Velouš Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Chlapi poraďte,kdo můžete.Po zapnutí zapalování je slyšet u motoru jak se čerpá palivo,asi 5 sekund a pak vypne,ale dál se ozývá pískání,které vychází asi někde z prostoru u škrtící klapky,trvá to asi 30sekund a potom to cvakne a je klid.U předchozí Octávie mi to tak nepískalo.Je to normální,nebo je to chyba a něco se hlásí že odejde???Palivový filtr jsem vyměnil. Octavia 1.8T 20V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeneburg Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 no,na O1 2.0 to dela, je to servo skrtici lapky, teda ted to uz nejaku dobu nedela, ono to vlastne nedela nic. Asi to bude stretem s autobusovou zastavkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 23. Září 2007 Sdílet Vloženo 23. Září 2007 Chlapi poraďte,kdo můžete.Po zapnutí zapalování je slyšet u motoru jak se čerpá palivo,asi 5 sekund a pak vypne,ale dál se ozývá pískání,které vychází asi někde z prostoru u škrtící klapky,trvá to asi 30sekund a potom to cvakne a je klid.U předchozí Octávie mi to tak nepískalo.Je to normální,nebo je to chyba a něco se hlásí že odejde???Palivový filtr jsem vyměnil.Octavia 1.8T 20V Taky mi to píská. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Normální jev.......................:-)))))))))))))))))))))1.8T a 1.8TRS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bazz Vloženo 2. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2007 Je to normální dělá to i felda 1.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xtrack Vloženo 3. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2007 Je to normální dělá to i felda 1.6 Fabia 1,2-47Kw taky normální jev dělá to ikdyž vypneš motor.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.