TOMUS Vloženo 15. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2012 V obchode ob auto dily jsou ceny a vychazi mi ze svetla jsou 790 kc pro kus i spinac je 1200 kć pro kus. Nevim kolik stoji kabelaz a servisni prace. U jedneho servisu rekli mi ze teho se ne da udelat i v druhym ze se da udelat. Nevim ci to se da nebo ne Mam verze classic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 (editace) Už vím kolik co stojí na to - mlhovki - 1344 kč - spinač – 840 kč - kabeláž – 816 kč - Servišní prace - nevím Myslím že 1000 kč to je dost za montaž. Editováno: 29. Červenec 2012, autor: TOMUS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 29. Červenec 2012 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2012 Tomus: neni problem dodelat mlhovky, potrebujes samotne mlhovky a spinac, kabelaz se vyrobi a montaz neni problem udelat taky Kdyztak napis dalsi SZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr2b Vloženo 18. Prosinec 2012 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2012 Vypínač ti můžu prodat já a kabeláž taky. Ahoj, sháním kabeláž, máš ještě? A co ten vypínač? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamis76 Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 Dobrý den koupil jsem Mlhové světla na svého Roomstra 2010 po faceliftu chtěl bych je tam dodatečně namontovat ale zjistil jsem že příprava tam vůbec není proto se chci optat kde bych koupil kabely i s denním svícením a jestli existuje nejaký návod na montáž . budu rád za každou radu předem moc děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milhausek Vloženo 12. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2013 hlavně budeš zřejmě potřebovat novou bcm jednotkui - tu mám kdyby jsi potřeboval Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferry97 Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 zdravím mám fabii II po faceliftu , je velký problém zapojení kontrolky pro přední mlhová světla ? A jsou mlhová světla přes relé nebo rovnou ze spínače na světla přes pojistku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TOMUS Vloženo 5. Červen 2016 Sdílet Vloženo 5. Červen 2016 Zdravim . Jakhle máš připojene předni mlhovky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferry97 Vloženo 26. Červen 2016 Sdílet Vloženo 26. Červen 2016 Zdravim . Jakhle máš připojene předni mlhovky? Ještě je tam nemám, ale chtěl bych je. Mám už koupený origo spínač, světla ( s denním svícením) i kabeláž , ale potřeboval bych vědět jaký konektor mám koupit do svorkovnice přístrojové desky a popř. jak se k ní dostat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ferry97 Vloženo 2. Červenec 2016 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2016 (editace) Tak jsem se na to vrhly a jelikož sem sám měl na začátku hodně otázek, tak si říkám že bych mohl tímto někomu pomoct Takže mám Fabii 2 po FL, světla a spínač sem si sehnal z bazaru kabeláž se blbě shání ale není takový problém si jí vyrobit. Montáž je stejná jako u Fabie 2 před FL a denní svícení sem napojil přes pojistku do spínače denního svícení ( u pojistek), je potřeba zaměnit za stávající žlutozelený vodič (který spouští potkávací světla ), tím se při zapnutém zapalovaní a spínač světel v poloze O místo předních potkávacích světel spustí denní světla na mlhovkách, pokud spínač světel přepnete do jiné polohy DS zhasnou, tato funkce lze vypnout spínačem denního svícení (u pojistek), stejně jako tomu bylo doposud s předními potkávačkami .Hodně mě pomohl návod od uživatele Kani, který je na 3 straně tohoto fóra. http://forum.skodahome.cz/topic/32618-predni-mlhovky/page-3 Editováno: 2. Červenec 2016, autor: Ferry97 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.