Jack_lib Vloženo 26. Září 2007 Vloženo 26. Září 2007 Dnes jsem byl na prohlídce podvozkových částí u Auto Kelly (je to akce za 99,-), týpek si za to nic neřek, a jak jsme se bavili, tak říkal, že oni také dělají garanční prohlídky. Zajímaly by mě vyše názory. Našel mi špatný kosti (mě ne, autu ), spodní kuláky a u zadního tlumiče mám prasklou gumovou manžetu - tlumič je nahatej. Říkal mi rovnou, že kosti Starline moc nedoporučujou a doporučil mi MOOGy (aby vydělali ). Vím, že jsou kvalitní, ale odpovídá ta cena životnosti (resp kvalitě)? Pokud bych si sehnal (nevím ale kde) origo díly škoda za dobrou cenu a nechal jim to tam namontovat, je to cenově výhodnější, nebo to mám nechat na Škoda servisu? Dále mi odchází výfuk. Pokud bych si ho sehnal a namontoval u nich, dají mi 4-letou záruku? Citovat
blizard Vloženo 26. Září 2007 Vloženo 26. Září 2007 Co se týče výfuku podívej se na stránky bosal, mají tam i ceníky. Zde je odkaz: Bosal Citovat
octavie81 Vloženo 26. Září 2007 Vloženo 26. Září 2007 moogy jsou kvalitni veci,ted jsem kupoval silenbloky a vysly po sleve na 120kc Citovat
Jack_lib Vloženo 26. Září 2007 Autor Vloženo 26. Září 2007 Co se týče výfuku podívej se na stránky bosal, mají tam i ceníky. Zde je odkaz: Bosal Bosal asi ne e, to spíš origo od Faurecie. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.