NNNTomas Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Ahoj zdálo se mi, že při brždění s vyřazenou rychlostí mi to míň brzdí. S kvaltem to brzdí dobře (přece jen jsou vyšší otáčky ne na volnoběh). Tipoval bych to že uchází posilovač. Zkoušel jsem při volnoběhu stát na brzdě, a přitom přidávat plyn - pedál brzdy se trochu propadl... Bude to únikem tlaku z posilovače? Hadiček? apod...kam kouknout? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Ahojzdálo se mi, že při brždění s vyřazenou rychlostí mi to míň brzdí. S kvaltem to brzdí dobře (přece jen jsou vyšší otáčky ne na volnoběh). Tipoval bych to že uchází posilovač. Zkoušel jsem při volnoběhu stát na brzdě, a přitom přidávat plyn - pedál brzdy se trochu propadl... Bude to únikem tlaku z posilovače? Hadiček? apod...kam kouknout? nejdriv projdi tu co vede do posilovace,nejlepe nastartuj a rekni nekomu at ti vypne motor a ty poslouchej u posilovace,zda ti po vypnuti motoru nekde neuchazi vzduch,pokud ne,tak se podivat na vyvevu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 vývěvu - tim myslíš posilovač? Ten se mění jako celek,né? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lada Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 no ja nechci radit, ale každý auto brzdí líp se zařazenou rychlostí.Teda všechny auta co jsem řidil to dělaji a dělaj superb, fabia, octavia A4 A6 A8 a milion dalsích Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavie81 Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 vývěvu - tim myslíš posilovač? Ten se mění jako celek,né? myslim to,co dela podtlak a vede do posilovace,ale ted koukam,ze to je fabka,tak tam uplne presne nevim,zda to ma stejne jak octavie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 25. Září 2007 Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Ked pridas plyn podtlak je vacsi a preto mas pocit ze to "lepsie" brzdi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NNNTomas Vloženo 25. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 25. Září 2007 Přesně tak...Zkoušel jsem brzdit s vyřazenou rychlostí - napřed 3x lehce přibrzdil, a pak chtěl prudce zabrzdit - musel sem na to šlapat vetší silou, než když brzdím s kvaltem sice při tom brzdim navíc motorem a mám tim pádem i větší otáčky než jsou volnoběžné -> větší podtlak...ale je to znát. Si to někdo schválně zkuste, třeba je to normální (i logický) a je to vlastnost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Je to vlastnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.