prtko5 Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Nevíte někdo o dobrým parkovacím systému na OC I kombi. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Nevíte někdo o dobrým parkovacím systému na OC I kombi. Dík jedině origo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 A cena? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 A cena? 2-3 t tady na fóru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 no třeba u mě viz bazar vyjde na 2500,- komplet a budeš ho mit i v origo modré dynamik barvě :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 origoš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 no třeba u mě viz bazar vyjde na 2500,- komplet a budeš ho mit i v origo modré dynamik barvě :-) no kdybys chtěl tak já mám taky tak nějak a můžu i namontit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 jednoznačně origo, mám jich od BadySe cca 7 ks namontovanýcn an fábce, o1 a O2 a plna spokojenost a cenu luxusní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 origoš? áno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 no třeba u mě viz bazar vyjde na 2500,- komplet a budeš ho mit i v origo modré dynamik barvě :-) no kdybys chtěl tak já mám taky tak nějak a můžu i namontit Mám to v záruce asi bych nechal montáž na autorizovaný servis.Ale díky za nabídku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 Ještě jeden dotaz jak náročná je montáž ( co se musí demontovat) a jak dlouho ta montáž trvá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BadyS Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 tak koukni na tento link: http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...75&start=75 příspěvek z 11.9.2007 čas 0:24 fotogalerie montáže onoho zmíněného parkovací asistentu, dobu montáže když to vezmu zhruba je 1:30 - 2h Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadlec Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 v servisu prd vědí, za¨da to je origo z továrny a nebo sis to montil sám a myslím, že jim to je já to montoval do 3 aut v záruce a není problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prtko5 Vloženo 18. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. Září 2007 no třeba u mě viz bazar vyjde na 2500,- komplet a budeš ho mit i v origo modré dynamik barvě :-) Zítra se ti ozvu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 18. Září 2007 Sdílet Vloženo 18. Září 2007 no třeba u mě viz bazar vyjde na 2500,- komplet a budeš ho mit i v origo modré dynamik barvě :-) Zítra se ti ozvu. jsem si ted objednal predni i zadni park system,predni je s cidlem co s nima rychlost vozu,at to neni porad zaple, s lcd displejem za 80euro,jak jsem byl v Rakousku, displey je 5*10cm,pak napisi jak faka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no třeba u mě viz bazar vyjde na 2500,- komplet a budeš ho mit i v origo modré dynamik barvě :-) Zítra se ti ozvu. jsem si ted objednal predni i zadni park system,predni je s cidlem co s nima rychlost vozu,at to neni porad zaple, s lcd displejem za 80euro,jak jsem byl v Rakousku, displey je 5*10cm,pak napisi jak faka To zní pěkně ... Napiš jak fachá a pls nějaké foto + montáž ... Mimochodem kde jsi to sehnal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peteres Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 (editace) Editováno: 26. Září 2007, autor: peteres Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no třeba u mě viz bazar vyjde na 2500,- komplet a budeš ho mit i v origo modré dynamik barvě :-) Zítra se ti ozvu. jsem si ted objednal predni i zadni park system,predni je s cidlem co s nima rychlost vozu,at to neni porad zaple, s lcd displejem za 80euro,jak jsem byl v Rakousku, displey je 5*10cm,pak napisi jak faka To zní pěkně ... Napiš jak fachá a pls nějaké foto + montáž ... Mimochodem kde jsi to sehnal? Koupil jsem to ve Vidni,byl jsem tam tyden a v jednom tunning obchode jsem to tam uvidel,nejakej vyprodej,foto hodim,ted mam rozdelane auto,ale zkousel jsem uz zadni a super,vzadu 4 cidla,predek dve,u nas jsem to videl,neco podobneho,ale bez toho cidla na snimani te rychlosti,myslim to bylo KM-tunning nebo neco podobneho,mrknu se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 no třeba u mě viz bazar vyjde na 2500,- komplet a budeš ho mit i v origo modré dynamik barvě :-) Zítra se ti ozvu. jsem si ted objednal predni i zadni park system,predni je s cidlem co s nima rychlost vozu,at to neni porad zaple, s lcd displejem za 80euro,jak jsem byl v Rakousku, displey je 5*10cm,pak napisi jak faka To zní pěkně ... Napiš jak fachá a pls nějaké foto + montáž ... Mimochodem kde jsi to sehnal? Koupil jsem to ve Vidni,byl jsem tam tyden a v jednom tunning obchode jsem to tam uvidel,nejakej vyprodej,foto hodim,ted mam rozdelane auto,ale zkousel jsem uz zadni a super,vzadu 4 cidla,predek dve,u nas jsem to videl,neco podobneho,ale bez toho cidla na snimani te rychlosti,myslim to bylo KM-tunning nebo neco podobneho,mrknu se tak je to KMobchod.cz maji tam neco podobneho za 1869bez predku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
askerfaka Vloženo 28. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2008 Ja som kupil za 2000sk toto: http://lff.en.alibaba.com/product/50016327...ing_sensor.html ked budem montovat dam fotos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.