VitaP Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 Tahle prapodivná montáž směrem k silnici asi nebude od Škoda Auto, že? Vím, že má být někde u akumulátoru, ale kde a jak? V DP jsem nic nenašel tak se obracím na vás. Foto by bylo naprosto dokonalé. Předem díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 patří an ten nosník, co je pod baterkou rozšířenej, na obrázku je šipka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juros Vloženo 6. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2007 (editace) patří an ten nosník, co je pod baterkou rozšířenej, na obrázku je šipka přijde pod ten nosník a pod baterku přesně jak máš šipku.nahoře na ŘJ by měly být dvě plovoucí matky a přes nosník by měla být přišroubována. Editováno: 6. Říjen 2007, autor: Juros Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan1971 Vloženo 15. Duben 2014 Sdílet Vloženo 15. Duben 2014 nechci zakládat nové téma,jen by mě zajímalo jaký je rozdíl mezi jednotkou č.1J0919506L a č.1J0919506K? teda kromě jiného písmena na konci!!!! připadají mi obě stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.