stukator Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Vie mi niekto poradit ako sa daju odskusat tycky stabilizatora?? a po kolkych Km asi tak odchadzaju .Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Mne odišla teraz na ľavej strane a to mám najazdené 37000 km. Poznáš to tak, že keď ju chytíš a poriadne s ňou zakýveš, tak by si mal cítiť jemnú vôľu v tom kĺbe... Auto by malo stáť na rovine a kolesa by si mal mať rovno, alebo to treba dať na veľký zdvihák, nech máš voľnú celú nápravu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MELLO Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Mě je poprvé měnili na záruku asi v cca. 30tis a teď mám na nich najeto přes 100tis a stále drží - záhada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 29. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 29. Září 2007 (editace) Mne odišla teraz na ľavej strane a to mám najazdené 37000 km. Poznáš to tak, že keď ju chytíš a poriadne s ňou zakýveš, tak by si mal cítiť jemnú vôľu v tom kĺbe... Auto by malo stáť na rovine a kolesa by si mal mať rovno, alebo to treba dať na veľký zdvihák, nech máš voľnú celú nápravu... a ako s nou zakyvat do stran?? alebo hore dole?? mne ich menil este prvy majitel a to mam najazdene odvtedy asi 60 000 Editováno: 29. Září 2007, autor: stukator Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f888 Vloženo 29. Září 2007 Sdílet Vloženo 29. Září 2007 Mne odišla teraz na ľavej strane a to mám najazdené 37000 km. Poznáš to tak, že keď ju chytíš a poriadne s ňou zakýveš, tak by si mal cítiť jemnú vôľu v tom kĺbe... Auto by malo stáť na rovine a kolesa by si mal mať rovno, alebo to treba dať na veľký zdvihák, nech máš voľnú celú nápravu... a ako s nou zakyvat do stran?? alebo hore dole?? mne ich menil este prvy majitel a to mam najazdene odvtedy asi 60 000 To je jedno, ak je tam vôľa tak sa ukáže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 30. Září 2007 Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Mne odišla teraz na ľavej strane a to mám najazdené 37000 km. Poznáš to tak, že keď ju chytíš a poriadne s ňou zakýveš, tak by si mal cítiť jemnú vôľu v tom kĺbe... Auto by malo stáť na rovine a kolesa by si mal mať rovno, alebo to treba dať na veľký zdvihák, nech máš voľnú celú nápravu... a ako s nou zakyvat do stran?? alebo hore dole?? mne ich menil este prvy majitel a to mam najazdene odvtedy asi 60 000 To je jedno, ak je tam vôľa tak sa ukáže. Přesně tak, chytnout a cloumat s ní, pokud je vůle, ona se ukáže. První ročníky Fabie měli stabíky hodně špatné, vydrželi cca 40tisíc km. Po pár letech začali dělat tyčky jiné a ty vydrží mnohem více. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stukator Vloženo 30. Září 2007 Autor Sdílet Vloženo 30. Září 2007 Mne odišla teraz na ľavej strane a to mám najazdené 37000 km. Poznáš to tak, že keď ju chytíš a poriadne s ňou zakýveš, tak by si mal cítiť jemnú vôľu v tom kĺbe... Auto by malo stáť na rovine a kolesa by si mal mať rovno, alebo to treba dať na veľký zdvihák, nech máš voľnú celú nápravu... a ako s nou zakyvat do stran?? alebo hore dole?? mne ich menil este prvy majitel a to mam najazdene odvtedy asi 60 000 To je jedno, ak je tam vôľa tak sa ukáže. Přesně tak, chytnout a cloumat s ní, pokud je vůle, ona se ukáže. První ročníky Fabie měli stabíky hodně špatné, vydrželi cca 40tisíc km. Po pár letech začali dělat tyčky jiné a ty vydrží mnohem více. Dik moc vyskusam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.