1161936187.jpg

Upraveno od kully

No jo, ale jistota je jistota. Tak jsem se chtěl ujistit. Tak díky....

Upraveno od Cidling

Pls co jeste potrebuju za konektory krome tech, co jsou v tech svorkovnicich ? Ty jak jsou videt na tom obrazku nahore co posilal Cidlin. Nemyslim ty svorkovnice do ovladacu, ale ty dratky kolem - kam prijdou zapojit a jake tam jsou konektory ?

Prosíííím vás je tu někdo,kdo by byl ochoten vyrobit mi tu kabeláž?Jsem na tohle skládání drátků nějakej levej.Jasně že bych to zaplatil.

no keby si nebol tak z daleka aj by som ti ju urobil, ale cosby to tu predaval tak skus jeho. oziš odkial si?:D

Cosbymu jsem psal a ted nic nemá.Jsem z Prahy.

škoda že si nenapisal skorej mohol som kupiť konektory a urobiť ti kabelaž, idem totiž bud tyžden do prahy:-)

škoda že si nenapisal skorej mohol som kupiť konektory a urobiť ti kabelaž, idem totiž bud tyžden do prahy:-)

Tak to je škoda,a na dobírku by to nešlo?Zima na krku a v autě hrozná kosa ráno.

prosim nasel by se nekdo, kdo by mi poradil jak to podle toho schematu zapojit ? Moc tomu schematu nerozumim a nerad bych neco pokazil.

Takze, pokud jsem to schema dobre pochopil, tak by to melo byt zapojene takhle (jedna se o ty novejsi vyhrevy):

Zelena 6-ti polova svorkovnice u ridice:

Pin 1 vede do BSG svorkovnice XS 2, pin 3,

pin 2 vede do ovladace vyhrivani pin 6,

pin 3 vede do ovladace vyhrivani pin 4 a to je ukostrene,

pin 4 vede do ovladace vyhrivani pin 5,

pin 5 vede do deky od spolujezdce pin 2 a do ovladace spolujezdce pin 6,

pin 6 vede do zel. svorkovnice od spolujezdce pin 6

Ovladac vyhrivani ridice:

pin 3 vede do spinace na svetla (+),

pin 4 vede do deky pin 3 a to na kostru,

pin 5 vede do deky pin 4 a doovladace spolujezdce pin 5 ,

pin 6 vede do deky pin 2

Zelena 6-ti polova svorkovnice u spolujezdce:

pin 2 vede do ovladace vyhrivani pin 6 a do deky ridice pin 5,

pin 3 vede do ovladace vyhrivani pin 4 a to na kostru

pin 6 vede do deky od ridice pin 6

Ovladac vyhrivani spolujezdce:

pin 3 vede do spinace na svetla (+),

pin 4 vede do deky pin 3 a to na kostru,

pin 5 vede do ovladace ridice pin 5 a do deky ridice pin 4,

pin 6 vede do deky od ridice pin 5 a do deky spolujezdce pin 2

Prosim nekoho, kdo rozumi schematum vic nez ja, aby me opravil nebo doplnil, je to podle toho schematu co tu posilal o kousek vys Cidling. Urcite nekdo budete vedet vic nez ja

Upraveno od kully

máš len jednu RJ? alebo maš pre každé sedadlo RJ? asi len jednu že?

jj, jen jednu ridici jednotku pro obe sedadla

Kam ukostrit ty vyhrevy ? A to kladne napeti, co jde pres pojistkovou skrin mam napojit na jaky vodic ( z pojistkovky ) ? Trvale napeti, nebo spinane napeti ?

Upraveno od kully

jj, jen jednu ridici jednotku pro obe sedadla

Kam ukostrit ty vyhrevy ? A to kladne napeti, co jde pres pojistkovou skrin mam napojit na jaky vodic ( z pojistkovky ) ? Trvale napeti, nebo spinane napeti ?

ukostri to na najbližšom kostriacom bode niekde pod kobercom alebo v stredovom tuneli.

to napajanie pojde za rele pre X kontakt cez poistku v poistkovej skrinke.

maš pm..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.