Yarda Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 Ahoj byl jsem v autoriziovaném servisu na diagnostice motoru. Hlásí to netěsnost na sání, nevíte co by to mohlo být. Řekli mi že se mám objednat zjistí to ale u tak se chci raději předem zeptat zda nemá někdo skušenost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmr Vloženo 15. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 15. Říjen 2007 neviem ci je to az take vazne ze musis do servisu, jednoducho skontroluj celu nasavaciu sustavu az po odvetravanie klukovej skrine moze byt niekde prasknuta hadica alebo podobna blbost. cena moze byt radove par kacek ked si to urobis sam ale pozor v servise to moze byt 2-3t. p.s.: neviem co mas za motorizaciu a rok vyroby. takze zatial nic konkretne sa neda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yarda Vloženo 16. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 ano i dignostika psal že to je sporadická závada. Je to 1,4 MPI r.v. 2001. Pokusím se hledat a uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 16. Říjen 2007 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2007 Skus to takto: Jak to tady čtu, tak si myslím, že to někde chlamtá falešnej luft. Zkus za chodu motoru vzít konev s vodou a polejt všechny spoje na ssacím potrubí. Pokud se změní otáčky, tak tam je chyba. Nezpomeň na spojení klapky s potrubím. Pokud tohle nic nezjistí, tak ještě zkontroluj těsnost výfukového potrubí před lambdou. Je to rada na iný problem,ale možno ti to pomôže tieto netesnosti sa ťažko hladajú! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yarda Vloženo 17. Říjen 2007 Autor Sdílet Vloženo 17. Říjen 2007 Díky moc za rady zkusím to jen s tou vodou se trochu bojím je tam dost čidel a elektriky no uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.