Publikováno Září 29, 200717 r Vie mi niekto poradit ako sa daju odskusat tycky stabilizatora?? a po kolkych Km asi tak odchadzaju .Dik
Září 29, 200717 r Mne odišla teraz na ľavej strane a to mám najazdené 37000 km. Poznáš to tak, že keď ju chytíš a poriadne s ňou zakýveš, tak by si mal cítiť jemnú vôľu v tom kĺbe... Auto by malo stáť na rovine a kolesa by si mal mať rovno, alebo to treba dať na veľký zdvihák, nech máš voľnú celú nápravu...
Září 29, 200717 r Mě je poprvé měnili na záruku asi v cca. 30tis a teď mám na nich najeto přes 100tis a stále drží - záhada.
Září 29, 200717 r Autor Mne odišla teraz na ľavej strane a to mám najazdené 37000 km. Poznáš to tak, že keď ju chytíš a poriadne s ňou zakýveš, tak by si mal cítiť jemnú vôľu v tom kĺbe... Auto by malo stáť na rovine a kolesa by si mal mať rovno, alebo to treba dať na veľký zdvihák, nech máš voľnú celú nápravu... a ako s nou zakyvat do stran?? alebo hore dole?? mne ich menil este prvy majitel a to mam najazdene odvtedy asi 60 000 Upraveno Září 29, 200717 r od stukator
Září 29, 200717 r Mne odišla teraz na ľavej strane a to mám najazdené 37000 km. Poznáš to tak, že keď ju chytíš a poriadne s ňou zakýveš, tak by si mal cítiť jemnú vôľu v tom kĺbe... Auto by malo stáť na rovine a kolesa by si mal mať rovno, alebo to treba dať na veľký zdvihák, nech máš voľnú celú nápravu... a ako s nou zakyvat do stran?? alebo hore dole?? mne ich menil este prvy majitel a to mam najazdene odvtedy asi 60 000 To je jedno, ak je tam vôľa tak sa ukáže.
Září 30, 200717 r Mne odišla teraz na ľavej strane a to mám najazdené 37000 km. Poznáš to tak, že keď ju chytíš a poriadne s ňou zakýveš, tak by si mal cítiť jemnú vôľu v tom kĺbe... Auto by malo stáť na rovine a kolesa by si mal mať rovno, alebo to treba dať na veľký zdvihák, nech máš voľnú celú nápravu... a ako s nou zakyvat do stran?? alebo hore dole?? mne ich menil este prvy majitel a to mam najazdene odvtedy asi 60 000 To je jedno, ak je tam vôľa tak sa ukáže. Přesně tak, chytnout a cloumat s ní, pokud je vůle, ona se ukáže. První ročníky Fabie měli stabíky hodně špatné, vydrželi cca 40tisíc km. Po pár letech začali dělat tyčky jiné a ty vydrží mnohem více.
Září 30, 200717 r Autor Mne odišla teraz na ľavej strane a to mám najazdené 37000 km. Poznáš to tak, že keď ju chytíš a poriadne s ňou zakýveš, tak by si mal cítiť jemnú vôľu v tom kĺbe... Auto by malo stáť na rovine a kolesa by si mal mať rovno, alebo to treba dať na veľký zdvihák, nech máš voľnú celú nápravu... a ako s nou zakyvat do stran?? alebo hore dole?? mne ich menil este prvy majitel a to mam najazdene odvtedy asi 60 000 To je jedno, ak je tam vôľa tak sa ukáže. Přesně tak, chytnout a cloumat s ní, pokud je vůle, ona se ukáže. První ročníky Fabie měli stabíky hodně špatné, vydrželi cca 40tisíc km. Po pár letech začali dělat tyčky jiné a ty vydrží mnohem více. Dik moc vyskusam
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.