Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

?????

Upraveno od Pawouk
Odstraněna citace.

Miro on to myslí tak že místo diagnostiky tam bude 12V. Na zloděje pak bude čekat překvapení.

pomaha to ? 

Upraveno od Pawouk
Odstraněna citace.

No to nevím jen jsem vysvětlil co kolega napsal.

ked mu to odpali laptop od jedu rozbiji cele auto...

Upraveno od Pawouk
Odstraněna citace.

miro_pd - necituj předchozí příspěvek.

Jo, i to by se mohlo stát.

No to už je riziko já mám zabezpečení takové že mám auto v garáži a na dvoře dva housery. Můžu říct že mám někdy strach projít :D Stačí když kdokoliv projede jen autem a je okamžitě křik. Jinak nejsem magor nemá ty housery na hlídání ale na parádu a tohle je takový bonus :D

vo viedni na ulici jedine ze si ich o spatne zrcatka uviazem. alebo napcham do kufra. 

Upraveno od Pawouk
Odstraněna citace.

Hele, já to nebudu psát stokrát - necituj předchozí příspěvek, porušuješ pravidla fora. Tlačítko "Citovat" není určeno pro odpověď na přímo předcházející příspěvek.

Necituj příspěvky nebo tě Pawouk zabije :D

sorry som si to nevsimol. posledne dva dni som mal v rakusku akusky odbornej skoly, a vsetko moje sustredenie slo tam.  uz to mam dneska za sebou ako treti najlepsi :) predbehol somi  rodenych rakusanov :D 

• 2 týdny později...

tomuto hovorim autoalarm .... :kol-25:

• 5 měsíců později...

ake zabezpecenie sa oplati dat si do starej fabie ? i ked nema velku hodnotu, nerad by som o nu prisiel. auta sa tu kradnu casto a  staru fabku nikdo nepoisti. na mojej predchadzajucej som mal construck zamykanie riadiacej paky. celkom sa my to pacilo. ale to som tam mal uz zakupene s autom. kolko to asi stoji to dodatone namontovat ? alebo co je este vyhodna alternativa zabezpecenia ? viem, ze ked nikedo chce, ukradne hoci co, ale na co im to ulahcovat a asi si vyberu radsej menej zabezpecenu. zlodeji. 

já jsem si udělal pod palubkou vypínač skrytej na pal čerpadlo který je pod zad sedačkou takže pokud ho vypnu nenatočíš motor přerušíš přívod paliva :kol-47:

Jaké je nejlepší za rozumné peníze? Prosím pár příkladů a ceny.....Děkan.

skrytý spínač a napojit na benz čerpadlo

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.