Kovysek Vloženo 20. Září 2014 Sdílet Vloženo 20. Září 2014 Dobrá tedy zkusím to vyměnit. Jen bych se chtěl zeptat, kde to je, jak to vypadá, co je potřeba demontovat, nějaký postup ? Nejlépe i s fotodokumentací ? Nic jsem bohužel nenašel a 3 kila nechat v servisu se mi nechce, jsem student, takže pro mě 3 kila jsou skoro tři cesty do školy a zpátky Takhle už jsem si některé věci vyměňoval a kdybych to spočítal tak jsem si na tomhle ušetřil dobré 4 tisíce, což pro mě není málo Ovšem - na dílech jako je tohle nešetřím, pokud to vyloženě není jedno - např brzdový spínač jsem vzal ten levnější, nějaká italská výroba. Ale u tohoto dílu se prý čína nedoporučuje, tak tady půjdu do originálu nebo od někoho kdo prodává auto nebo tak Díky moc za případné pomoci a rady, hezký den přeji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chase Vloženo 21. Září 2014 Sdílet Vloženo 21. Září 2014 postup i obrazek snimace otacek mas o 2 prispevky vyse problem s teplymi starty uz resim dost dlouho, zavada je to sporadicka a ta se blbe odhaluje. Signaly kliky i vacky na osciloskopu jsou vzorove, ale nikdy jsem se netrefil do okamziku, kdy nastane zavada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 jedu oktavkou do plzně byl jsem línej vyndat supa z garáže , přijedu na křižovatku kde v protisměru jeli jaký si vojácí s technikou , slavnosti osvobození , zastavím na červenou čučím na ně a auto chcíplo si říkam špatná spolupráce mozek noha brzda a spojka, chci nastartovat a nic tak znova a chatlo to jak pumpa na sračky do toho kontrolka vyplého ASR no nic jedu nakoupit auto nejelo jak má po dalším startu i elektronika motoru , volám domu paní at se je na telefonu a připraví supa zaklapne podval a vyrazí pro mě :-) naštěstí jsem dojel v nouzáku , napích a bylo jasno snímač kliky g28, naštěstí jsem ho měl doma , vyměněn a zase auto jezdí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 3. Květen 2015 Sdílet Vloženo 3. Květen 2015 presne toto sa aj mne stalo identická situácia.......zajtra by mi mal prísť snímač tak uvidím či to pomôže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houska2309 Vloženo 20. leden 2021 Sdílet Vloženo 20. leden 2021 zdravim da se cidlo kliky vymenit zvrchu nebo zespoda motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.