Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Ahojte poradte mi prosím ako vymením ledky lebo mi nesvietia na vyhrievaní skla a a ni nadrzka :-((((

Cau vytiahni von tie spinace opatrne rozober a vyletujes stare LEDky a das nove mozes pouzit aj inu farbu jak zelenu. napriklad modru,bielu,cervenu. ;)

Vloženo
Ahojte poradte mi prosím ako vymením ledky lebo mi nesvietia na vyhrievaní skla a a ni nadrzka :-((((

Cau vytiahni von tie spinace opatrne rozober a vyletujes stare LEDky a das nove mozes pouzit aj inu farbu jak zelenu. napriklad modru,bielu,cervenu. ;)

...no hej ale kde mam zacat? ...to je jedno?..ty to mas prerobene?..myslim mas tam inu farbu lediek?

Vloženo

...no hej ale kde mam zacat? ...to je jedno?..ty to mas prerobene?..myslim mas tam inu farbu lediek?

Pohladaj si temu o zmene podsvietenia, pripadne sa tu preberalo ako vybrat tlacitko z pristrojovky.

Pozri si to v DP, je dostupna tu na fore. Musis vycvakat plast okolo tlacitok a potom mozes zboku vypacit tlacitka. Rozoberanie uz je o "hrani sa".

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...