Cjoctavian Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 Origo RS jsou samozřejmně odrazky, ale prodávají se i nálepky a la RS. Prosiiim, kde sa daju kupit, objednat? Origo Skoda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 21. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2007 (editace) no na lancii na tom světle to bude nejspíš couvačka,bílé odrazky vzadu fakt nesmí být.ohledně té RS odrazky, není to jen samolepka,je to na platovém podkladu a je to do nárazníku zacvaknuté packama, takže bez prolisu a dírek v nárazníku montáž docela složitá. Black K tej Lancii prikladam foto - ma cuvacku len v pravom svetle nad bielou odrazkou. Je to urcite odrazka, lebo predfaceliftove svetla mali taku istu formu - a tam dole boli umiestnene cervene odrazky. PS:a dik za info o macacich ociach Editováno: 22. Prosinec 2007, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Prosiiim, kde sa daju kupit, objednat? Origo Skoda? Jj, origo škoda, zkoušel jsem to hledat na netu, ale nikde to tam honem nevidím:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Asi se jich všichni nabažili, už to není rarita jako dřív :-) nj asi ne...ale ja mit tmavou barvu tak si je tam hned soupnu jako na tu jednicku ale divny, jelikoz jich je v cz jen nekolik paru tak to casem pujde nahoru si myslim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 nj asi ne...ale ja mit tmavou barvu tak si je tam hned soupnu jako na tu jednicku ale divny, jelikoz jich je v cz jen nekolik paru tak to casem pujde nahoru si myslim Mě by se taky líbily, červená světla se na červené ztrácí, ale myslím si, že stejně budou problémy s švestkama a navíc bych se bál, že časem zajdou, zažloutnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 to ze to casem zruzovi...kdo neni blbec tak se o to stara...nejlepsi zkusenost u me je cervena zarovna co se da koupit napriklad u Marka v cartechgroup.cz a sprej na zoravky kterej stoji 150kc, pokud clovek neni vul a obcas svoje auto vidi vecer svitit tak to jednou za 4-6 mesicu nalakuje a ma klid. Ty ty žárovky ještě stříkáš sprejem? Nikdy jsem to neviděl svítit, ale myslel jsem, že obyč. červená žárovka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Prosiiim, kde sa daju kupit, objednat? Origo Skoda? HELP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 Mě by se taky líbily, červená světla se na červené ztrácí, ale myslím si, že stejně budou problémy s švestkama a navíc bych se bál, že časem zajdou, zažloutnou. Toho zazltnutia som sa bal aj ja (po tom, co som videl zopar felicii a favoritov)...Ale predavajuci tvrdil, ze je to totozne s tym materialom, co pouziva Skoda...(a keby nieco, mozem to do 2 rokov reklamovat) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 HELP zkus kontaktovat PTiCU, ten psal, že je jich 10ks na prodej, třeba bude vědět víc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 zkus kontaktovat PTiCU, ten psal, že je jich 10ks na prodej, třeba bude vědět víc dik, ale ja som sa pytal na macacie oci - biele svetla uz mam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 macacie oci, to je boží to už tu taky někdo na OII lepil, jenom už bohužel nevím kdo, vím jen to, že mu je jeho mladej nalepil obráceně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 22. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2007 dik, ale ja som sa pytal na macacie oci - biele svetla uz mam... Normálně ve škoda servisu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 Normálně ve škoda servisu. ja sa nasmu skoda servisu vyhybam ako sa len da - chcel som volant z RS-ky - tak mi nukali obycajny stvorramenny...ale skusim inde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 macacie oci, to je boží to už tu taky někdo na OII lepil, jenom už bohužel nevím kdo, vím jen to, že mu je jeho mladej nalepil obráceně No u nas sa to tak predava - macacie oci Ved aj u vas nie (kocici oci)? Jo a ja mam bohuzial len O1... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 23. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2007 jj, je to tak, jen mi to přijde supr slovní spojení a macačie oči zní lip jak kočičí oči a to jsem v zásadně patriot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vittorio Vloženo 24. Prosinec 2007 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2007 Ty ty žárovky ještě stříkáš sprejem? Nikdy jsem to neviděl svítit, ale myslel jsem, že obyč. červená žárovka. noje to cervena zarovka ale jeste pristriknuta sprejem aby to nebylo ruzovy, ja to taky nemam rad zatim mi to za 4 roky nezloutne tak snad to bude i dal v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saro3 Vloženo 6. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 6. Srpen 2008 Normálně ve škoda servisu. nemas objednavacie cislo? mne sa tie odrazky tiez pacia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Nemám, ale nejspíš se to dá najít v katalogu na webu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikl Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 Normálně ve škoda servisu. Zavolej do OB Autodíly Hradec Králové. http://shop.obautodily.cz/index.php?main_page=contact_us Tento týden jsem je viděl přímo v prodejně.Zrovna se stěhují,tak ještě nejsou v e-shopu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 7. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2008 na aikru je ted meli.... 2 sady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MenXB Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 Taky přidám fotky zadních světel na oktávu, taková jsem jeěště neviděl, myslíte, že je to domácí výroba ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 15. Srpen 2008 no moc se mi to nezamlouva a taky sem to nikde nevidel - ovsem jestli nekdo vite, co to ma zakolecka tak prosim o info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 16. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 16. Srpen 2008 (editace) Je to typos z Ostravy a ty světla si prý dělal sám. Má je prý jen on a ještě jeden, kterému to dělal na černou O2. Říkal že je to pěkná dupačka. A to auto je teď na prodej. Editováno: 17. Srpen 2008, autor: Storm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kutilferda Vloženo 30. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 30. Listopad 2008 Moje zadní světla a-lá new octavia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 1. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2008 No nic proti, ale to bych si snad radši koupil ty z FL než tunu samolepek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.