Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Tak jsem tak prohlížel nový Nissan X-trail a když jsem si projel konfigurátor tak jsem zjistil, že v plnej palbě stojí cca 1 100 000 a za tuto cenu cca 1 100 000 jde pořídit i v taktéž plné palbě Octavia 4X4(Scout). Tak si myslím, že rozhodně by bylo rozumější ten Nissan, je to Japonec a větší, pohodlnější a bezpečnější. Co si o tom myslíte? Cena v maximální výbavě stejná, ale??? :kuk:

Vloženo
Tak jsem tak prohlížel nový Nissan X-trail a když jsem si projel konfigurátor tak jsem zjistil, že v plnej palbě stojí cca 1 100 000 a za tuto cenu cca 1 100 000 jde pořídit i v taktéž plné palbě Octavia 4X4(Scout). Tak si myslím, že rozhodně by bylo rozumější ten Nissan, je to Japonec a větší, pohodlnější a bezpečnější. Co si o tom myslíte? Cena v maximální výbavě stejná, ale??? :kuk:

Teda ty se rouháš :aggressive:

lol

Vloženo
Scout je predrazenej,tot muj nazor, RSka TDI v plny nalozi me vysla v konfiguratoru na cca 950

To jo, ale RSka zase nemá třeba elektrický sedačky a pár věcí tam asi taky bude.....

Vloženo

Teda ty se rouháš :aggressive:

lol

Mam to jako chápat, že před škodovkou dával bych přednost nísovi??? No tak vidíš sám jak jsou ty škodovky natažený :feve:

Vloženo
Mam to jako chápat, že před škodovkou dával bych přednost nísovi??? No tak vidíš sám jak jsou ty škodovky natažený :feve:

Já si dělám prdel lol . Scout se mi líbí více. Ale za ty peníze je rozhodně asi lepší Xrail obzvášt jestli to chceš opravdu do terénu.

Vloženo
Scout je predrazenej,tot muj nazor, RSka TDI v plny nalozi me vysla v konfiguratoru na cca 950

To jo, ale RSka zase nemá třeba elektrický sedačky a pár věcí tam asi taky bude.....

To nebude tak tezky udelat

Vloženo

To jo, to je fakt, ale myslel jsem pouze typy 4x4. Jasně, že RS bude rychlejší atd, ale todle jsem přímo nemyslel. Spíš jde o to, kdo by dal čemu přednost. Scoutík nebo X-trail... ;)

Vloženo

To nebude tak tezky udelat

To nebude, ale zase se začne zvedat cena a ještě budeli to nové auto a budeš se v tom hrabat sám tak asi nejspíše přijdeš o záruku :)

Vloženo

Jinak ono zase tolik ty elektrický sedačky v autech nejsou tak podstatný a důležitý.... možná když je to s pamětí a jezdí s autem více lidí, tak si každej nastaví svoje. To pak bude vhodné a užitečné.... ale ta cena

Vloženo

Mam pocit, ze tu absolutne neni co resit :)

Vloženo
Ach bože kol104

Srovnáváš all-road a off-road to je divný ne?

Nesrovnávám, pouze jsem říkal, že ceny v plných palbách jsou stejný... jestli není už teda lešpí Nísa... víš... To snad ani nejde srovnávat

Vloženo
Myslíš že je lepší off-road za cenu all-road? Tak to máš asi pravdu,ale já bych bral all-road protože off-road bych nevyužil. ;)

Na tom něco bude, ale hlavně ta bezpečnost.... ta je dost důležitá si myslím.

Vloženo
vzhledově se mi víc líbí Scout,nicméně bych si asi za tuhle cenu nekoupil ani jedno z nich 1100000 bych do auta asi nedal,možná tak za STíčko

No asi tak, kdyz si vemu, ze min stoji MB C nebo BMW 3er, tak ... :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...