adasek Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Zdravim vsechny odborniky.Prosim o radu,mam kombika 1,9 TDI 4*4.Odesla mi baterka,mel jsem tam VARTU 74AH.Nevim jestli mam znovu koupit VARTU nebo jinou lepsi znacku.Krome parametru 74AH je jeste nejakej parametr rozhodujici.Diky predem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neználek Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Zdravim vsechny odborniky.Prosim o radu,mam kombika 1,9 TDI 4*4.Odesla mi baterka,mel jsem tam VARTU 74AH.Nevim jestli mam znovu koupit VARTU nebo jinou lepsi znacku.Krome parametru 74AH je jeste nejakej parametr rozhodujici.Diky predem.Ano, rozměr baterie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukash Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 (edited) No já koupil za dobrý peníz 82Ah a vešla se tak akorát. Varta je dobrá značka - pokud máš dobrou cenu, tak bych to nějak neřešil... Edited September 20, 2007 by lukash Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolbař Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 Zdravim vsechny odborniky.Prosim o radu,mam kombika 1,9 TDI 4*4.Odesla mi baterka,mel jsem tam VARTU 74AH.Nevim jestli mam znovu koupit VARTU nebo jinou lepsi znacku.Krome parametru 74AH je jeste nejakej parametr rozhodujici.Diky predem. Taky bacha na baterky, co mají prohozené kontakty - jsou na japonce Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Humanic Posted September 22, 2007 Share Posted September 22, 2007 Taky mám 82ah,tuším že banner,varty bych se určitě nabál. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David-pv Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Přesně tak, Varta je OK. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudetak Posted September 29, 2007 Share Posted September 29, 2007 Důležitá je nejen kapacita Ah ale i hodnota startovacího proudu A. Tady máš vodítko : http://www.varta-automotive.com/cze/index2...dani/index.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DCSpeedy Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Nechci vám kazit iluze o tom, která značka je lepší, ale dělám v Johnson controls což je bývalá Varta a vyrábíme v podstatě veškerý značky v evropě... Takže jediné, co má cenu řešit je typ a parametry. Jinak je rozdíl pouze v etiketě a jestli je baterie určená pro volný prodej, nebo pro automobilku.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts