Publikováno Říjen 13, 200717 r jaká má být vzdálenost čidla od kroužku ABS, neukazuje čidlo a možná to bude mít spojitost s výměnou ložiska Upraveno Říjen 13, 200717 r od brzda
Říjen 13, 200717 r Přesnou hodnotu jem teď hned nenašel. V podstatě je to dáno osazením do těhlice. Pokud si vzpomínám na mou montáž, tak mezi magnetem čidla a ABS rotorem nebylo víc než 1 mm. Jestli máš větší mezeru mezi čidlem a rotorem, tak nemáš pořádně na doraz nalisovaný náboj v ložisku.
Leden 3, 200817 r toto je to presne co sa deje u mna, kua dva krat po sebe mi ten mechanik bratislavsky "sedo" menil loziska v predu, najprv mi urval jehoo mechanik abs cidlo , kupil som si nove, a teraz po 8 mesiacoch behania s vypnutym abs som sa nasral a isiel do servisu ze to neni mozne , komplet elektrika sa premerala (abs) . rozbieham sa pusti sa abs, bokonca malo obdobie kedy sa samo aj dobrzdilo ked som zastavoval. Ok, tak toto som zistil na zdvyhaku: na lavom prednom snimac ABS je cca 2mm od toho "deraveho informatora" na pravej strane skoro 1 cm, je toto mozne? uz aby si clovek pred tym ako mu daju auto dolu zo zdvyhaku isiel podla dielenskej knihy skontrolovat po nich robotu. Uf. a teraz poprosim, chlapy co s tym zle nalisovanym , staci dolisovat? alebo co.
Leden 4, 200817 r toto je to presne co sa deje u mna, kua dva krat po sebe mi ten mechanik bratislavsky "sedo" menil loziska v predu, najprv mi urval jehoo mechanik abs cidlo , kupil som si nove, a teraz po 8 mesiacoch behania s vypnutym abs som sa nasral a isiel do servisu ze to neni mozne , komplet elektrika sa premerala (abs) . rozbieham sa pusti sa abs, bokonca malo obdobie kedy sa samo aj dobrzdilo ked som zastavoval. Ok, tak toto som zistil na zdvyhaku: na lavom prednom snimac ABS je cca 2mm od toho "deraveho informatora" na pravej strane skoro 1 cm, je toto mozne? uz aby si clovek pred tym ako mu daju auto dolu zo zdvyhaku isiel podla dielenskej knihy skontrolovat po nich robotu.Uf. a teraz poprosim, chlapy co s tym zle nalisovanym , staci dolisovat? alebo co. 1cm??? To si děláš prdel ne? Tam musí být něco totálně dokurvený.
Leden 4, 200817 r je mozne ze by ty umelci u seda v servise nejakym sposobom zamenili naboj? existuje naboj co by pasoval na 1.8 20V T AGU 12/98 model99, a mal iny rozmer alebo rozmer toho dierkaveho infa pre abs?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.