Luke288 Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 poslechni nejseš ty v servisu nějak často? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Tato funkce se aktivuje přes centrální řídící jednotku vozu,tj.adresa 9. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 To Diagnostik: A je to tedy vázané na MR nebo lze u všech? A dal by se uvést podrobnější postup, když s tímhle přijdu do servisu, nebudou ani tušit (jako kdykoliv předtím ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 poslechni nejseš ty v servisu nějak často? Jen řeším pár věcí než skončí záruka aneb každý pátek cestou z práce se stavím v servisu ale Okinka tam ted stojí poprvé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 To Diagnostik: A je to tedy vázané na MR nebo lze u všech? A dal by se uvést podrobnější postup, když s tímhle přijdu do servisu, nebudou ani tušit (jako kdykoliv předtím ) Jj, to mě taky zajímá, líbilo by se mi to! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 (editace) Od MR 07.Pánové v servise by si stím měli lehce poradit.Je na to přeci VAS.Dělá se to podobně,jako denní svícení. Editováno: 11. Říjen 2007, autor: DIAGNOSTIK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 11. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2007 Od MR 07.Pánové v servise by si stím měli lehce poradit.Je na to přeci VAS. občas mi přijde, že u nás ho mají jen proto, aby se jim tam pletl a museli ho obcházet..vždycky se všichni slezou a hlavy dohromady, co že kde by našli..asi na školeních chrápou A co starší ročníky..nová nějaká jednotka nebo tak? Ale aby to pak neházelo hlouposti u jiných hodnot.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 Od MR 07.Pánové v servise by si stím měli lehce poradit.Je na to přeci VAS. občas mi přijde, že u nás ho mají jen proto, aby se jim tam pletl a museli ho obcházet..vždycky se všichni slezou a hlavy dohromady, co že kde by našli..asi na školeních chrápou A co starší ročníky..nová nějaká jednotka nebo tak? Ale aby to pak neházelo hlouposti u jiných hodnot.. Mám podobný pocit, deaktivovat automatické svícení jim trvalo snad hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reprom Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 montuje sa to od MR 07. Je to funkcia brzdového asistenta. Ale spustiť asistent nie je jednoduché. Ide o núdzové brzdenie. Elektronika meria čas ako rýchlo prešlapneš a akou silou. Mne to funguje, len musíš byť rýchly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 montuje sa to od MR 07. Je to funkcia brzdového asistenta. Ale spustiť asistent nie je jednoduché. Ide o núdzové brzdenie. Elektronika meria čas ako rýchlo prešlapneš a akou silou. Mne to funguje, len musíš byť rýchly. Vyčerpávající odpověď, já se dnes ptal ve škoda servisu a víc než jsem se od nich dozvěděl o tom píšou ve Vlastně nebo v tině Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 12. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2007 montuje sa to od MR 07. Je to funkcia brzdového asistenta. Ale spustiť asistent nie je jednoduché. Ide o núdzové brzdenie. Elektronika meria čas ako rýchlo prešlapneš a akou silou. Mne to funguje, len musíš byť rýchly. Vyčerpávající odpověď, já se dnes ptal ve škoda servisu a víc než jsem se od nich dozvěděl o tom píšou ve Vlastně nebo v tině Nojo, jenže to by tam museli Vlastu odebírat, moulové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.