Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Origo RS jsou samozřejmně odrazky, ale prodávají se i nálepky a la RS.

Prosiiim, kde sa daju kupit, objednat? Origo Skoda?

no na lancii na tom světle to bude nejspíš couvačka,bílé odrazky vzadu fakt nesmí být.

ohledně té RS odrazky, není to jen samolepka,je to na platovém podkladu a je to do nárazníku zacvaknuté packama, takže bez prolisu a dírek v nárazníku montáž docela složitá.

Black

K tej Lancii prikladam foto - ma cuvacku len v pravom svetle nad bielou odrazkou. Je to urcite odrazka, lebo predfaceliftove svetla mali taku istu formu - a tam dole boli umiestnene cervene odrazky.

PS:a dik za info o macacich ociach

post-10844-1198257263_thumb.jpg

post-10844-1198257268_thumb.jpg

Upraveno od Cjoctavian

Jj, origo škoda, zkoušel jsem to hledat na netu, ale nikde to tam honem nevidím:(

Asi se jich všichni nabažili, už to není rarita jako dřív :-)

nj asi ne...ale ja mit tmavou barvu tak si je tam hned soupnu jako na tu jednicku ;)

ale divny, jelikoz jich je v cz jen nekolik paru tak to casem pujde nahoru si myslim :)

nj asi ne...ale ja mit tmavou barvu tak si je tam hned soupnu jako na tu jednicku ;)

ale divny, jelikoz jich je v cz jen nekolik paru tak to casem pujde nahoru si myslim :)

Mě by se taky líbily, červená světla se na červené ztrácí, ale myslím si, že stejně budou problémy s švestkama a navíc bych se bál, že časem zajdou, zažloutnou.

to ze to casem zruzovi...kdo neni blbec tak se o to stara...nejlepsi zkusenost u me je cervena zarovna co se da koupit napriklad u Marka v cartechgroup.cz a sprej na zoravky kterej stoji 150kc, pokud clovek neni vul a obcas svoje auto vidi vecer svitit tak to jednou za 4-6 mesicu nalakuje a ma klid.

Ty ty žárovky ještě stříkáš sprejem? Nikdy jsem to neviděl svítit, ale myslel jsem, že obyč. červená žárovka.

HELP :help:

Mě by se taky líbily, červená světla se na červené ztrácí, ale myslím si, že stejně budou problémy s švestkama a navíc bych se bál, že časem zajdou, zažloutnou.

Toho zazltnutia som sa bal aj ja (po tom, co som videl zopar felicii a favoritov)...Ale predavajuci tvrdil, ze je to totozne s tym materialom, co pouziva Skoda...(a keby nieco, mozem to do 2 rokov reklamovat)

post-10844-1198351059_thumb.jpg

HELP :help:

zkus kontaktovat PTiCU, ten psal, že je jich 10ks na prodej, třeba bude vědět víc

zkus kontaktovat PTiCU, ten psal, že je jich 10ks na prodej, třeba bude vědět víc

dik, ale ja som sa pytal na macacie oci - biele svetla uz mam... ;)

macacie oci, to je boží lol

to už tu taky někdo na OII lepil, jenom už bohužel nevím kdo, vím jen to, že mu je jeho mladej nalepil obráceně

dik, ale ja som sa pytal na macacie oci - biele svetla uz mam... ;)

Normálně ve škoda servisu.

ja sa nasmu skoda servisu vyhybam ako sa len da - chcel som volant z RS-ky - tak mi nukali obycajny stvorramenny...ale skusim inde

macacie oci, to je boží lol

to už tu taky někdo na OII lepil, jenom už bohužel nevím kdo, vím jen to, že mu je jeho mladej nalepil obráceně

No u nas sa to tak predava - macacie oci :) Ved aj u vas nie (kocici oci)? Jo a ja mam bohuzial len O1...

jj, je to tak, jen mi to přijde supr slovní spojení a macačie oči zní lip jak kočičí oči a to jsem v zásadně patriot :)

Ty ty žárovky ještě stříkáš sprejem? Nikdy jsem to neviděl svítit, ale myslel jsem, že obyč. červená žárovka.

noje to cervena zarovka ale jeste pristriknuta sprejem aby to nebylo ruzovy, ja to taky nemam rad

zatim mi to za 4 roky nezloutne tak snad to bude i dal v pohode :)

• 7 měsíců později...

nemas objednavacie cislo? mne sa tie odrazky tiez pacia

Nemám, ale nejspíš se to dá najít v katalogu na webu.

na aikru je ted meli.... 2 sady

Taky přidám fotky zadních světel na oktávu, taková jsem jeěště neviděl, myslíte, že je to domácí výroba ???

post-19021-1218788490_thumb.jpg

post-19021-1218788480_thumb.jpg

post-19021-1218788494_thumb.jpg

no moc se mi to nezamlouva a taky sem to nikde nevidel - ovsem jestli nekdo vite, co to ma zakolecka tak prosim o info

Je to typos z Ostravy a ty světla si prý dělal sám. Má je prý jen on a ještě jeden, kterému to dělal na černou O2. Říkal že je to pěkná dupačka. A to auto je teď na prodej.

Upraveno od Storm

• 3 měsíce později...

Moje zadní světla a-lá new octavia

post-11491-1228081991_thumb.jpg

post-11491-1228082004_thumb.jpg

No nic proti, ale to bych si snad radši koupil ty z FL než tunu samolepek.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.