NNNTomas Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Ahoj zdálo se mi, že při brždění s vyřazenou rychlostí mi to míň brzdí. S kvaltem to brzdí dobře (přece jen jsou vyšší otáčky ne na volnoběh). Tipoval bych to že uchází posilovač. Zkoušel jsem při volnoběhu stát na brzdě, a přitom přidávat plyn - pedál brzdy se trochu propadl... Bude to únikem tlaku z posilovače? Hadiček? apod...kam kouknout? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octavie81 Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Ahojzdálo se mi, že při brždění s vyřazenou rychlostí mi to míň brzdí. S kvaltem to brzdí dobře (přece jen jsou vyšší otáčky ne na volnoběh). Tipoval bych to že uchází posilovač. Zkoušel jsem při volnoběhu stát na brzdě, a přitom přidávat plyn - pedál brzdy se trochu propadl... Bude to únikem tlaku z posilovače? Hadiček? apod...kam kouknout? nejdriv projdi tu co vede do posilovace,nejlepe nastartuj a rekni nekomu at ti vypne motor a ty poslouchej u posilovace,zda ti po vypnuti motoru nekde neuchazi vzduch,pokud ne,tak se podivat na vyvevu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNNTomas Posted September 25, 2007 Author Share Posted September 25, 2007 vývěvu - tim myslíš posilovač? Ten se mění jako celek,né? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 no ja nechci radit, ale každý auto brzdí líp se zařazenou rychlostí.Teda všechny auta co jsem řidil to dělaji a dělaj superb, fabia, octavia A4 A6 A8 a milion dalsích Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octavie81 Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 vývěvu - tim myslíš posilovač? Ten se mění jako celek,né? myslim to,co dela podtlak a vede do posilovace,ale ted koukam,ze to je fabka,tak tam uplne presne nevim,zda to ma stejne jak octavie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jogofogo Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 Ked pridas plyn podtlak je vacsi a preto mas pocit ze to "lepsie" brzdi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NNNTomas Posted September 25, 2007 Author Share Posted September 25, 2007 Přesně tak...Zkoušel jsem brzdit s vyřazenou rychlostí - napřed 3x lehce přibrzdil, a pak chtěl prudce zabrzdit - musel sem na to šlapat vetší silou, než když brzdím s kvaltem sice při tom brzdim navíc motorem a mám tim pádem i větší otáčky než jsou volnoběžné -> větší podtlak...ale je to znát. Si to někdo schválně zkuste, třeba je to normální (i logický) a je to vlastnost... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maverick Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 Je to vlastnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts