adasek Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Zdravim vsechny odborniky.Prosim o radu,mam kombika 1,9 TDI 4*4.Odesla mi baterka,mel jsem tam VARTU 74AH.Nevim jestli mam znovu koupit VARTU nebo jinou lepsi znacku.Krome parametru 74AH je jeste nejakej parametr rozhodujici.Diky predem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Zdravim vsechny odborniky.Prosim o radu,mam kombika 1,9 TDI 4*4.Odesla mi baterka,mel jsem tam VARTU 74AH.Nevim jestli mam znovu koupit VARTU nebo jinou lepsi znacku.Krome parametru 74AH je jeste nejakej parametr rozhodujici.Diky predem.Ano, rozměr baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukash Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 (editace) No já koupil za dobrý peníz 82Ah a vešla se tak akorát. Varta je dobrá značka - pokud máš dobrou cenu, tak bych to nějak neřešil... Editováno: 20. Září 2007, autor: lukash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 20. Září 2007 Sdílet Vloženo 20. Září 2007 Zdravim vsechny odborniky.Prosim o radu,mam kombika 1,9 TDI 4*4.Odesla mi baterka,mel jsem tam VARTU 74AH.Nevim jestli mam znovu koupit VARTU nebo jinou lepsi znacku.Krome parametru 74AH je jeste nejakej parametr rozhodujici.Diky predem. Taky bacha na baterky, co mají prohozené kontakty - jsou na japonce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanic Vloženo 22. Září 2007 Sdílet Vloženo 22. Září 2007 Taky mám 82ah,tuším že banner,varty bych se určitě nabál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Přesně tak, Varta je OK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sudetak Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Důležitá je nejen kapacita Ah ale i hodnota startovacího proudu A. Tady máš vodítko : http://www.varta-automotive.com/cze/index2...dani/index.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DCSpeedy Vloženo 25. Listopad 2010 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2010 Nechci vám kazit iluze o tom, která značka je lepší, ale dělám v Johnson controls což je bývalá Varta a vyrábíme v podstatě veškerý značky v evropě... Takže jediné, co má cenu řešit je typ a parametry. Jinak je rozdíl pouze v etiketě a jestli je baterie určená pro volný prodej, nebo pro automobilku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.