Publikováno Září 20, 200717 r Zdravim vsechny odborniky.Prosim o radu,mam kombika 1,9 TDI 4*4.Odesla mi baterka,mel jsem tam VARTU 74AH.Nevim jestli mam znovu koupit VARTU nebo jinou lepsi znacku.Krome parametru 74AH je jeste nejakej parametr rozhodujici.Diky predem.
Září 20, 200717 r Zdravim vsechny odborniky.Prosim o radu,mam kombika 1,9 TDI 4*4.Odesla mi baterka,mel jsem tam VARTU 74AH.Nevim jestli mam znovu koupit VARTU nebo jinou lepsi znacku.Krome parametru 74AH je jeste nejakej parametr rozhodujici.Diky predem.Ano, rozměr baterie.
Září 20, 200717 r No já koupil za dobrý peníz 82Ah a vešla se tak akorát. Varta je dobrá značka - pokud máš dobrou cenu, tak bych to nějak neřešil... Upraveno Září 20, 200717 r od lukash
Září 20, 200717 r Zdravim vsechny odborniky.Prosim o radu,mam kombika 1,9 TDI 4*4.Odesla mi baterka,mel jsem tam VARTU 74AH.Nevim jestli mam znovu koupit VARTU nebo jinou lepsi znacku.Krome parametru 74AH je jeste nejakej parametr rozhodujici.Diky predem. Taky bacha na baterky, co mají prohozené kontakty - jsou na japonce
Září 29, 200717 r Důležitá je nejen kapacita Ah ale i hodnota startovacího proudu A. Tady máš vodítko : http://www.varta-automotive.com/cze/index2...dani/index.html
Listopad 25, 201014 r Nechci vám kazit iluze o tom, která značka je lepší, ale dělám v Johnson controls což je bývalá Varta a vyrábíme v podstatě veškerý značky v evropě... Takže jediné, co má cenu řešit je typ a parametry. Jinak je rozdíl pouze v etiketě a jestli je baterie určená pro volný prodej, nebo pro automobilku....
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.