Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

jaká má být vzdálenost čidla od kroužku ABS, neukazuje čidlo a možná to bude mít spojitost s výměnou ložiska

Editováno: , autor: brzda
Vloženo

Přesnou hodnotu jem teď hned nenašel. V podstatě je to dáno osazením do těhlice. Pokud si vzpomínám na mou montáž, tak mezi magnetem čidla a ABS rotorem nebylo víc než 1 mm. Jestli máš větší mezeru mezi čidlem a rotorem, tak nemáš pořádně na doraz nalisovaný náboj v ložisku.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

toto je to presne co sa deje u mna, kua dva krat po sebe mi ten mechanik bratislavsky "sedo" menil loziska v predu, najprv mi urval jehoo mechanik abs cidlo , kupil som si nove, a teraz po 8 mesiacoch behania s vypnutym abs som sa nasral a isiel do servisu ze to neni mozne , komplet elektrika sa premerala (abs) . rozbieham sa pusti sa abs, bokonca malo obdobie kedy sa samo aj dobrzdilo ked som zastavoval. Ok, tak toto som zistil na zdvyhaku: na lavom prednom snimac ABS je cca 2mm od toho "deraveho informatora" na pravej strane skoro 1 cm, je toto mozne? uz aby si clovek pred tym ako mu daju auto dolu zo zdvyhaku isiel podla dielenskej knihy skontrolovat po nich robotu.

Uf.

a teraz poprosim, chlapy co s tym zle nalisovanym , staci dolisovat? alebo co.

Vloženo
toto je to presne co sa deje u mna, kua dva krat po sebe mi ten mechanik bratislavsky "sedo" menil loziska v predu, najprv mi urval jehoo mechanik abs cidlo , kupil som si nove, a teraz po 8 mesiacoch behania s vypnutym abs som sa nasral a isiel do servisu ze to neni mozne , komplet elektrika sa premerala (abs) . rozbieham sa pusti sa abs, bokonca malo obdobie kedy sa samo aj dobrzdilo ked som zastavoval. Ok, tak toto som zistil na zdvyhaku: na lavom prednom snimac ABS je cca 2mm od toho "deraveho informatora" na pravej strane skoro 1 cm, je toto mozne? uz aby si clovek pred tym ako mu daju auto dolu zo zdvyhaku isiel podla dielenskej knihy skontrolovat po nich robotu.

Uf.

a teraz poprosim, chlapy co s tym zle nalisovanym , staci dolisovat? alebo co.

1cm??? To si děláš prdel ne? Tam musí být něco totálně dokurvený.

Vloženo

je mozne ze by ty umelci u seda v servise nejakym sposobom zamenili naboj? existuje naboj co by pasoval na 1.8 20V T AGU 12/98 model99, a mal iny rozmer alebo rozmer toho dierkaveho infa pre abs?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...