Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Každopádně je to jedno. Protože Japonec je Japonec...

jsem se dnes nasmál, když jsem viděl poslední číslo SM - v testu vyhrála OII Scout, druhý Seat, X-trail poslední, klasika Svět motorů :worthy:doh

• Autor

No tak to bych se nasmál taky... ale .......... sakra na to není co říct. :D

To je SM tak zaujatej??? Tak treba to byli silnicni testy...

jako nic proti SM, ale sežeň si posledních 10 výtisků a zjistíš, že Škodovku prostě nenápadně vyzdvihujou ;)

• Autor

Reklama mlátí světem

jako nic proti SM, ale sežeň si posledních 10 výtisků a zjistíš, že Škodovku prostě nenápadně vyzdvihujou ;)

No, spis vytisky za poslednich 10 let ;) Ta nenapadnost z toho ale fakt primo cisi :(

• Autor

No blbý je to, že spousta lidí třeba dá na tu chválu toho a nebo tohohle auta a pak je třeba zklamaná . Neví si rady třeba s výběrem a i takhle naběhnou. No neudělá se nic... :feve:

No blbý je to, že spousta lidí třeba dá na tu chválu toho a nebo tohohle auta a pak je třeba zklamaná . Neví si rady třeba s výběrem a i takhle naběhnou. No neudělá se nic... :feve:

Bohuzel, ale takhle je to s reklamou (jakoukoliv) na cokoliv :( Lidi sou stado, ktery se da velmi lehce zmanipulovat

• Autor

Byl jsem na Velké pardubické a měli tam vystavený nový X-trail a vůbec to nevypadá zle.... :palec2:

Byl jsem na Velké pardubické a měli tam vystavený nový X-trail a vůbec to nevypadá zle.... :palec2:

Jojo vypada velmi dobre, a hlavne co udelali s tim pohonem 4x4 to je pecka !!!!

Co si tam delal, snad si nebyl jezdit???? :smich:

• Autor

Šel jsem se podívat na koníčky. Nebylo to špatný, akorát lidí hodně moc, moc, moc

• Autor

a klobásky stály za hovno, asi byly z kobyl

Jo to jo...lidi je tam vzdy jak sracek....A kdyby byly klobasky z kobyl tak by byly vyborny...Konina je dobra

Jo to jo...lidi je tam vzdy jak sracek....A kdyby byly klobasky z kobyl tak by byly vyborny...Konina je dobra

A hlavne v KONIBARU, jestli jeste existuje.

jsem se dnes nasmál, když jsem viděl poslední číslo SM - v testu vyhrála OII Scout, druhý Seat, X-trail poslední, klasika Svět motorů :worthy:doh

RE: Zalezi na co auto vyuzijes, malokdo vyjede na takove cesty kde by Scout uz nestihal... znam spoustu lidi co by radsi Scouta nez Xtrail ...me je simpatictejsi taky Skoda, ale pokud bych bydlel nekde v horach na chate, tak je volba jasna....

• Autor

Je tu někdo kdo do něj jde??? Myslím X-Trail :)

• Autor

Nejvíc by mě zajímal fakt ten motor. dvoulitr, turbo, dieser a 127 kw... Jakej je no a vše okolo...

Je tu někdo kdo do něj jde??? Myslím X-Trail :)

Jestli premyslis o X-Trailu, tak se projed v Freelanderu 2. Podle me daleko vice sofistikovanejsi vuz za podobne penize. Samozrejme jde na N1

• Autor

Freelander, tak na ten jsem taky koukal, ale je to dost malé autíčko. Nissan má zavazadlovej prostor jak krávu.... A Cenově je i o něco výše, teda je samozřejmé, že to má spousty doplňků, které jsou zbytečné. Jo takovej Range Rover Sport to by byla věc, ale cenově někde úplně jinde, to je jen takový sen. :(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.