profor Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 ešte ke tej RJ by to mala byť 1J0 972 724 - čierna 1J0 972 724 A - hnedá obe súto 8 pólové na tú RJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 (editace) Pls nemate nekdo cisla konektoru a pinu pro ty novejsi vyhrevy s jednou ridici jednotkou ? mas to kousek vyse Nj, ale to jsou cisla konektoru pro starsi vyhrevy se dvema ridicima jednotkama. Ja mam ty novjsi s jednou ridici jednotkou a mam u toho jen dva konektory, ktere se zapojujou do deky (nemyslim tim konektor deky z operadla co se zapojuje do sedaku, ale co vede kabel ze sedaku... ) a maji cislo 1JO 937 731 takze tam budou asi jine konektory nez u te starsi verze ... Takze potrebuju: konektor do ovladacu 2x (ovladace maji cislo: 6YO 963 564 A, 6YO 963 563 A) konektror do ridici jednotky 1x (RJ ma cislo: 1ZO 959 772) do deky mam 2 konektory (1JO 937 731) a pak kam se to zapojuje ? Napajeni, nebo tak .. ? Auto mam rv 02, budou tam tyhle vyhrevy fungovat ? Paneboze Ja mam taky vyhrevy s jednou jednotkou a uz jsem to tady psal co potrebujes.Fungovat ti to bude i ve Felicii ;)A jinak to jsou cisla na vyhrevy s jednou jednotkou Editováno: 16. Říjen 2006, autor: Grygy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 16. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2006 Pls nemate nekdo cisla konektoru a pinu pro ty novejsi vyhrevy s jednou ridici jednotkou ? mas to kousek vyse Nj, ale to jsou cisla konektoru pro starsi vyhrevy se dvema ridicima jednotkama. Ja mam ty novjsi s jednou ridici jednotkou a mam u toho jen dva konektory, ktere se zapojujou do deky (nemyslim tim konektor deky z operadla co se zapojuje do sedaku, ale co vede kabel ze sedaku... ) a maji cislo 1JO 937 731 takze tam budou asi jine konektory nez u te starsi verze ... Takze potrebuju: konektor do ovladacu 2x (ovladace maji cislo: 6YO 963 564 A, 6YO 963 563 A) konektror do ridici jednotky 1x (RJ ma cislo: 1ZO 959 772) do deky mam 2 konektory (1JO 937 731) a pak kam se to zapojuje ? Napajeni, nebo tak .. ? Auto mam rv 02, budou tam tyhle vyhrevy fungovat ? Paneboze Ja mam taky vyhrevy s jednou jednotkou a uz jsem to tady psal co potrebujes.Fungovat ti to bude i ve Felicii ;)A jinak to jsou cisla na vyhrevy s jednou jednotkou ale veď to tam písal že má len jednu RJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 mé díly použité na starý typ výhřevu (každá sedačka svou ŘJ)1x6Q0 972 773F - konektor do ovladače 1x6Q0 972 773E - konektror do druhého ovladače 1X 1J0937714 - 1/2 konektoru do ŘJ pod sedačku 1X 1J0937713 - druhá 1/2 konektoru do ŘJ pod sedačku piny do těch konektrů si nepamatuju. Konektory se prodávají BEZ pinů a bacha jsou pěkně mastný cca 10kč/ks Je to skoro stejne jako pro vyhrev s jednou jednotkou akorat ty 1J0937713 a 1J0937714 potrebujes po dvou ks.Ty piny do nich si radeji kup nekde v elektro soucastkach, ve skodovce za ne chteji nehorazne penize. A tady to ma Profore, tohle je ten kousek vyse, vis jak jsem mu psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 17. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2006 To je jak v kocourkove tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Prosim mate nekdo schema zapojeni vyhrevu sedacek na ten novejsi typ ? Ja jsem hledal, ale nic jsem tady nenasel .. Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 JA to nekde mam , jen to musim najit=))Jinak skoc do Skodovky , tam ti to nekdo ofotit za cigara=) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 (editace) Takze mi nezbylo nic jineho, nez si kabelaz udelat .. Dnes jsem vyrazil do skodovky a nakoupil dva chybejici konektory co se zapojujou do ovladacu vyhrevu. Tyhle dva konektory 6Q0 972 773 E, 6Q0 972 773 F jsem koupil teda ve skodovce za 70 Kc. Pak jsem jeste musel koupit piny, ale ty bohuzel v elektru nemeli, tak jsem je musel taky koupit ve skodovce . Potreboval jsem tyhle: 6U0972505P - 8 ks (7kc/ks) pin do konektoru od ovladace vyhrevu. (Do kazde ovladace 4 piny) 6U0971931 - 4 ks (8kc/ks) pin do konektoru co se pripojuje do deky, na kazdou deku 2 piny N 90421201 - 8 ks (7kc/ks) pind do do konektoru co se pripojuje do deky, na kazdou deku 4 piny. Takze jen za piny jsem nechal ve skodovce 150 Kc No ale co jineho mi zbyvalo .. Jeste musim sehnat schema a bude se zapojovat ... Kabely jsem koupil v elektru, ty vysly taky na nejakych 150 kc .. Editováno: 26. Říjen 2006, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cidling Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Pro ty co budou dodělávat výhřev sedaček na jednu ŘJ a nemají schéma, tak tady je. Poznámek si nevšímejte, schéma je od Cosbyho, který měl kabeláž na jednu ŘJ a předělával ji na dvě ŘJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cidling Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 A druhá část.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cidling Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Potřebuju tyhle dvě zelené svorkovnice nemáte jejich čísla? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 (editace) Rikam ti to asi uz po treti .. Obe maji cislo 1J0 937 731 Editováno: 27. Říjen 2006, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Cidling Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 (editace) No jo, ale jistota je jistota. Tak jsem se chtěl ujistit. Tak díky.... Editováno: 27. Říjen 2006, autor: Cidling Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Pls co jeste potrebuju za konektory krome tech, co jsou v tech svorkovnicich ? Ty jak jsou videt na tom obrazku nahore co posilal Cidlin. Nemyslim ty svorkovnice do ovladacu, ale ty dratky kolem - kam prijdou zapojit a jake tam jsou konektory ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Prosíííím vás je tu někdo,kdo by byl ochoten vyrobit mi tu kabeláž?Jsem na tohle skládání drátků nějakej levej.Jasně že bych to zaplatil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 no keby si nebol tak z daleka aj by som ti ju urobil, ale cosby to tu predaval tak skus jeho. oziš odkial si? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Cosbymu jsem psal a ted nic nemá.Jsem z Prahy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Cosbymu jsem psal a ted nic nemá.Jsem z Prahy. škoda že si nenapisal skorej mohol som kupiť konektory a urobiť ti kabelaž, idem totiž bud tyžden do prahy:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 27. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 27. Říjen 2006 Cosbymu jsem psal a ted nic nemá.Jsem z Prahy. škoda že si nenapisal skorej mohol som kupiť konektory a urobiť ti kabelaž, idem totiž bud tyžden do prahy:-) Tak to je škoda,a na dobírku by to nešlo?Zima na krku a v autě hrozná kosa ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 prosim nasel by se nekdo, kdo by mi poradil jak to podle toho schematu zapojit ? Moc tomu schematu nerozumim a nerad bych neco pokazil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 (editace) Takze, pokud jsem to schema dobre pochopil, tak by to melo byt zapojene takhle (jedna se o ty novejsi vyhrevy): Zelena 6-ti polova svorkovnice u ridice: Pin 1 vede do BSG svorkovnice XS 2, pin 3, pin 2 vede do ovladace vyhrivani pin 6, pin 3 vede do ovladace vyhrivani pin 4 a to je ukostrene, pin 4 vede do ovladace vyhrivani pin 5, pin 5 vede do deky od spolujezdce pin 2 a do ovladace spolujezdce pin 6, pin 6 vede do zel. svorkovnice od spolujezdce pin 6 Ovladac vyhrivani ridice: pin 3 vede do spinace na svetla (+), pin 4 vede do deky pin 3 a to na kostru, pin 5 vede do deky pin 4 a doovladace spolujezdce pin 5 , pin 6 vede do deky pin 2 Zelena 6-ti polova svorkovnice u spolujezdce: pin 2 vede do ovladace vyhrivani pin 6 a do deky ridice pin 5, pin 3 vede do ovladace vyhrivani pin 4 a to na kostru pin 6 vede do deky od ridice pin 6 Ovladac vyhrivani spolujezdce: pin 3 vede do spinace na svetla (+), pin 4 vede do deky pin 3 a to na kostru, pin 5 vede do ovladace ridice pin 5 a do deky ridice pin 4, pin 6 vede do deky od ridice pin 5 a do deky spolujezdce pin 2 Prosim nekoho, kdo rozumi schematum vic nez ja, aby me opravil nebo doplnil, je to podle toho schematu co tu posilal o kousek vys Cidling. Urcite nekdo budete vedet vic nez ja Editováno: 28. Říjen 2006, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 máš len jednu RJ? alebo maš pre každé sedadlo RJ? asi len jednu že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 (editace) jj, jen jednu ridici jednotku pro obe sedadla Kam ukostrit ty vyhrevy ? A to kladne napeti, co jde pres pojistkovou skrin mam napojit na jaky vodic ( z pojistkovky ) ? Trvale napeti, nebo spinane napeti ? Editováno: 28. Říjen 2006, autor: kully Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 28. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 28. Říjen 2006 jj, jen jednu ridici jednotku pro obe sedadlaKam ukostrit ty vyhrevy ? A to kladne napeti, co jde pres pojistkovou skrin mam napojit na jaky vodic ( z pojistkovky ) ? Trvale napeti, nebo spinane napeti ? ukostri to na najbližšom kostriacom bode niekde pod kobercom alebo v stredovom tuneli. to napajanie pojde za rele pre X kontakt cez poistku v poistkovej skrinke. maš pm.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.