Martin.VIP Vloženo 5. Říjen 2007 Vloženo 5. Říjen 2007 (editace) Ahoj mám dotaz ohledně climatronicu... všiml jsem si že u VW Passat když dám climatronic do režimu AUTO tak se spustí ventilátory na nejvyšší výkon.. jde slyšet jak hučí... jako když se přehřeje auto a ochlazuje se ventilátorama... mám předělávanou AC na Climatronic ale nevšiml jsem si že by mi při řežimu AUTO spustili ventilátory tak jako u Passatu.. točí se oba to jo ale jakoby pořád na první stupen.. klima chladí.. ale fouká dlouho než se auto vychladí... proto se ptám zda je to u Octavii normální nebo ne.:. Děkuji za info jinak Š. Octavia TDI 81 kw, rv. 99 (AC->Climatronic, 2,5. gen -> 3. gen - bez řj motoru) a ještě jeden dotaz když seženu řj motoru z faceliftové verze bude stačit jen její výměna a nakodování nebo je potřeba i pinovat???? Editováno: 5. Říjen 2007, autor: Martin.VIP Citovat
Vaša Vloženo 6. Říjen 2007 Vloženo 6. Říjen 2007 passat má podélně uloženej motor, má jednu vrtuli na vizkospojce a druhou el. motor) vrtule by měli sepnout na II. stupen až při větší teplotě ř.j. motoru jinej konektor(nejde přispůsobit) a jiný konektory na čidlech v motoru Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.