Říjen 11, 200717 r To Diagnostik: A je to tedy vázané na MR nebo lze u všech? A dal by se uvést podrobnější postup, když s tímhle přijdu do servisu, nebudou ani tušit (jako kdykoliv předtím )
Říjen 11, 200717 r poslechni nejseš ty v servisu nějak často? Jen řeším pár věcí než skončí záruka aneb každý pátek cestou z práce se stavím v servisu ale Okinka tam ted stojí poprvé.
Říjen 11, 200717 r To Diagnostik: A je to tedy vázané na MR nebo lze u všech? A dal by se uvést podrobnější postup, když s tímhle přijdu do servisu, nebudou ani tušit (jako kdykoliv předtím ) Jj, to mě taky zajímá, líbilo by se mi to!
Říjen 11, 200717 r Od MR 07.Pánové v servise by si stím měli lehce poradit.Je na to přeci VAS.Dělá se to podobně,jako denní svícení. Upraveno Říjen 11, 200717 r od DIAGNOSTIK
Říjen 11, 200717 r Od MR 07.Pánové v servise by si stím měli lehce poradit.Je na to přeci VAS. občas mi přijde, že u nás ho mají jen proto, aby se jim tam pletl a museli ho obcházet..vždycky se všichni slezou a hlavy dohromady, co že kde by našli..asi na školeních chrápou A co starší ročníky..nová nějaká jednotka nebo tak? Ale aby to pak neházelo hlouposti u jiných hodnot..
Říjen 12, 200717 r Od MR 07.Pánové v servise by si stím měli lehce poradit.Je na to přeci VAS. občas mi přijde, že u nás ho mají jen proto, aby se jim tam pletl a museli ho obcházet..vždycky se všichni slezou a hlavy dohromady, co že kde by našli..asi na školeních chrápou A co starší ročníky..nová nějaká jednotka nebo tak? Ale aby to pak neházelo hlouposti u jiných hodnot.. Mám podobný pocit, deaktivovat automatické svícení jim trvalo snad hodinu
Říjen 12, 200717 r montuje sa to od MR 07. Je to funkcia brzdového asistenta. Ale spustiť asistent nie je jednoduché. Ide o núdzové brzdenie. Elektronika meria čas ako rýchlo prešlapneš a akou silou. Mne to funguje, len musíš byť rýchly.
Říjen 12, 200717 r montuje sa to od MR 07. Je to funkcia brzdového asistenta. Ale spustiť asistent nie je jednoduché. Ide o núdzové brzdenie. Elektronika meria čas ako rýchlo prešlapneš a akou silou. Mne to funguje, len musíš byť rýchly. Vyčerpávající odpověď, já se dnes ptal ve škoda servisu a víc než jsem se od nich dozvěděl o tom píšou ve Vlastně nebo v tině
Říjen 12, 200717 r montuje sa to od MR 07. Je to funkcia brzdového asistenta. Ale spustiť asistent nie je jednoduché. Ide o núdzové brzdenie. Elektronika meria čas ako rýchlo prešlapneš a akou silou. Mne to funguje, len musíš byť rýchly. Vyčerpávající odpověď, já se dnes ptal ve škoda servisu a víc než jsem se od nich dozvěděl o tom píšou ve Vlastně nebo v tině Nojo, jenže to by tam museli Vlastu odebírat, moulové
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.