Publikováno Září 25, 200717 r Ahoj zdálo se mi, že při brždění s vyřazenou rychlostí mi to míň brzdí. S kvaltem to brzdí dobře (přece jen jsou vyšší otáčky ne na volnoběh). Tipoval bych to že uchází posilovač. Zkoušel jsem při volnoběhu stát na brzdě, a přitom přidávat plyn - pedál brzdy se trochu propadl... Bude to únikem tlaku z posilovače? Hadiček? apod...kam kouknout?
Září 25, 200717 r Ahojzdálo se mi, že při brždění s vyřazenou rychlostí mi to míň brzdí. S kvaltem to brzdí dobře (přece jen jsou vyšší otáčky ne na volnoběh). Tipoval bych to že uchází posilovač. Zkoušel jsem při volnoběhu stát na brzdě, a přitom přidávat plyn - pedál brzdy se trochu propadl... Bude to únikem tlaku z posilovače? Hadiček? apod...kam kouknout? nejdriv projdi tu co vede do posilovace,nejlepe nastartuj a rekni nekomu at ti vypne motor a ty poslouchej u posilovace,zda ti po vypnuti motoru nekde neuchazi vzduch,pokud ne,tak se podivat na vyvevu
Září 25, 200717 r no ja nechci radit, ale každý auto brzdí líp se zařazenou rychlostí.Teda všechny auta co jsem řidil to dělaji a dělaj superb, fabia, octavia A4 A6 A8 a milion dalsích
Září 25, 200717 r vývěvu - tim myslíš posilovač? Ten se mění jako celek,né? myslim to,co dela podtlak a vede do posilovace,ale ted koukam,ze to je fabka,tak tam uplne presne nevim,zda to ma stejne jak octavie
Září 25, 200717 r Autor Přesně tak...Zkoušel jsem brzdit s vyřazenou rychlostí - napřed 3x lehce přibrzdil, a pak chtěl prudce zabrzdit - musel sem na to šlapat vetší silou, než když brzdím s kvaltem sice při tom brzdim navíc motorem a mám tim pádem i větší otáčky než jsou volnoběžné -> větší podtlak...ale je to znát. Si to někdo schválně zkuste, třeba je to normální (i logický) a je to vlastnost...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.