Tygr_O2_blue_race_RS Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 (editace) Tak jsem dneska jel přes Říčany do Jesenice a na kraji Říčan mi začla svítit a pípat kontrolka chladící soustavy. Teploměr ukazoval normální teplotu, takže jsem nezastavoval. Musel jsem zastavit až za kruhákem před Beno Škoda( teplota stoupala) a zjistil jsem, že mi vypadla tahle hadice ( na fotce - vedle levého světla). Je to normální, aby to z ničeho nic vypadlo, když je tam ta sponka? A kdo ví, jaký je objem chladící soustavy? Díky Editováno: 17. Září 2007, autor: Tygr_O2_blue_race_RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 17. Září 2007 Sdílet Vloženo 17. Září 2007 Normální to tedy není. Já jsem před pár týdny měnil chladič a musím říci, že jsem to nemohl sundat bez spony jak to bylo přilepené. A když jsem si to celé prohlížel, tak s tou sponou to sundat nejde. Spíš si myslím, že ta spona nebyla správně nasazená, možná si s ní omylem pohnul, když si něco dělal na motoru. Chaldicí kapaliny je tam asi tak 6 litříků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eugen Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Normální to tedy není. Já jsem před pár týdny měnil chladič a musím říci, že jsem to nemohl sundat bez spony jak to bylo přilepené. A když jsem si to celé prohlížel, tak s tou sponou to sundat nejde. Spíš si myslím, že ta spona nebyla správně nasazená, možná si s ní omylem pohnul, když si něco dělal na motoru. Chaldicí kapaliny je tam asi tak 6 litříků. Taky jsem měnil chladič minulý týden a měl jsem problémy to vyndat.Jinak já jsem tam ztěží nacpal něco kolem 4 až 5 litrů víc ne,ale asi to bude chladičem není origo a je užší než původní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Normální to tedy není. Já jsem před pár týdny měnil chladič a musím říci, že jsem to nemohl sundat bez spony jak to bylo přilepené. A když jsem si to celé prohlížel, tak s tou sponou to sundat nejde. Spíš si myslím, že ta spona nebyla správně nasazená, možná si s ní omylem pohnul, když si něco dělal na motoru. Chaldicí kapaliny je tam asi tak 6 litříků. Taky jsem měnil chladič minulý týden a měl jsem problémy to vyndat.Jinak já jsem tam ztěží nacpal něco kolem 4 až 5 litrů víc ne,ale asi to bude chladičem není origo a je užší než původní A nebo se do 2.0 vejde víc vody než do 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Měnil jsem chladič v rozpětí cca 2 měsíců a už to šlo docela ztuha a u tý první výměny jsem se docela bál, abych to neurval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.