Monika Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 když jsme koupili Superba od prvního majitele,byli částečně oloupané.Jelikož auto bylo v záruce,nechali jsme je reklamovat a vyměnit.no a tyhle druhá se nám loupou taky.nevíte někdo jak to z nich dostat dolu,jakym přípravkem.je to strašný a nevzhledný...děkuji.. nebo třebas jaké tam dát jiné..jestli se něco dělá.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Reso Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 daj to opat na reklamaciu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 mě to taky hrozně otravovalo, jednou jsem to vyreklamoval a začalo to nanovo. Jednotlivé díly jsem nakonec namočil do kýble s horkou (né vařící) vodou, pochumování se nakrabatilo a šlo lehce sloupat. Plast byl prvních pár hodin s lehce šedivým nádechem ale nakonec krásně ztmavnul. Těď už mám od loupání pokoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monika Vloženo 13. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 mě to taky hrozně otravovalo, jednou jsem to vyreklamoval a začalo to nanovo. Jednotlivé díly jsem nakonec namočil do kýble s horkou (né vařící) vodou, pochumování se nakrabatilo a šlo lehce sloupat. Plast byl prvních pár hodin s lehce šedivým nádechem ale nakonec krásně ztmavnul. Těď už mám od loupání pokoj dik,no ale to se musí rozebrat...jak hodně je to práce,to rozebírání? auto v záruce už nemáme.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miky-Praha Vloženo 13. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 13. Říjen 2007 Já jsem takhle dělal jen madla otevírání dveří, to je jednoduché odstrojit, nic jinýho se mi neloupalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seler Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 No mě to šlo krásně nehtem, sice drbačka, ale když je čas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodger Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Já jsem to pogumování sundal pomocí lihu a jemné brusné pasty na leštičce a můžu říct, že to vypadá ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 14. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Taky jsem To řešil a snažil sundat vším možným,ale nakonec to šlo nejlépe obyčejnou gumou co nosí děcka do školy(myslím tím gumu na gumování v sešitech ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monika Vloženo 14. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 14. Říjen 2007 Taky jsem To řešil a snažil sundat vším možným,ale nakonec to šlo nejlépe obyčejnou gumou co nosí děcka do školy(myslím tím gumu na gumování v sešitech ) hm to je skvělej nápad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 1. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2007 mě to taky hrozně otravovalo, jednou jsem to vyreklamoval a začalo to nanovo. Jednotlivé díly jsem nakonec namočil do kýble s horkou (né vařící) vodou, pochumování se nakrabatilo a šlo lehce sloupat. Plast byl prvních pár hodin s lehce šedivým nádechem ale nakonec krásně ztmavnul. Těď už mám od loupání pokoj No ja som to dal do horucej vody a nic moc to nepomohlo ,mozno by vriaca pomohla viac... alebo nejake rididlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 Kolega to ještě brouil myslím 1000 šmirglem pod vodou a bylo to moc pělné-pěkný povrch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 mě to taky hrozně otravovalo, jednou jsem to vyreklamoval a začalo to nanovo. Jednotlivé díly jsem nakonec namočil do kýble s horkou (né vařící) vodou, pochumování se nakrabatilo a šlo lehce sloupat. Plast byl prvních pár hodin s lehce šedivým nádechem ale nakonec krásně ztmavnul. Těď už mám od loupání pokoj No ja som to dal do horucej vody a nic moc to nepomohlo ,mozno by vriaca pomohla viac... alebo nejake rididlo voda pomohla skvely napad:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PutiN Vloženo 2. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2007 mě to taky hrozně otravovalo, jednou jsem to vyreklamoval a začalo to nanovo. Jednotlivé díly jsem nakonec namočil do kýble s horkou (né vařící) vodou, pochumování se nakrabatilo a šlo lehce sloupat. Plast byl prvních pár hodin s lehce šedivým nádechem ale nakonec krásně ztmavnul. Těď už mám od loupání pokoj No ja som to dal do horucej vody a nic moc to nepomohlo ,mozno by vriaca pomohla viac... alebo nejake rididlo voda pomohla skvely napad:) no neco zlezlo v poho ale neco ne , cakal som do toho viac ,mozno voda bola malop horuca ale ten smirgel aj mna napadol ,nabuduce ,sak odstrojit tie madla je 5sek zalezitost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
super(b)man Vloženo 3. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2007 mě to taky hrozně otravovalo, jednou jsem to vyreklamoval a začalo to nanovo. Jednotlivé díly jsem nakonec namočil do kýble s horkou (né vařící) vodou, pochumování se nakrabatilo a šlo lehce sloupat. Plast byl prvních pár hodin s lehce šedivým nádechem ale nakonec krásně ztmavnul. Těď už mám od loupání pokoj No ja som to dal do horucej vody a nic moc to nepomohlo ,mozno by vriaca pomohla viac... alebo nejake rididlo voda pomohla skvely napad:) no neco zlezlo v poho ale neco ne , cakal som do toho viac ,mozno voda bola malop horuca ale ten smirgel aj mna napadol ,nabuduce ,sak odstrojit tie madla je 5sek zalezitost Ja to brousil pod vodou 1200 smirkem a madlo bílé,tak bacha na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mifii Vloženo 4. Listopad 2007 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2007 mě to taky hrozně otravovalo, jednou jsem to vyreklamoval a začalo to nanovo. Jednotlivé díly jsem nakonec namočil do kýble s horkou (né vařící) vodou, pochumování se nakrabatilo a šlo lehce sloupat. Plast byl prvních pár hodin s lehce šedivým nádechem ale nakonec krásně ztmavnul. Těď už mám od loupání pokoj No ja som to dal do horucej vody a nic moc to nepomohlo ,mozno by vriaca pomohla viac... alebo nejake rididlo voda pomohla skvely napad:) no neco zlezlo v poho ale neco ne , cakal som do toho viac ,mozno voda bola malop horuca ale ten smirgel aj mna napadol ,nabuduce ,sak odstrojit tie madla je 5sek zalezitost Ja to brousil pod vodou 1200 smirkem a madlo bílé,tak bacha na to nektere kousky samozrejme nesli tak sem je umyl cifem nebo MIO.Je to tekuty prasek neposkrabe a jde to dolu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danone Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 ja som to prave dorobil. Stací na to riedidlo a handricka. Madla som zlozil zobral domou pretrel handrickou riedidlom a o 2min zas a zas a krasne to uz ten trti krat ostavalo na handricke. Tie madla su teras ako nove. Nechapem preco to vyrobca vobec pogumovával? Aby to pôsobilo kvalitným dojmom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Je to prijemnejsi na dotek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 taky to budu muset sundavat. Jak se to rozebírá? 3 dveře jsou stejný a dveře řidiče jsou jiný? ale jak to sundat? Nějak sem na to nepřišel Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j-novis Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Až se sejdem na kafi,tak ti to ukážu!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Ja to potrebuju taky vedet Napis to !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
delfyn Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 To si děláte srandu néééééé Vem šroubovák a vraž ho pod madlo a je to dole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petřík junior Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Vraz me desi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
random Vloženo 30. Březen 2009 Sdílet Vloženo 30. Březen 2009 Dvere su relativne lahke. Chcem vidiet co budem robit ked sa mi to zacne lupat okolo riadiacej paky. Teraz som si to vsimol na laktovej opierke zozadu. Rozoberanie mi tiez chvilku trvalo, staci dvihnut uplne hore a vysunut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hampejz Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Delfyne: Vraž šroubovák a auto na sračku ? Zkus to dovysvětlit pls kam přesně a jak u řidiče a jak u spolujezdce. Jirko, díky, káva bude jasná věc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky15 Vloženo 31. Březen 2009 Sdílet Vloženo 31. Březen 2009 Musíš vrazit plochý šroubovák na spodek madla a opatrně ho jakoby vypáčit ven, je tam jen nacvaklý a madlo řidiče musíš vyndat takový plast přímo na vnitřku rukojeti, ten vytáhneš a pak se jen madlo zase vyzvakne. Taky je tam nacvaklý. Dělá se to krásně a lehce, nedělat to silou. Já už to dělal několikrát Ale už budu mít klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.