Volvak Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Vyměnil jsem 2 tlačítkové za 3 tlačítkové klíče a nefunguje Mi zamykaní a odemykání tlačítky.Mám konfortku 433C. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Vyměnil jsem 2 tlačítkové za 3 tlačítkové klíče a nefunguje Mi zamykaní a odemykání tlačítky.Mám konfortku 433C. mají shodnou frekvenci?, máš je přizpůsobené? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 24. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Na klíčích je frekvence 434.Myslíš když zmáčknu tlačítko a pak zamknu to jsem dělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Na klíčích je frekvence 434.Myslíš když zmáčknu tlačítko a pak zamknu to jsem dělal. frekvence musí být stejná s komfotkou, přizpůsobení přes vag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 24. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Můžeš mi napsat rychlej návod ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Můžeš mi napsat rychlej návod ???? komfortka - 10přizpůsobení, kanál 00 - smazat naučené klíče (smazat adaptační hodnoty), kanál 01 - přizpůsobení nových klíčů DO (zadat jejich počet 0000x) x-max 8ks, OK - na přizpůsobovaných ovladačích postupně stisknout zamknutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Volvak Vloženo 24. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2007 (editace) Moc dík už to funguje . Editováno: 24. Září 2007, autor: Volvak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Moc dík už to funguje . rád pomůžu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.