Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Dnes po obědě jsem se pustil do rozebírání sedadel kvůli vyprání potahů, zašití potahu řidiče a montáži výhřevných vložek. Dělal jsem to už cca po 4 tak mě napadlo udělat fotonávod....bude následovat hromada fotek a ke každý zkusim něco napsat B)

takhle to začínalo, sedačky venku spolu s výhřevnejma dečkama a kabeláží....výhřevy(2000,-) i kabeláž(450,-) jsem koupil zde na foru, ovladače jsem měl sehnané... :palec2:

Jo a sedadla drží v autě na 4 šroubech...a nejdřív odpojit kabely, pokud taky máte 4x bagy

post-935-1189881351_thumb.jpg

Editováno: , autor: OloZX6R
Vloženo

Takhle hloupě pak vypadá vnitřek, ty kabely co čučí z koberce jsou k bočním airbagům, moje "nový" kabely montovat nebudu, to udělá až elektrikář, já bych to asi nezvlád :feve:

post-935-1189881472_thumb.jpg

Vloženo

A takhle už vypadá montování, zrovna spodek sedadla spolujezdce, je třeba vytočit pár šroubků na hvězdičku a opatrně sundat kolečko na štelování náklonu a pak sundat všechny plasty :aggressive:

post-935-1189881767_thumb.jpg

Vloženo

Po oddělání plastů se dostanete ke šroubům, který držý opěrák a sedák pohromadě, na každý straně jsou 2,,,bacha na povolování a následný utahování, strašně rádi se ničí ty hvězdičky vevnitř a pak se šroubek musí vyměnit lol

post-935-1189882074_thumb.jpg

Vloženo

A pustíme se do rozebrání sedáku, doporučuju otočit vzhůru nohama a z boku stačí prstem podebrat plastovou lištu s potahem, která je zasunutá v plechový konstrukci sedáku ;)

post-935-1189882313_thumb.jpg

Vloženo

Následuje oddělení potahu od molitanu, v potahu i molitanu je drát (bude vidět na dalších foto) a přes tyto dráty jsou oba díly spojený takovejma kovovejma spojkama (taky budou na dalších foto) B)

post-935-1189882728_thumb.jpg

Vloženo

Takhle ta mrška vypadá venku, určitě si s nima dost užijete, protože se k nim super může,,, a hlavně opatrně, aby jste si nevytrhli drát z molitanu, potom už by potah nedržel a nebyl hezky napnutej :o

post-935-1189883147_thumb.jpg

Vloženo

Když vycvakáte všechny kovový držáky kolem dokola, bude vám potah ještě na molitanu držet na plastový liště, která je zase přidělaná kovovejma držákama k drátům uvnitř molitanu :huh:

post-935-1189883272_thumb.jpg

Vloženo

Ta potvora (rozuměj drát) má na obou koncích háčky a je potřeba ho protáhnout přes celej potah (něco jako šňůrka třeba v teplákách), tak jsem jedno očko ohnul do "roviny", mocně zatahal a drát byl venku :laugh.gif

post-935-1189883704_thumb.jpg

Vloženo

Vevnitř je konstrukce opěráku, potřebujeme vyháknout jeden drát z druhýho, aby potah povolil,,, :rock:

ps: omluvte zhoršenou kvalitu fotek, závada není na vašem monitoru, jen je to všechno focený mobilem a už se mi dost klepaly ruce únavou (nejsem totiž gynekolog profesionál a během rozborky si tak určitě budete taky připadat) kol114

post-935-1189884379_thumb.jpg

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...