Martin.VIP Vloženo 5. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2007 (editace) Ahoj mám dotaz ohledně climatronicu... všiml jsem si že u VW Passat když dám climatronic do režimu AUTO tak se spustí ventilátory na nejvyšší výkon.. jde slyšet jak hučí... jako když se přehřeje auto a ochlazuje se ventilátorama... mám předělávanou AC na Climatronic ale nevšiml jsem si že by mi při řežimu AUTO spustili ventilátory tak jako u Passatu.. točí se oba to jo ale jakoby pořád na první stupen.. klima chladí.. ale fouká dlouho než se auto vychladí... proto se ptám zda je to u Octavii normální nebo ne.:. Děkuji za info jinak Š. Octavia TDI 81 kw, rv. 99 (AC->Climatronic, 2,5. gen -> 3. gen - bez řj motoru) a ještě jeden dotaz když seženu řj motoru z faceliftové verze bude stačit jen její výměna a nakodování nebo je potřeba i pinovat???? Editováno: 5. Říjen 2007, autor: Martin.VIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 passat má podélně uloženej motor, má jednu vrtuli na vizkospojce a druhou el. motor) vrtule by měli sepnout na II. stupen až při větší teplotě ř.j. motoru jinej konektor(nejde přispůsobit) a jiný konektory na čidlech v motoru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.