Jirik.DC Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 (editace) Tak jsem koukal, že Milotec nabízí polepy na lišty na palubce a na dveřích http://www.milotec.net/dekory-interieru-sa...-octavia-ii.htm ..tak si říkám, jak by to vypadalo udělat je do barvy auta.. Editováno: 24. Září 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 Tak jsem koukal, že Milotec nabízí polepy na lišty na palubce a na dveříchhttp://www.milotec.net/dekory-interieru-sa...-octavia-ii.htm ..tak si říkám, jak by to vypadalo udělat je do barvy auta.. Já si myslím ,že přestříkání lišt v interiéru do barvy vozu by vypadalo velice dobře . Bohužel polepy moc nemusím , nemám rád když něco moc přečuhuje . Pokud se nalepí polep na díl tak se zvětší o 2-3 mm. a to se mě moc nelíbí , protože je to už poznat že je to polep a né nastříkaný díl . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2007 No právě, říkám si, že by to bylo good..zvlášť když mám černo červené potahy. Jen jak to vyřešit, když ve dveřích jsou ty lišty napevno..taky je mohli udělat na zacvaknutí, jak v palubce.. Tam bych je vycvaknul a stříknul, ale ty dveře nevím..záleží jedině, jak by ty polepy byly řešené.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bburago Vloženo 24. Září 2007 Sdílet Vloženo 24. Září 2007 No právě, říkám si, že by to bylo good..zvlášť když mám černo červené potahy. Jen jak to vyřešit, když ve dveřích jsou ty lišty napevno..taky je mohli udělat na zacvaknutí, jak v palubce.. Tam bych je vycvaknul a stříknul, ale ty dveře nevím..záleží jedině, jak by ty polepy byly řešené.. Ty ve dveřích jsou tam přilepené nebo jak jsou přidělané? Já myslel ,že budou taky jenom nacvaknutý . Bohužel jsem se ještě tak rychle do rozebírání Scouta nedostal . A pokud máš černo červené potahy tak to bude určitě vypadat dobře . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 24. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 24. Září 2007 No právě, říkám si, že by to bylo good..zvlášť když mám černo červené potahy. Jen jak to vyřešit, když ve dveřích jsou ty lišty napevno..taky je mohli udělat na zacvaknutí, jak v palubce.. Tam bych je vycvaknul a stříknul, ale ty dveře nevím..záleží jedině, jak by ty polepy byly řešené.. Ty ve dveřích jsou tam přilepené nebo jak jsou přidělané? Já myslel ,že budou taky jenom nacvaknutý . Bohužel jsem se ještě tak rychle do rozebírání Scouta nedostal . A pokud máš černo červené potahy tak to bude určitě vypadat dobře . Někde tady na fóru mám i fotky, jak ty sedačky vypadají..origo MAD. V těch dveřích jsou lišty natavené..nerozebiratelně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 no já si naopak myslím, že by to v barvě auta moc dobře nevypadalo. Ale to je jen můj subjektivní názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 (editace) no já si naopak myslím, že by to v barvě auta moc dobře nevypadalo. Ale to je jen můj subjektivní názor. Právě taky se rozmýšlím..tak nějak mně to napadlo, jak by to asi vypadalo. Takže sem s názory!! Editováno: 25. Září 2007, autor: Jirik.DC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RoD Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Já bych řek, že docela lacině. Nevím jaké jsou lišty u nižších stupňů výbav, ale takhle mi to malinko připadá jako dřevěné prkýnko, když místo bezbarvým lakem či mořidlem prostě máznu barvou. Takže dva subjektivní by už mohl být jeden malý objektivní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Nemám na mysli máznout barvou..prostě klasicky nástřik včetně krycího laku Kdyby to alespoň bylo jak u Elegance, kde jsou decentní a lesklé..u nižších výbav jsou lišty stříbrné, a jsou a hlavně i vypadají plastové. K imitaci hliníku to má hodně daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Jirko, vsadil bych se, že kdyby to lezlo z fabriky v barvě karoserie, tak už někdo přemýšlí, jak to nastříkat na stříbrno. Ale já myslím, že právě ta stříbrná tomu sluší. Tak proč se za každou cenu odlišovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj,když už cítíš tu potřebu je nastříkat, máš možnost je vymaskovat maskovacími páskami-nejlépe Japonské Tamiya či Gunze.Dají se koupit v modelářských potřebách( co se prodávají plastikové stavebnice).S tím stříkáním si dej ale pozor, buď použij opradu orig. barvy Škoda a barvu nechte vytvrdnout v peci - znamená to sice vymontovat celý tapecírung dveří ale je to nutné.Kluci od nás si stříkali tyto lišty jen nějakou barvou ve sprayi a po čase se jim začala loupat, zřejmě vlivem vysokých teplot v interiéru v letních měsících.Takové ty dekory z nepravého dřeva do aut jsou právě proto tak drahé, že se používají nějaké speciální barvy na interiery automobilů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 Ahoj,když už cítíš tu potřebu je nastříkat, máš možnost je vymaskovat maskovacími páskami-nejlépe Japonské Tamiya či Gunze.Dají se koupit v modelářských potřebách( co se prodávají plastikové stavebnice).S tím stříkáním si dej ale pozor, buď použij opradu orig. barvy Škoda a barvu nechte vytvrdnout v peci - znamená to sice vymontovat celý tapecírung dveří ale je to nutné.Kluci od nás si stříkali tyto lišty jen nějakou barvou ve sprayi a po čase se jim začala loupat, zřejmě vlivem vysokých teplot v interiéru v letních měsících.Takové ty dekory z nepravého dřeva do aut jsou právě proto tak drahé, že se používají nějaké speciální barvy na interiery automobilů. Což o to, tu potřebu zatím nemám, jen mně to tak napadlo, jestli by to stálo za úvahu.. Jinak modýlky je moje druhý já, takže pásky znám a často používám.. Ty tapecy bych určite nesundaval..to už spíš by byly použitelné ty nalepovací od Milotecu. Taky si říkám, proč Milotec nabízí právě stříbrné, když to je pro OII skoro standard. Asi to bude tou jejich posedlostí stříbrnými plasty, dělají z toho teď úplně všechno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 co jsou zač ty pásky ? Jak se s tím pracuje ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 26. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 26. Září 2007 co jsou zač ty pásky ? Jak se s tím pracuje ? To právě nevím..jen jsem koukal, že je Milotec nabízí..viz odkaz nahoře. Na druhou stranu by to mohla být dobrá alternativa, když se lišty ve dveřích poškrábou.. Jinak i ty z Elegance mi přijdou elegantní (to je divný ) . Jen kdyby i do dveří byly jen nacvaklé a ne natavené.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 26. Září 2007 Sdílet Vloženo 26. Září 2007 myslím ty "maskovací pásky" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 27. Září 2007 Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Ahoj,když už cítíš tu potřebu je nastříkat, máš možnost je vymaskovat maskovacími páskami-nejlépe Japonské Tamiya či Gunze.Dají se koupit v modelářských potřebách( co se prodávají plastikové stavebnice).S tím stříkáním si dej ale pozor, buď použij opradu orig. barvy Škoda a barvu nechte vytvrdnout v peci - znamená to sice vymontovat celý tapecírung dveří ale je to nutné.Kluci od nás si stříkali tyto lišty jen nějakou barvou ve sprayi a po čase se jim začala loupat, zřejmě vlivem vysokých teplot v interiéru v letních měsících.Takové ty dekory z nepravého dřeva do aut jsou právě proto tak drahé, že se používají nějaké speciální barvy na interiery automobilů. Což o to, tu potřebu zatím nemám, jen mně to tak napadlo, jestli by to stálo za úvahu.. Jinak modýlky je moje druhý já, takže pásky znám a často používám.. Ty tapecy bych určite nesundaval..to už spíš by byly použitelné ty nalepovací od Milotecu. Taky si říkám, proč Milotec nabízí právě stříbrné, když to je pro OII skoro standard. Asi to bude tou jejich posedlostí stříbrnými plasty, dělají z toho teď úplně všechno Ahoj, taky mě nabídka Milotecu v tomto smyslu připadá praštěná, plastové výlisky jako takové snad nejsou špatné ale jejich barva není nic moc, v dnešní době technologie dovolují plasty pochromovat nebo udělat v jakékoliv barvě či dřevěném dekoru.Jejich volba mi nepřipadá šťastná.Ani se nedivím, že se kluci rozčilovali nad externími doplňky na RS v tom šedivém plastu opravdu moc heké nejsou, přitom i jenom černé by na corridě či stříbrné metalíze byly mnohem hezčí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 27. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. Září 2007 Ahoj, taky mě nabídka Milotecu v tomto smyslu připadá praštěná, plastové výlisky jako takové snad nejsou špatné ale jejich barva není nic moc, v dnešní době technologie dovolují plasty pochromovat nebo udělat v jakékoliv barvě či dřevěném dekoru.Jejich volba mi nepřipadá šťastná.Ani se nedivím, že se kluci rozčilovali nad externími doplňky na RS v tom šedivém plastu opravdu moc heké nejsou, přitom i jenom černé by na corridě či stříbrné metalíze byly mnohem hezčí. Přesně..černou bych volil jako základ a to případně lakovat, protože černá sama o sobě může být jako doplněk finální. Takhle je to všechno stříbrný a to se nehodí snad k ničemu, takže všechno stříkat..no logika jak fík To samé ty vnitřní lišty..v Clasiku i Ambiente jsou stříbrné, tak to má logiku, že ty přelepy jsou to samý . Kdyby aspoň dezén carbon,černé lesklé nebo cokoliv jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Ahoj, taky mě nabídka Milotecu v tomto smyslu připadá praštěná, plastové výlisky jako takové snad nejsou špatné ale jejich barva není nic moc, v dnešní době technologie dovolují plasty pochromovat nebo udělat v jakékoliv barvě či dřevěném dekoru.Jejich volba mi nepřipadá šťastná.Ani se nedivím, že se kluci rozčilovali nad externími doplňky na RS v tom šedivém plastu opravdu moc heké nejsou, přitom i jenom černé by na corridě či stříbrné metalíze byly mnohem hezčí. Přesně..černou bych volil jako základ a to případně lakovat, protože černá sama o sobě může být jako doplněk finální. Takhle je to všechno stříbrný a to se nehodí snad k ničemu, takže všechno stříkat..no logika jak fík To samé ty vnitřní lišty..v Clasiku i Ambiente jsou stříbrné, tak to má logiku, že ty přelepy jsou to samý . Kdyby aspoň dezén carbon,černé lesklé nebo cokoliv jiného Ahoj,já bych bral ty vnitřní lišty černé, mám iterier černo-béžový a ta stříbrná se tam vůbec nehodí.Časem s tím musím něco udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2007 myslím ty "maskovací pásky" Jako maskovací používám u modýlků takovou tu "papírovou" žlutou, dá se řezat na skle, pak má rovné hrany a aby tolik nedržela a nestrhávala barvu pod ní (z modelů), tak ji vždycky párkrát nalepím třeba na ruku a zbavím přebytečného lepidla..mám to lety odzkoušené a maximální spokojenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 28. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. Září 2007 Ahoj,já bych bral ty vnitřní lišty černé, mám iterier černo-béžový a ta stříbrná se tam vůbec nehodí.Časem s tím musím něco udělat. No právě..ale to v Milotecu ne..oni udělají na stříbrné lišty stříbrné polepy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 28. Září 2007 Sdílet Vloženo 28. Září 2007 to mi připomíná chlebovou pochoutku. Neznáte ? To jsou dva silný krajíce a mezi nima jeden slabej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sleep77 Vloženo 15. Březen 2008 Sdílet Vloženo 15. Březen 2008 (editace) Pokud můžu dát svůj názor na polepy nebo na nástřik,tak osobně bych raději šel do nástřiku,měl jsme zkušenost s obojím a ten nástřik vypadal lépe,je ale důležité to neodfláknout v O1 jsem měl nástřik a bylo to móóóc hezké Editováno: 15. Březen 2008, autor: Sleep77 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yasm Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 Pokud můžu dát svůj názor na polepy nebo na nástřik,tak osobně bych raději šel do nástřiku,měl jsme zkušenost s obojím a ten nástřik vypadal lépe,je ale důležité to neodfláknout v O1 jsem měl nástřik a bylo to móóóc hezké Páni! To je krásnýýý! Má ta barva nějaký číslo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 23. Červen 2008 Sdílet Vloženo 23. Červen 2008 To vypadá pomalu lepší než originál v RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 27. Červen 2008 Sdílet Vloženo 27. Červen 2008 tak to se mi taky líbí... uvažoval jsem o tom, že bych ten rámeček kolem rádia hodil do barvy... ale zatím váhám... ve Scoutu mám stříbrný lišty, takže jediná vhodná barva je právě ta stříbrná... ale tohle je fak šukézní! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.