Září 18, 200717 r no třeba u mě viz bazar vyjde na 2500,- komplet a budeš ho mit i v origo modré dynamik barvě :-)
Září 18, 200717 r no třeba u mě viz bazar vyjde na 2500,- komplet a budeš ho mit i v origo modré dynamik barvě :-) no kdybys chtěl tak já mám taky tak nějak a můžu i namontit
Září 18, 200717 r jednoznačně origo, mám jich od BadySe cca 7 ks namontovanýcn an fábce, o1 a O2 a plna spokojenost a cenu luxusní
Září 18, 200717 r Autor no třeba u mě viz bazar vyjde na 2500,- komplet a budeš ho mit i v origo modré dynamik barvě :-) no kdybys chtěl tak já mám taky tak nějak a můžu i namontit Mám to v záruce asi bych nechal montáž na autorizovaný servis.Ale díky za nabídku.
Září 18, 200717 r Autor Ještě jeden dotaz jak náročná je montáž ( co se musí demontovat) a jak dlouho ta montáž trvá?
Září 18, 200717 r tak koukni na tento link: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...75&start=75 příspěvek z 11.9.2007 čas 0:24 fotogalerie montáže onoho zmíněného parkovací asistentu, dobu montáže když to vezmu zhruba je 1:30 - 2h
Září 18, 200717 r v servisu prd vědí, za¨da to je origo z továrny a nebo sis to montil sám a myslím, že jim to je já to montoval do 3 aut v záruce a není problém
Září 18, 200717 r Autor no třeba u mě viz bazar vyjde na 2500,- komplet a budeš ho mit i v origo modré dynamik barvě :-) Zítra se ti ozvu.
Září 18, 200717 r no třeba u mě viz bazar vyjde na 2500,- komplet a budeš ho mit i v origo modré dynamik barvě :-) Zítra se ti ozvu. jsem si ted objednal predni i zadni park system,predni je s cidlem co s nima rychlost vozu,at to neni porad zaple, s lcd displejem za 80euro,jak jsem byl v Rakousku, displey je 5*10cm,pak napisi jak faka
Září 26, 200717 r no třeba u mě viz bazar vyjde na 2500,- komplet a budeš ho mit i v origo modré dynamik barvě :-) Zítra se ti ozvu. jsem si ted objednal predni i zadni park system,predni je s cidlem co s nima rychlost vozu,at to neni porad zaple, s lcd displejem za 80euro,jak jsem byl v Rakousku, displey je 5*10cm,pak napisi jak faka To zní pěkně ... Napiš jak fachá a pls nějaké foto + montáž ... Mimochodem kde jsi to sehnal?
Září 26, 200717 r no třeba u mě viz bazar vyjde na 2500,- komplet a budeš ho mit i v origo modré dynamik barvě :-) Zítra se ti ozvu. jsem si ted objednal predni i zadni park system,predni je s cidlem co s nima rychlost vozu,at to neni porad zaple, s lcd displejem za 80euro,jak jsem byl v Rakousku, displey je 5*10cm,pak napisi jak faka To zní pěkně ... Napiš jak fachá a pls nějaké foto + montáž ... Mimochodem kde jsi to sehnal? Koupil jsem to ve Vidni,byl jsem tam tyden a v jednom tunning obchode jsem to tam uvidel,nejakej vyprodej,foto hodim,ted mam rozdelane auto,ale zkousel jsem uz zadni a super,vzadu 4 cidla,predek dve,u nas jsem to videl,neco podobneho,ale bez toho cidla na snimani te rychlosti,myslim to bylo KM-tunning nebo neco podobneho,mrknu se
Září 26, 200717 r no třeba u mě viz bazar vyjde na 2500,- komplet a budeš ho mit i v origo modré dynamik barvě :-) Zítra se ti ozvu. jsem si ted objednal predni i zadni park system,predni je s cidlem co s nima rychlost vozu,at to neni porad zaple, s lcd displejem za 80euro,jak jsem byl v Rakousku, displey je 5*10cm,pak napisi jak faka To zní pěkně ... Napiš jak fachá a pls nějaké foto + montáž ... Mimochodem kde jsi to sehnal? Koupil jsem to ve Vidni,byl jsem tam tyden a v jednom tunning obchode jsem to tam uvidel,nejakej vyprodej,foto hodim,ted mam rozdelane auto,ale zkousel jsem uz zadni a super,vzadu 4 cidla,predek dve,u nas jsem to videl,neco podobneho,ale bez toho cidla na snimani te rychlosti,myslim to bylo KM-tunning nebo neco podobneho,mrknu se tak je to KMobchod.cz maji tam neco podobneho za 1869bez predku
Listopad 28, 200816 r Ja som kupil za 2000sk toto: http://lff.en.alibaba.com/product/50016327...ing_sensor.html ked budem montovat dam fotos
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.