century Vloženo 4. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 4. Říjen 2007 Každopádně je to jedno. Protože Japonec je Japonec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Každopádně je to jedno. Protože Japonec je Japonec... jsem se dnes nasmál, když jsem viděl poslední číslo SM - v testu vyhrála OII Scout, druhý Seat, X-trail poslední, klasika Svět motorů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 8. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 No tak to bych se nasmál taky... ale .......... sakra na to není co říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 To je SM tak zaujatej??? Tak treba to byli silnicni testy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 8. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 To je SM tak zaujatej??? Tak treba to byli silnicni testy... jako nic proti SM, ale sežeň si posledních 10 výtisků a zjistíš, že Škodovku prostě nenápadně vyzdvihujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 8. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Říjen 2007 Reklama mlátí světem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 9. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 To je SM tak zaujatej??? Tak treba to byli silnicni testy... jako nic proti SM, ale sežeň si posledních 10 výtisků a zjistíš, že Škodovku prostě nenápadně vyzdvihujou No, spis vytisky za poslednich 10 let Ta nenapadnost z toho ale fakt primo cisi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 9. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 9. Říjen 2007 No blbý je to, že spousta lidí třeba dá na tu chválu toho a nebo tohohle auta a pak je třeba zklamaná . Neví si rady třeba s výběrem a i takhle naběhnou. No neudělá se nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 10. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 10. Říjen 2007 No blbý je to, že spousta lidí třeba dá na tu chválu toho a nebo tohohle auta a pak je třeba zklamaná . Neví si rady třeba s výběrem a i takhle naběhnou. No neudělá se nic... Bohuzel, ale takhle je to s reklamou (jakoukoliv) na cokoliv Lidi sou stado, ktery se da velmi lehce zmanipulovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Byl jsem na Velké pardubické a měli tam vystavený nový X-trail a vůbec to nevypadá zle.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Byl jsem na Velké pardubické a měli tam vystavený nový X-trail a vůbec to nevypadá zle.... Jojo vypada velmi dobre, a hlavne co udelali s tim pohonem 4x4 to je pecka !!!! Co si tam delal, snad si nebyl jezdit???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 Šel jsem se podívat na koníčky. Nebylo to špatný, akorát lidí hodně moc, moc, moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 18. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 a klobásky stály za hovno, asi byly z kobyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavius84 Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 a klobásky stály za hovno, asi byly z kobyl Jo to jo...lidi je tam vzdy jak sracek....A kdyby byly klobasky z kobyl tak by byly vyborny...Konina je dobra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 18. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2007 a klobásky stály za hovno, asi byly z kobyl Jo to jo...lidi je tam vzdy jak sracek....A kdyby byly klobasky z kobyl tak by byly vyborny...Konina je dobra A hlavne v KONIBARU, jestli jeste existuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Každopádně je to jedno. Protože Japonec je Japonec... jsem se dnes nasmál, když jsem viděl poslední číslo SM - v testu vyhrála OII Scout, druhý Seat, X-trail poslední, klasika Svět motorů RE: Zalezi na co auto vyuzijes, malokdo vyjede na takove cesty kde by Scout uz nestihal... znam spoustu lidi co by radsi Scouta nez Xtrail ...me je simpatictejsi taky Skoda, ale pokud bych bydlel nekde v horach na chate, tak je volba jasna.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Je tu někdo kdo do něj jde??? Myslím X-Trail Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Nejvíc by mě zajímal fakt ten motor. dvoulitr, turbo, dieser a 127 kw... Jakej je no a vše okolo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iceman Vloženo 21. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Je tu někdo kdo do něj jde??? Myslím X-Trail Jestli premyslis o X-Trailu, tak se projed v Freelanderu 2. Podle me daleko vice sofistikovanejsi vuz za podobne penize. Samozrejme jde na N1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
century Vloženo 21. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 21. Říjen 2007 Freelander, tak na ten jsem taky koukal, ale je to dost malé autíčko. Nissan má zavazadlovej prostor jak krávu.... A Cenově je i o něco výše, teda je samozřejmé, že to má spousty doplňků, které jsou zbytečné. Jo takovej Range Rover Sport to by byla věc, ale cenově někde úplně jinde, to je jen takový sen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.