Publikováno Září 20, 200718 r Zdar lidi, mám dotaz, ohledně map je tu toho napsanýho fakt moc, ale mě by zajímala malinko jná věc. Potřebuju prográmek na GPS do mýho PDA Acer a35 + nějaký mapy. Koukal sem tady na foru, la evětšina těch linků je už neplatná, tak prosím, nemáte někdo nějakej link na ten prográmek a na ,mapy? Jde hlavně o podrobné ČR. Díky
Září 21, 200718 r Nazdar, jestli myslis, ze ti tady nekdo jen tak posle software nebo posle odkazna piratsky stranky, tak to bohuzel. Poradim Ti jedno - kdo hleda, najde - a ani to tak neboli Co mi ale hlavne z tveho dotazu nevyplyva, je to, co vlastne hledas. Pokud navigaci do auta, to je tu na foru probrany nescetnekrat. Pokud hledas mapovy program pro PDA s GPS, do kteryho bys mohl nahrat treba naskenovany mapy CR, pak ti doporucim OziExplorer. Ohledne toho je asi nejlepsi juknout na www.ce4you.cz
Září 21, 200718 r Zadej do googlu PC Navigator 6. Někde na slovenským warez foru jsem našel linky na rapidshare a mělo by to fachčit i v PDA. Mně to v notebooku valí bez problémů.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.