Říjen 8, 200717 r Každopádně je to jedno. Protože Japonec je Japonec... jsem se dnes nasmál, když jsem viděl poslední číslo SM - v testu vyhrála OII Scout, druhý Seat, X-trail poslední, klasika Svět motorů
Říjen 8, 200717 r To je SM tak zaujatej??? Tak treba to byli silnicni testy... jako nic proti SM, ale sežeň si posledních 10 výtisků a zjistíš, že Škodovku prostě nenápadně vyzdvihujou
Říjen 9, 200717 r To je SM tak zaujatej??? Tak treba to byli silnicni testy... jako nic proti SM, ale sežeň si posledních 10 výtisků a zjistíš, že Škodovku prostě nenápadně vyzdvihujou No, spis vytisky za poslednich 10 let Ta nenapadnost z toho ale fakt primo cisi
Říjen 9, 200717 r Autor No blbý je to, že spousta lidí třeba dá na tu chválu toho a nebo tohohle auta a pak je třeba zklamaná . Neví si rady třeba s výběrem a i takhle naběhnou. No neudělá se nic...
Říjen 10, 200717 r No blbý je to, že spousta lidí třeba dá na tu chválu toho a nebo tohohle auta a pak je třeba zklamaná . Neví si rady třeba s výběrem a i takhle naběhnou. No neudělá se nic... Bohuzel, ale takhle je to s reklamou (jakoukoliv) na cokoliv Lidi sou stado, ktery se da velmi lehce zmanipulovat
Říjen 18, 200717 r Autor Byl jsem na Velké pardubické a měli tam vystavený nový X-trail a vůbec to nevypadá zle....
Říjen 18, 200717 r Byl jsem na Velké pardubické a měli tam vystavený nový X-trail a vůbec to nevypadá zle.... Jojo vypada velmi dobre, a hlavne co udelali s tim pohonem 4x4 to je pecka !!!! Co si tam delal, snad si nebyl jezdit????
Říjen 18, 200717 r Autor Šel jsem se podívat na koníčky. Nebylo to špatný, akorát lidí hodně moc, moc, moc
Říjen 18, 200717 r a klobásky stály za hovno, asi byly z kobyl Jo to jo...lidi je tam vzdy jak sracek....A kdyby byly klobasky z kobyl tak by byly vyborny...Konina je dobra
Říjen 18, 200717 r a klobásky stály za hovno, asi byly z kobyl Jo to jo...lidi je tam vzdy jak sracek....A kdyby byly klobasky z kobyl tak by byly vyborny...Konina je dobra A hlavne v KONIBARU, jestli jeste existuje.
Říjen 21, 200717 r Každopádně je to jedno. Protože Japonec je Japonec... jsem se dnes nasmál, když jsem viděl poslední číslo SM - v testu vyhrála OII Scout, druhý Seat, X-trail poslední, klasika Svět motorů RE: Zalezi na co auto vyuzijes, malokdo vyjede na takove cesty kde by Scout uz nestihal... znam spoustu lidi co by radsi Scouta nez Xtrail ...me je simpatictejsi taky Skoda, ale pokud bych bydlel nekde v horach na chate, tak je volba jasna....
Říjen 21, 200717 r Autor Nejvíc by mě zajímal fakt ten motor. dvoulitr, turbo, dieser a 127 kw... Jakej je no a vše okolo...
Říjen 21, 200717 r Je tu někdo kdo do něj jde??? Myslím X-Trail Jestli premyslis o X-Trailu, tak se projed v Freelanderu 2. Podle me daleko vice sofistikovanejsi vuz za podobne penize. Samozrejme jde na N1
Říjen 21, 200717 r Autor Freelander, tak na ten jsem taky koukal, ale je to dost malé autíčko. Nissan má zavazadlovej prostor jak krávu.... A Cenově je i o něco výše, teda je samozřejmé, že to má spousty doplňků, které jsou zbytečné. Jo takovej Range Rover Sport to by byla věc, ale cenově někde úplně jinde, to je jen takový sen.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.