Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

poslechni nejseš ty v servisu nějak často? :)

Tato funkce se aktivuje přes centrální řídící jednotku vozu,tj.adresa 9.

To Diagnostik: A je to tedy vázané na MR nebo lze u všech? A dal by se uvést podrobnější postup, když s tímhle přijdu do servisu, nebudou ani tušit (jako kdykoliv předtím ;) ) :help::help:

poslechni nejseš ty v servisu nějak často? :)

Jen řeším pár věcí než skončí záruka aneb každý pátek cestou z práce se stavím v servisu :p ale Okinka tam ted stojí poprvé.

To Diagnostik: A je to tedy vázané na MR nebo lze u všech? A dal by se uvést podrobnější postup, když s tímhle přijdu do servisu, nebudou ani tušit (jako kdykoliv předtím ;) ) :help::help:

Jj, to mě taky zajímá, líbilo by se mi to!

Od MR 07.Pánové v servise by si stím měli lehce poradit.Je na to přeci VAS.Dělá se to podobně,jako denní svícení.

Upraveno od DIAGNOSTIK

Od MR 07.Pánové v servise by si stím měli lehce poradit.Je na to přeci VAS.

občas mi přijde, že u nás ho mají jen proto, aby se jim tam pletl a museli ho obcházet..vždycky se všichni slezou a hlavy dohromady, co že kde by našli..asi na školeních chrápou :) A co starší ročníky..nová nějaká jednotka nebo tak? Ale aby to pak neházelo hlouposti u jiných hodnot..

Od MR 07.Pánové v servise by si stím měli lehce poradit.Je na to přeci VAS.

občas mi přijde, že u nás ho mají jen proto, aby se jim tam pletl a museli ho obcházet..vždycky se všichni slezou a hlavy dohromady, co že kde by našli..asi na školeních chrápou :) A co starší ročníky..nová nějaká jednotka nebo tak? Ale aby to pak neházelo hlouposti u jiných hodnot..

Mám podobný pocit, deaktivovat automatické svícení jim trvalo snad hodinu :p

montuje sa to od MR 07. Je to funkcia brzdového asistenta. Ale spustiť asistent nie je jednoduché. Ide o núdzové brzdenie. Elektronika meria čas ako rýchlo prešlapneš a akou silou. Mne to funguje, len musíš byť rýchly.

montuje sa to od MR 07. Je to funkcia brzdového asistenta. Ale spustiť asistent nie je jednoduché. Ide o núdzové brzdenie. Elektronika meria čas ako rýchlo prešlapneš a akou silou. Mne to funguje, len musíš byť rýchly.

Vyčerpávající odpověď, já se dnes ptal ve škoda servisu a víc než jsem se od nich dozvěděl o tom píšou ve Vlastně nebo v tině :doh

Vyčerpávající odpověď, já se dnes ptal ve škoda servisu a víc než jsem se od nich dozvěděl o tom píšou ve Vlastně nebo v tině :doh

Nojo, jenže to by tam museli Vlastu odebírat, moulové :kol-135:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.